domingo, 26 de abril de 2009

UD TAVERNES FEMENI 3 - LA COSTERA 2. En video i la cronica

Partit corresponent a la jornada 22, del grup III de la segona regional de futbol femení. Tal com es preveia, l'equip de Canals es presentava al Municipal Roget, amb els credencials d'un equip que va primer i desplega molt bon joc, i no va desebre. Però les rogetes, que en els partits contra l'Ontinyent i l'Alginet, la sort va estar en contra, ahir van tindre un 100x1oo d'efectivitat i van saber parar les comeses de l'equip foraster.

Alineacions:

UD TAVERNES FEMENI.- Lidia, Blanca (Paula m 64), Júlia, Ester ( Claudia m 67), Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Aida i Denís ( Xata m 55).

LA COSTERA.- Sandra, Sara, Maritxell, María Sancho, Alexandra, Eva, Itziar, Silvia, Alba, Neus i Natalia. També van entrar Mireia i Teresa.

En uns primers minuts de tanteig al mig-camp, jugant els dos equips amb força, però amb joc net, va arribar l'u a zero en una escapada per la banda dreta d'Andrea, que davant l'eixida de la portera per dalt va fer gol, era el minut onze. Quatre minuts més tard, Gemma trau una falta a la frontal de l'àrea, toca en una jugadora de la barrera, descoloca a la portera forastera i el baló entra dintre de la xarcia, era el dos a zero. Al quart d'hora les rogetes ja guanyaven per dos a zero al lider, tot una proesa.

A partir d'ací La Costera va escomençar a apretar a les rogetes, que es defenien com gat panxa per a munt, amb Lidia fent un partidasso, fent unes grans parades amb tirs envenenats. Es va acabar la primera part amb 2-0 a favor de les Rogetes.

A la segona part, La Costera va fer valdre la seua condició de favorits, a guanyar el campionat i no deixaven eixir al Tavernes del seu camp. I Tant va la botitja a la font que al final es trenca. En el minut 68, Silvia trau un còrner i la defensa i la portera vallera no s'antenen i provoca un gol olímpic, el 2-1.

La Costera, no paraba d'apretar i Lidia es va emplear a fons, en un parell de jugades més. Faltant 4 minuts per al temps reglamentari, La Costera a la treta d'un còrner, Teresa està més ràpida que les defenses valleres, i colocaba l'empat al marcador, 2-2. Cuant pareixia que s'acabaria el partit en empat, en el minut 92, Mireia va furtar una pilota el mig-camp, a l'altura de les banquetes, fent un passe de més de trenta metres a Aida , que va arribar dintre de l'àrea, va retallar a una defensa i amb la puntera, va batre a la portera rival, va ser el deliri de l'afició i de les mateixes jugadores, que veien com es trencaba una mala ratxa de partits perduts al Municipal.

Es queixaben alguns aficionats de La Costera, que el 3-2 haguera pogut ser en fora de joc, però en les imagens del video no es pot vore. A la fí els tres punts es queden a casa, i ara a preparar el pròxim partit, que serà el desplaçament a Alzira, a jugar contra altre bon equip, el Ciutat d'Alzira, que van les terceres en la classificació.

XIQUETES, ENHORABONA PER EL PARTIT D'AHIR.