lunes, 6 de abril de 2009

Real de Gandía - Tavernes Femeni 3-0

Partit jugat esta vesparda nit al camp del Real de Gandía on les xiquetes del Tavernes s'han esforçat tot el que han pogut però han sigut derrotades per les xiques del Real. Aida ha sigut baixa a última hora i María la Xata , després del minuts que va tindre l'últim partit, avuí ha eixit de titular.

El Tavernes format amb Lidia, Ester, Júlia, Blanca (Paula m. 62), Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Denis i la Xata (Maria). Al minut 63 Lidia ha sigut cambiada per Claudia i Denis ha acabat el partit de portera.

Als primers minuts el Tavernes avisaba que es presentaba a jugar el partit sense complexes i les primeres aproximacions han sigut d'elles, de la Xata en concret. Al minut 9 el Real a estavellat un xut al pal i al 17 al trevesser. Cap al minut 30 i fins el 40 les ocasions anaven de porteria a porteria. I acabant-se la 1ª part en una indecisió de la zaga i la portera vallera, la davantera del Real ha fet l'u a zero.

En la segona part, les rogetes han eixit molt animades i Andrea ha tingut una bona ocasió al minut 6. Al minut 9 a una treta de cantó per part del Real, en un barull, l'àrbitre molt mal colocat li ha donat gol a les xiques del Real, i no estaba molt clar si el baló habia entrat dins de la porteria.

En els últims 20 minuts s'ha posat a diluviar, i els dos equips seguien intentant-ho però ja fins el final, al minut 40, el Real ens ha fet el definitiu 3-0. S'ha perdut davant un rival superior, però s'ha donat la cara, i el partit ja és història.

La lliga torna a descansar altra vegada per les festes de Pasqua, i el pròxim partit serà al Municipal davant La Costera.

Aquesta setmana no hi haura resum en video, per raons tècniques i estructurals, avore si el pròxim es pot gravar.