ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 15 de septiembre de 2014

C F Ciudad de Benidorm "B" - Ath La Vall C F, a la primera jornada de lliga, al grup II de 1ª Regional

l'Ath La Vall, debutara a 1ª Regional al grup II, davant al Ciudad de Benidorm B, a domicili, a la primera jornada de lliga, que es disputara el cap de setmana del 28/29 de setembre de 2014.

Ademes de les valleres i les benidormeres, el grup II comptara amb els següents equips ; Rojales, Crevillente, Levante D, Alcoyano, Elche B, Javea, Ontinyent A, Valencia D, Maritim C, Villajoyosa, Ciutat de Torrent B i Racing de Sueca Femeni.

Pareix ser, que dels tres grups de 1ª Regional, s'ha pasat a dos. Grup I, equips de Valencia i Castello, Grup II, equips de Valencia i Alacant.

Vorem com queden els grups de segona, pero en pareix que la nova 1ª Regional, sera la puntilla per a mes d'un equip femeni a la fi de la temporada, amb desplaçaments algo llargs, tal volta mes que a la categoria autonomica.

Els jerifaltes de la federacio Valenciana deurien de vore com arregla-ro millor.

Sort a l'Ath La Vall amb la lliga 2014-15 i que fasen una gran temporada.

Punxa a l'enllaç per vore tot el calendari http://www.ffcv.es/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=3

3 comentarios:

  1. Fa 2 semanes va haver una reunió en Federació per a tratar el tema, i no va asistir ningú del Athletic la Vall...

    ResponderEliminar
  2. Gracies anonimper comentar aci al blog. Comentes algo del que jo particularment no se res. Se que desde fa un parell de setmanes, al facebook, l'ath la Vall, va fer saber que pujaven a 1ª. Esta clar que si els interessats, no acudixen a les reunions de la federacio, no poden expresar el seu pareixer. De totes maneres, la meua opinio particular, que es la que exprese a la noticia, es el meu pensar a nivell del futbol femeni en general. Per a mi que vagen eliminat un grup de 1ª Regional, crec que es quasi un hara-kiri, per al futbol femeni. Es la meua opinio, pero clar, puc estar equivocat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es mes, crec que un unic grup de 1ª Regional, haguera estat mes acertat. Les llargues distancies seran una handicap per amolts equips.

      Eliminar