sábado, 20 de septiembre de 2014

Valencia C F Femeni 2 - F C Barcelona 1. Aixo va en serio, jornada II, Primera divisio, 2014-15

Fa un parell de temporades, començar la lliga contra L'Espanyol i el Barça, per al Valencia, haguera estat una victoria no ixir apallisades, pero mira com cavien les tornes, dos jornades, i dos victories davant aquests equips, pareix que aquesta temporada, s'haura de tindre en compte a les "Che".

Amb gols de Monforte i Ferez, el Valencia a doblegat a l'actual campio de LLiga, a un partit emocionant, i a mes quan Monforte, al minut 45 a posat en ventaja a l'equip local, i s'ha arribat al mig-temps. Per cert, segon gol olimpic de Monforte, i ja en porta dos en dos jornades, un crack aquesta jugadora.

Aquest onze ha presentat Toro; Mariajo, Nuria, Ivana, P. Nicart, Leila, Monforte, Gio, Claudia, Carol, Beristain y Mari Paz.

I aquest el del Barça;  Ràfols, Unzúe, Torrejón, Ruth, Melani, Virginia, Corredera, Gema, Jenni, Alexia y Willy.

Nomes començar la segona part, minut 47, Carol Ferez, no perdona i per baix de les cames de Rafols, posa terra pel mig, i fa pujar el 2-0. Tres minuts depres, Corredera acurta distancies, i fa el 2-1, a la fi definitiu, amb un xut  ajustat al pal llarg, a on no pot arribar Mariajo.

Fins el final del partit, el Barça a apretat, pero una grandissima Mariajo, ha evitat l'empat, i Claudia Zornosa, a punt ha estat de fer el tercer.

Acabant ja, dire, que estic molt content per les xiques, i que continuen endavant, anant partit a partit, fins donar-ho tot.