domingo, 17 de febrero de 2013

Valencia C F Feminas "D" 5 - U D Tavernes 0. Avanç Informatiu

Bon partit de les valencianistes, que a la fi de la 1ª part amb el resultat de 4-0, ja tenien el partit solventat, ambdos equips jugant mes tranquils la segona part, a on tan sols ha pujat un gol mes al marcador.

Les blanc i negres han marcat els gols als minuts 5, 18, 26, 39 i 80. Per les rogotes anotar dos ocasions, una a la primera part, minuts depres del 1-0, quan Gloria a enviat per dalt del trevesser el seu xut, i l'latra ocasio a la segona part, que el xut s'una davantera rogeta a fet lluirse a la portera local.

Al llarg de la setmana, els nostres reporters del Valencia "D", ens faran arribar material que anirem publicant, al mateix que les fotos d'Ana.

Altres resultats de la jornada, de partits disputats ahir dissabte:

Al partit de la jornada, Levante "D" 2 - Alginet 3, distancianse 10 punts les xiques de la Ribera.

El City Five, va golejar 4-0 al Mislata "B", i el Miramar va guanyar 2-5 al Malvarrosa a domicili.