domingo, 24 de febrero de 2013

U D Tavernes Femeni 2 - Discobolo La Torre 0. Cronica i fotos, 16 ª jornada de lliga, grup II 1ª Regional,2012-13

Mati de diumenge asolejat al Camp Municipal d'Sports de Tavernes de la Valldigna, escenari a on els dos equips contendients ens han posat el cor en un puny, pues fins el minut 89, les valleres no  han fet el 2-0, que donava tranquilitat al marcador, i aixo i tot, que les locals han disposat d'un grapat de clares ocasions de gol, pero que no pujaven al marcador, mentres que les visitants tambe han disposat de dos o tres clares ocasions de gol.

Per a l'U D Tavernes han jugat; Irene, Carmen, Xata, Cris, Rosana, Lee, Ainhoa, Laura, Ana, Aida i Gloria.

Felicitar a tot l'equip en general i a cadascuna en particular, per el desgast i lluita que han fet al llarg del tot el partit.

Al primer minut de joc, Gloria ha fet una cabalgada de les seues, entra dins de la cuina, centra cap arrere, reb Ainhoa d'esquena, es regira, xuta i la pilota ix fora a un pam del pal esquerre de la porteria visitant. Ja començabem com molts partits perdonant, pero no seria l'unica ocasio malbaratada.

Al minut 4, Gloria es planta davant la portera, i li ix un xut desviat que va fora porta. A la jugada següent, una jugadora del Discobolo es queda asoles a l'area rogeta, pero no definix i li dona la pilota a Irene que habia ixit a tapar el forat. Ens habiem salvat de la maledicio tipica del futbol, que diu que qui perdona acaba pagant les consequencies.

Al minut 11, Gloria, hui molt activa, fa altra jugada personal, li fa aplegar la pilota a Laura que xuta, pero para la portera del Discobolo. Al minut 14, es Ainhoa la prova el xut, pero sense consecuencies.

Als minuts 21 i 24, Gloria torna a tindre dos clares ocasions a les seues botes, pero no encertaba a rematar a la xarxia.

L'ultima jugada important de la primera part ha estat al minut 27, quan Irene amb un ma a ma amb la davantera visitant, li ha guanyat la partida fent una gran parada, evitant el 0-1.

A la represa, es trau un corner que remata la Xata, es forma un lio a l'area xicoteta, pero la pilota no volia entrar. Al minut 53, Gloria remata al pal, al minut 55, Ainhoa remata un corner de cap, i quan ja es cantaba el gol, la portera del Discobolo, fa una de les parades del partit.

Al minut 62, es trau un corner a favor de les rogetes, la defensa visitant rebutja, la pilota l'arreplega Lee a 10 metres de la frontal, no seu pensa, xuta i per dalt fa pujar al marcador el 1-0. El mes dificil ja estava fet, pero encara tocaria patir de valent.

Al minut 64, Gloria es torna a plantar dins l'area, i li pega al nino.

Al minut 75, Irene ha evitat l'empat, quan en una gran estirada a enviat a corner el xut a Bocacano de la davantera del Discobolo. Un minut despres, Aida ha fet un xut al pal, el partit ja estaba mig-boig.

Al minut 88, Gloria li ha tornat a pegar al nino, i al ja finalment,al minut 89,  un embolic dins l'area visitant, l'ha resolt Lee, controlant la pilota, i amb l'esquerra li ha colocat la pilota a a on ha pogut arribar la portera, fent el definitiu 2-0, i hem pogut respirar tranquils.

Resumint, aquest mig-dia, hem vist a l'equip de les bones vesprades, i que ens fa vibrar, ara tans sols falta continuitat.