miércoles, 16 de enero de 2013

U D Tavernes Femeni 1 - City Five Massanasa 6. Jornada 12ª

Primer partit del 2013, i primera derrota de les rogetes, tambe al primer partit de la segona volta, contra el City Five, que ocupa el quart lloc a la classificacio.

Ja als primers minuts, es va vore el que pasaria al partit, que les rogetes apretaven  de valent, pero els gols els posava l'equip visitant, i al minut 7, Laura va fer el 0-1, i les rogetes ja habien fet dos ocasions clares de gol.

Al minut 17, Monica va tonar a marcar per el City, aquesta vegada de penal, i les rogetes continuaven fallant de cara a gol. Menys mal, que al minut 41, en la millor jugada trenada per les locals, Gloria va fer el 1-2. Semblavaba que les valleres a la segona part podien remontar.

Amb 1-2, es va arribar al descans, pero si el resultat haguera estat 2-2, 3-2 o 4-2 a favor de les rogetes no haguera pasat res.

A la segona part, l'emtrenador visitant, va traure d'ixida a Montse, i l'asunt va anar de maravella, pues va revolucionar el partit, i entre el mint 7 i el onze, es van posar 1-5, amb gols de Montse, Nadia i Monica. El Tavernes va tindre el 2-2, pero va vindre el 1-3, i ahi es va acabar el partit, fent les visitants altre gol per a fer el 1-6 definitiu. Aixo si, res que objetar a la victoria de les visitants, que varen ser superiors a la segona part.

La propera jornada, visita a l'intratable lider del grup, l'Alginet.

U D Tavernes.- Sarai, Carmen (Angela, m. 66), Angie, Cris ( Lee, m. 61), Rosana, Xata, Ana, Laura, Ainhoa, Gloria i Aida.

Comentar que l'arbitre va parar el joc,  quan es va donar conter que una jugadora visitant s'han fuegaba.

La jugada del partit, la van protagonitzar, la mes veterana del partit, Montse (City Five), i una de les mes joves, Sarai (U D Tavernes), quan la primera va entrar fins a la cuina, i la portera rogeta li va traure la pilota desl peus, furtanli la cartera.