ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 22 de octubre de 2012

U D Tavernes Femeni 2 - Valencia C F Femeni "D" 2. Cronica i video, 4ª jornada de lliga G II 1ª R.

Partit divertit i emocionant, el que ens van fer els dos equips, aquest passat dissabte al Municipal de Tavernes, amb un  temps excepcional, per a l'esport del futbol. Com sempre que es juga a la Vall, a les 15:30 hores.

 Al partit espresentaven dos maneres diferents de jugar al futbol, les rogetes esperant al Valencia i pegant zarpades amb contraatacs fulminants, i les xiques del Cap i Casal, intentant eixir amb la pilota controlada i fent triangulacions.

El primer esglai, va estar a la porteria visitant, quan les rogetes van lliurar un còrner, la pilota es va passejar per la porteria, algu la va tocar, i la portera ràpida en reflexes, va enviar a còrner, començava el Tavernes a tindre un poc de mala sort, i era el minut 4.

Al minut 8, quan les ches tenien el partit dominat, Paula Nieto, s'enfonsà dins l'àrea gran, fa un gran regateix, ho prova amb la zurda, la xata intentant despejar la toca, i fa que canvie la trajectòria, descoloque un poc a Sarai, i la pilota entra ajustà al poste, 0-1. La sombra de les golejades anteriors, planejaba sobre les grades del Municipal, però les Rogetes, estan traguent l'espíritu del 2007-08, i un gol en contra als primers minuts, no anava a fer-les baixar els braços, i a partir del minut 20, comencen a no deixar d'espentar, i després d'unes quantes ocasions a pilotes llargues a Gloria, que entre la defensa i les aturades de la portera, fa que anaren per darrere al marcador.

Al minut 38, Sarai trau de porta, la pilota arriba a les centrals ches, que rebutgen cap amunt, fent-se Cris amb la pilota, controla i llança la pilota per darrere de la defensa, i Gloria que està a l'aguait, ix com una fletxa, amb l'oposició d'una defensa es fa amb la pilota, aplega al pic de l'àrea, engantxa una sabatada, que entra per l'escaire de la porteria valenciana, golasso per a fer l'empat.

Minut 38, i portavem dos golassos de bandera, i dos minuts després Gloria fa tornar a lluir-se a la portera visitant, i com passa al món del futbol, al minut 44, Miriam roba la pilota a una defensa rogeta, amb l'oposició de Lee o Sarai, encara remata, la pilota pega al pal dret i torna cap a la mateixa Miriam, que xuta i marca, fent el 1-2. Altre colp dificil per a la moral rogeta acabant-se la 1ª part, a on mereixien anar davant, però anaven perdent. Màxima efectivitat valencianista.

Però les rogetes, no estan per a lamentar-se, i van eixir totalment enxufades al partit des del primer segon de joc, mentre les visitants continuaven a la d'elles, o siga intentar tindre el control de la pilota.

Ben prompte, Gloria torna a tindre altra ocasió, amb el xut ixint fora, minut 53. Ainhoa, al minut 58, trau una falta sense demanar barrera, pilla a tota la defensa en Babia, Gloria es fa amb la pilota, però ajusta tant, que pega al pal, i la pilota ix repelida al pal contrari amb molta força .

Al minut 68, altre dels contracolps rogets acaba amb Gloria i la central lluitant la pilota al borde de l'àrea, acaba prenent la posició la vallera, rematant amb la zurda fora de l'abast de la portera del Valencia, fent el 2-2,que seria definitiu..

Gloria tornaria a tindre l'última ocasió del partit 5 minuts després, xutant amb la zurda pel lateral de la porteria. A partir dels últims 15 minuts, ja hi han poques jugades que relatar, baixant el nivell del joc, pel cansament de l'esforç fet pels dos equips.

Per a mí va ser un partit bonic de vore i amb molta emoció, jugat amb molta esportividad per part dels dos equips.

U D Tavernes Femeni.- Sarai, Angie (Andrea, m.45), Xata, Lee, Cris, Ainhoa, Ana, Laura, Aida, Claudia i Gloria.

La alineació del Valencia la publicarem a la crònica de Vicente, encarregat de contarmos les coses del Valencia C F "D". També tindrem fotos d'Ana i Jose.

El resum del partit.-


2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar