sábado, 6 de octubre de 2012

U D Tavernes Femeni 1 - Alginet 5 . Cronica i fotos, 2ª jornada de lliga.

Gran vesprada de futbol la que s'ha vixcut al Municipal de Tavernes de la Valldigna, a on els dos equips s'han esforçat al maxim, tenint en compte, que a l'hora del partit feia un sol que badaba les penyes. Encara que les rogetes han perdut, s'ha notat la milloria del seu joc, i aixo que tenien davant un dels millors equips de la categoria, un serios aspirant al titol de lliga, l'Alginet, que aquesta temporada s'ha reforçat molt be. Partit de "guante blanco", amb molta esportivitat al terreny de joc

Les rogetes s'han presentat al partit amb una plaga de lessionades, i amb la plantilla curta, ha fet que tans sols tingueren un canvi, Andrea, que despres de la seua lessio el pasat 12 de decembre, ha tornat ha tindre minuts, cosa que ens alegrem per ella, i aprofitem per enviar anims a Ainoha Ferrando, que ha estat operada del genoll a finals de setembre, i es recupera satisfactoriament.

La primera part del partit ha estat molt entretinguda, pues els dos equips estaven jugant sense fallos importants, i es respetaven mutuament, i les jugades no portaven massa perill per a les porteres.

Al minut 20, en la millor jugada del partit i mes bonica, Laura agafa la pilota a la medular del camp, combina amb Ana, aquesta pasa a Gloria, que reb d'esquena a la porteria, esta li la pasa a Anael que venía de cara, que centra adelantat, la pilota l'arreplega Gloria, que d'un fort xut desde fora de l'area, fa pujar el primer gol del partit al marcador, amb l'alegria de l'aficio local. Al minut 26, l'Alginet ha fet el primer canvi, que ha estat a la porteria.

En els millors minuts de les rogetes, Ainhoa al minut 27, de fort xut ha fet lluirse a la portera forastera, que ha tret una pilota que entraba enverinada per l'escaire, desviant a corner. Al minut 31, l'Alginet ha fet l'empat a un gol. Sarai al minut 39, ha tret una maneta miraculosa a un tir enverinat d'una jugadora de l'Alginet.

Al minut 42, Maite, de l'Alginet, ha fet el 1-2, encara a l'oposicio de 4 jugadores del Tavernes, que no es decidien a entrarli, i anat buscant el tir en la frontal de l'area, marcant el gol. Nomes traure de mig-camp, Gloria s'ha plantat davant la portera, que li ha parat el tir a bocacano, apleganli el rebuig a Aida, que ha xutat amb molta intencio, per la pilota ha ixit fregant el pal esquerre de la porteria visitant.S'ha plegaba al mig temps, amb bones sensacions, tal volta un empat haguera estat mes just.

Al minut 50, ha vingut el 1-3, de contracolp foraster, al minut 68, el 1-4, amb un xut de fora de l'area. Al minut 69, Ainhoa ha tingut la millor ocasio rogeta d'aquesta segona part, pero la portera visitant s'ha tornat a lluir, enviant a corner i a falta de 10 minuts, a la treta d'un corner, l'Alginet ha marcat l'ultim i definitiu 1- 5, resulta final del partit.

Resumint, que les rogetes han notat la milloria al seu joc, i que l'Alginet no ha defraudat a la seua visita a la capital de la Valldigna. Les Valleres s'enfronten al Levante "D", la proxima jornada a Nazareth, altre partit per a valorar la milloria que van agafant a este inici de lliga.

U D Tavernes.- Sarai, Claudia (Andrea m 69), Angie, Xata, Cris, Anael, Laura, Ana, Ainhoa, Aida i Gloria.

Per ultim felicitar a totes les jugadores de l'U D Tavernes per l'esforç fet aquesta vesprada, donant la cara amb tot moment, clar que si, Amunt Rogetes !!!!!!