ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 25 de agosto de 2010

Entrenament del Valencia CF "D"

Valencia CF "D"


Les xiques del VCF "D" de futbol 11 també han començat els seus entrenaments. igual que el VCF "C", el 23 d'agost concretament i amb molta calor, ja que ens han dit que teniem més de 40 graus i Emilio va tindre que enxufar l'aigua per banyar el camp i a les jugadores refrescar-les.

Equip molt jove que l'any passat militava a Futbol-7 i enguany debutarà a Segona Regional, probablement contra els equips que va jugar el VCF "C" la passada temporada.

Esperem que s'ho passen be i disfruten jugant al futbol com elles saben, els resultats ja vindran darrere.

A la foto veiem a l'entrenador Luis fent-les una xarradeta després de l'entrenament.

AMUNT BLANC I NEGRES, CLAR QUE SI!!!





2 comentarios:

  1. la xica futbolista27/8/10, 16:18

    Gracies Pepe per el teu suport i gracies també per les fotos, ya ens vorem per Beniferri


    AMUNT BLANC I NEGRES CLAR QUE SIII!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar