ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 4 de agosto de 2010

Arranca la pretemporada del VCF Femení


Arranca la pretemporada del VCF Femení
Amb sis fitxatges i huit incorporacions del filial

Des d'este dilluns, 2 d'Agost, el VCF Femení de Superlliga ja es troba immers en la pretemporada de cara a l'inici de la competició oficial, el diumenge 5 de setembre davant del Nàstic en el Poliesportiu Municipal de Beniferri.

Són estes instal·lacions i l'Activa Club Wellness&Spa les que alberguen els entrenaments i preparatius marcats pels tècnics per a arribar en condicions òptimes al primer partit. Abans, el VCF Femení jugarà quatre o cinc trobades amistoses, destacant el que disputarà davant del Llevant UDF amb motiu de la inauguració del Torneig Internacional del COTIF, el dijous 12 d'Agost en L´Alcúdia.

FITXATGES I PEDRERA
El VCF Femení de Superlliga afronta la temporada 2010/11 amb sis fitxatges i la incorporació de huit jugadores del filial, mostra de l'excel·lent treball que s'està desenrotllant amb la pedrera.

Els fitxatges són:
- Salomé Navalón: centrecampista internacional sub19; de l'Esport Base Moixent.
- Mª José Casamayor: portera; ex del Llevant UDF.
- Carmen Pitarch: lateral dreta; torna darrere d'una temporada absent per motius laborals.
- Naiara Veus: interior esquerra internacional sub19; del Llevant UDF.
- Nuria Sánchez: defensa; del CFF Marítim.
- Sara Vicente: lateral esquerra; del Llevant UDF.

De l'equip B de futbol 11 pugen la portera Gemma Rueda, les defenses Sharon Márquez i Marta Peña, la mediocentre Raquel Martínez i la davantera Ana Mª Amo i fan la pretemporada les centrecampistes Nayadet López, Claudia Barea i la central Amparo Domínguez, el qual torna al Club darrere d'una temporada absent de l'equip filial per motius acadèmics (ha jugat en l'AS Roma).

La resta de la plantilla la componen: les defenses Estela Rius, Nuria Masiá i Ivana Andrés; les centrecampistes María Martí, Creu Ferrer, Gemma Gili, Marina Gassent, Paula Arnal i Ana Torrentu; i les davanteres Jéssica Masip, Arantxa Lozano, Marta Mateos, Mª José Llavata i Montserrat Soler.

Ja no pertanyen a la plantilla del VCF Femení de Superlliga la portera Cristina Estévez, fitxada pel Prainsa Saragossa de Superlliga, i la defensa Beatriz Colomer, baixa per motius laborals.

Continuen Óscar Suárez, com a primer entrenador, Ángel García, com segon i preparador físic, i Ana Hernández, com a preparadora de porteres.

http://www.fundacionvalenciacf.org/viewNoticia.do?idNoticia=543

No hay comentarios:

Publicar un comentario