Primer partit de l´any, 1ª victoria.

1. U D Tavernes Amateur Femeni- Muro C F 8-0

Partit corresponent a la jornada 12 de la segona regional del grup III.
Les rogetes enceten l´any 2009 igual que van acabar el 2008 , amb golejada.
La primera part les rogetes han tingut un escomençament arrollador i al minut 3 Gemma ha fet l'1-0. Després en jugades seguides, han tingut ocasions
Andrea, Gemma, Aida, Ainhoa, i fins i tot Mireia en una de les millors jugades del partit no ha sabut culminar la jugada d'Andrea per la banda, que ella mateixa havia començat en un robo de baló al mig-camp. Ja en el minut 45 Ainhoa de fort xut ha fet el 2-0, el gol de la tranquilitat.

La segona part ha començat igual que la segona , o siga gol de les rogetes, al minut 47 Andrea el 3-0. Encara que les xiquetes del Muro no s´han rendit mai, el Tavernes amb bons contracolps les ha golejat. Minut 65 Aida 4-0, minut 74 Andrea el 5-0, minut 76 Ainhoa 6-0, i Aida als minut 87 i 89 ha fet el 7-0 i 8-0. Primer hat-trick d´Aida i segon d´una jugadora del Tavernes en lo que va de temporada.
Alineació del Tavernes: Lidia, Blanca, Julia Bosch, Ester, Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Claudia i Aida. A la segon part també jugaren Irene ,
Julia Muñoz i Paula.

A la setmana que ve les Rogetes tancaran la 1ª volta contra l´Alberic a domicili.

Una jornada mes continúem en cuart lloc, tenim 22 punts.

nota aclaratoria: Aquesta setmana, no hi haura resumen del partit per questions técniques, sols anian fotos , si els problemes es solucionen prompte, penjaré aci el resumens.