ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 26 de enero de 2009

Bocairent 1 Tavernes femeni 3

EL QUE EL VENT ES VA ENDUR

Bocairent 1 – Tavernes Femení 3

TAVERNES: Lidia, Blanca, Júlia, Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Claudia, Aida i Denis.
Banqueta: Irene, Ester, Paula i Minimoy.

BOCAIRENT: Eva, Maria S., Maria F., Andrea, Adela, Sara, Raquel, Sandra, Ruth i Gracia.
Banqueta: Eva, Blanca i Laura.


Igual que onze Escarlates O’Hara, aixó pareixien en el camp del Bocairent, lluitant contra totes les adversitats atmosfèriques (l’aire i el fred) i llogístiques (el camp de terra i grava).

La primera part les rogetes han jugat a favor del vent, i el Bocairent se les dessitjava per traspassar la ratlla del mig-camp, però degut al vent la pilota es passava més temps fora del camp que dins.
Al minut 23 un baló que li aplega a Mireia al mig-camp (que ha resolt amb una sabatà cap amunt) l’arreplegat Aida, que a la frontal de l’àrea i davant l’eixida de la portera del Bocairent, li la llançat per dalt fent el 0-1.

A la represa les xiques del Bocairent han eixit al camp a fer valdre el vent a favor, i vora el minut 70 les rogetes s’han tingut que emplear a fons en defensa, perque era quasi impossible passar del mig-camp. A partir d’ací s’han espolsat del domini local i el decorat ha cambiat per complet.
Al minut 84 a centre de Gemma, Aida no ha pogut arribar , però Andrea que seguia la jugada, d’un toc suau ha fet el 0-2. Tres minuts després Aida que ha arreplegat un baló a pocs metres de la frontal, ha fet un retall i s’ha tret un remat on ha sorprés a la portera fent el 0-3.
El gol del Bocairent ha vingut d’una jugada d’un baló centrat des del mig del camp que degut al vent ha fet un extrany bot davant la portera rogeta i el baló s’ha colat dintre de la porteria.

Els tres punts cap a casa i ja en són 26, els mateixos de l’any passat al llarg de tota la temporada, quant enguany aleshores queden onze partits.
La propera setmana el C F At Carcaixent , serà el contrincant de les rogetes, al camp Municipal de Tavernes
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario