ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 14 de mayo de 2013

Triangular Vila d'Alginet, amb les Campiones dels tres grups de 1ª Regional.

Aquest proper diumenge 19 de maig, a partir de les 10:30 hores del mati, es cel.lebrara al camp de l'Hermita d'Alginet, el Triangular Vila d'Alginet, amb els tres equips campions d'aquesta temporada als tres grups de 1ª Regional, Levante "C" (G.I), Alginet (G. II) i El Campello (G. III).

Levante "C"
L'equip entrant per Monty (ja fa varies temporades), es un equip molt serios i tecnic, que ha quedat primer al grup I, amb un adavantatge de 10 punts sobre el Valencia "C", segon classificat. Han guanyat 21 partits, empatanne 1, per tant cap partit perdut. 94 gols a favor i 9 en contra, dona una idea del seu potencial ja siga en atac com en defensa. Aquest cap de setmana, jo les vaig vore jugar contra el Tavernes, emportanme una grata impresio d'aquest equip, guanyant 1-8 a les rogetes.

 U D Alginet
El campio del grup II, presenta uns numeros semblants al Levante "C", conseguint 64 punts i tambe portanli 10 punts al segon classificat, el Levante "D", 21 partits guanyats i un empatat, amb 120 gols a favor i 24 en contra. L'Alginet, equip al que he pogut vore varies vegades aquesta temporada, presenta un bloc solid i compensat, amb jugadores polivalents com Maite, Miriam, Jessi, etc. 

 C D El Campello
El Campio del grup III, presenta els numeros següents aquesta temporada, 62 punts, 24 mes que el segon classificat el Torrevieja. 20 partits guanyats i dos empatats, 83 gols a favor per 26 en contra. D'aquest equip no tinc cap referencia.
Esperem que la matinal futbolistica siga el mes bonica posible, que material (jugadores) hi ha de sobra. Aixi que ja eu sabeu.

Informacio del torneig i fotos facilitat per l'U D ALGINET 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario