lunes, 22 de abril de 2013

Rafelcofer 3 - U D Tavernes Femeni 3. Cronica i fotos, jornada 21, grup II 1 Regional, 2012-13

Es va guardar un minut de silenci en memòria de Pedro Aritmendi, persona molt lligada a l'UD Tavernes.

Es presentaven els dos equips enratxats a les últimes jornades, i van oferir un bon espectacle al respetable allí congregat. El partit va començar quasi amb un hora de retard. Per coincidència de colors, les rogetes anaven de blau.

L'U D Tavernes va eixir amb aquest onze inicial;
Irene, Mª Carmen, Xata, Angie, Rosana, Ainhoa, Lee, Cris, Laura, Angela i Aida. A la banqueta, Gloria, Ana i Andrea, totes tres van eixir a la segona part.

A un partit a on les davanteres van guanyar la partida a les defenses, el resultat de 3-3, sembla curt per a les ocasions perdudes per part de les dos esquadres. Anem als gols;

1-0. minut14
1-1. minut 24, Laura de vaselina
2-1. minut 28
2-2. minut 36 Cris de xut colocat.
3-2. minut 46
3-3. minut 78, Laura de falta.

A la fi del partit, l'empat semblava just, encara que qualsevol dels equips haguera pogut guanyar. La propera i última jornada de lliga, les rogetes rebran la visita del Cabanyal, equip al que podran adelantar si guanyen per més d'un gol de diferència.