ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 30 de julio de 2012

1ª División Femenina 2012-13 al dia.

Los equipos de la 1ª División Femenina Española, ya se están poniendo a punto para empezar la pretemporada 2012-13, para llegar preparadados a la 1ª jornada de liga en septiembre.


En este artículo vamos a repasar los fichajes más llamativos y algunas bajas importantes.


Vamos a empezar por el Valencia C F, comentando al importantísima baja de Gema Gili, que abandona el "Cap i Casal", para engrosar la filas del vigente campeón i que disputara la Champions, el Barcelona, que también se ha reforzado con Alexia Putellas, Virginia Torrecilla i Ester Sullastres, fichajes de enjundia i calidad.


Siguiendo con el Valencia, ha fichado a dos jugadoras austriacas, Wronski i Katja Trönthand, i a la portera del Levante Aroa Matarredona. Son numerosos los rumores sobre Ivana Andres y Claudia Barea, pero no pasan de ser eso rumores, pues no han podido ser contrastados. Si que podemos decir, que dos grandes de la 1ª Division Femenina Española, se han interesado por la central del Valencia C F Femenino.


El sub-campeon, el Athletic, ha hecho dos fichajes, Leire Landa i Eunate Arraiza, y continua manteniendo el bloque que presento batalla a las "cules". El Espanyol, ha hecho tres fichajes, Sandra Vilanova, Yaiza Pérez y Clàudia Montagut. Alba Monserrat esta retirada desde mayo.


En el Rayo, la novedad más grande, es el nuevo técnico, Dani Limones y la jugadora del Collerense Patricia Mascaro, junto con la retirada de Estefania Lopez. El Levante ha fichado a dos "colchoneras", Nuria Santiago y Sonia Prim, junto con María Alharilla del Sporting Huelva y Ana Buceta del Olivo.


El At de Madrid es el gran animador de la pretemporada, tanto por sus fichajes, como por sus bajas que han abastecido de calidad a media liga. Sin duda alguna, Lola Gallardo es el fichaje estrella de las madrileñas, quedando en segundo orden, Raquel Carreño i Ana Troyano, pero que serán igual de importantes a lo largo de la temporada.


La Real que hoy empieza la pretemporada, estrena técnico, Unai Gazpio junto con dos fichajes, Naiara Beristain y Ainhoa Vicente. Comentar la retirada de la capitana, Larraitz Lucas. El Zaragoza a incorporado a Diana Millan, Sira Abad se ha retirado y la portera Cristina Estevez jugara en 2ª División, en el Mislata, equipo valenciano que esta temporada se ha mantenido en su debut a la categoria.


Hasta 8 incorporaciones ha hecho el Sant Gabriel, que parece ya consolidado en la categoría. Estos son los nombres; Takahisa Shiraishi, Berta Noguera, Aida García, Marta Liria 'Lilo', Helena Serrrano, Carla Gómez, Maria Estella,  Mònica Orteu.

El Olivenza no ha hecho ningún movimiento ni en altas ni en bajas y el Collerense ha incorporado a Maitane Lopez. El Lagunak, presenta nuevo técnico, Cesar Luengo, y tres caras nuevas, Esther Blanco, Alicia Munarriz y Esther Martínez.

En los ascendidos, el Levante Las Planas, ha fichado en cantidad, 11 caras nuevas, Ali Fuentes, Pamela Tajonar, Cristina Becerra ,Claudia Delgado , Laura Carriba , Paula Nicart, Sandra Alberola , Andrea Porta, Bel Calero , Mònica Blasco  y Sara García. El Sevilla tán solo ha presentado al entrenador, Manolo Pineda .

Hasta el momento es toda la información de los equipos de 1ª Division.

Fuente de información.- http://nataliaarroyo.weebly.com/index.html

 http://nataliaarroyo.weebly.com/jugada-assejada.html

Hemos elaborado la información a partir de la pagina de fichajes de la web de Natalia Arroyo.

lunes, 23 de julio de 2012

Molts Anims Lucia !!!



Ens hem asabentat hui, que Lucia portera del Rempimpants Team, va sufrir una lessio fortuita al torneig de Favara, i es va fer mal a la mandibula, i hui dilluns ha esta operada. Esperem que haja ixit tot be, i es recupere el mes aviat posible.


Nosaltres li donem tot el nostres suport a Lucia.

sábado, 21 de julio de 2012

Punto y final al 2º Campus VCF Femenino



El Campus VCF Femenino ha puesto el punto final a su 2ª edición este viernes, 20 de julio, en el Mini Estadi de la Ciudad Deportiva del Valencia CF.

Un total de 46 jugadoras entre los 8 y 17 años ha desfilado y se ha fotografiado por grupos ante la presencia de sus familiares y junto con dos de los nuevos fichajes del VCF Femenino de Primera División para la temporada 2012/13: las austríacas Katja Trödthandl y Sarah Wronski; además de contar con la presencia de las jugadoras del primer equipo Arantxa Lozano, Naiara Ves y Gema Rueda.


También las han acompañado el presidente del VCF Femenino, Pedro Malabia Lieb, el director general del Club, Pedro Malabia Sanchis, el director del Campus, Rubén Mora, el coordinador del mismo, Elías Sanjuán, y la responsable de Grandes Cuentas de Sanitas, Adoración Castro.


Las chicas, desde el pasado lunes 16, han estado disfrutando de un variado programa de actividades deportivas bajo la dirección de técnicos de la Escuela del Valencia CF y del VCF Femenino. De hecho, el entrenador del primer equipo, Cristian Toro, ha sido uno de ellos.


El Campus VCF Femenino · Verano 2012 ha contado con la colaboración de Fundació VCF, Burger King, Sanitas, Domino´s Pizza, Consell Valencià de l´Esport de la Generalitat Valenciana, Ajuntament de València y Fundación Deportiva Municipal.


Font.-http://www.valenciacf.com/contenidos/Actualidad/Noticias/2012/07/Noticia_38898.html 

24 hores de futbol-Sala de Favara. Rempimpants 3 -Carcaixent 2. Final



Les Xiques del "Rempimpants Team" s'han proclamat Campiones del Torneig de Futbol-Sala de Favara, disputat entre ahir Divendres i huí Dissabte, al guanyar en la Final al "Carcaixent" per 3-2, prenent-se la revenja del partit de grups, a on van perdre 7-0. Enhorabona a les xiques del "Rempimpants Team".







Amunt Rogetes al Facebook.- https://www.facebook.com/pages/Amunt-Rogetes-Clar-que-si/112025212156296

martes, 17 de julio de 2012

Ivana Andrés entrevistada per els lectors del Diari Marca





Ahir a l'edicio digital del diari esportiu Marca, la jugadora internacional sub-19 del Valencia C F Femeni, va ser entrevistada per les lectors del diari. Al següent link podeu llegirla


http://www.marca.com/encuentros/ivana-andres/2012/07/16/index.html


Font.- Diari Marca

I Torneig Futbol-7 El Morer d'Oliva. Album de fotos

Fotos del diumenge passat al Camp del Morer, a on les xiques del "Rempimpant Team", van quedar segones al perdre la final contra el "Pim Pam Pum", per un apretat 2-1, marcant les edetanes el segon gol a l'últim minut.

U D Tavernes, data de començament i horari de pretemporada 2012-13.

Ja tenim les dades i horari d'inici de pretemporada de l'U D Tavernes futbol base.


Juvenils

Dijous 9 d'Agost a les 19.00 hores.

Cadets

Dilluns 13 d'agost a les 18:00 hores

Femeni F-11

Dilluns 20 d'agost a les 18:00 hores

Infantils

Dilluns 20 d'agost a les18:00 hores

Alevins, Benjamins, Pre-benjamins i Femeni f-8

Dilluns 3 de setembre a les 17:00 hores.

lunes, 16 de julio de 2012

Ivana Andres, Amanda Sampedro i Alexia Putellas, entre les 10 millors "Talentos" del sub-19 femeni a Turquia 2012

Després d'un parell de dies d'acabat l'Europeu sub-19 femení de Turquia, es l'hora d'anar traguent conclusions, i podriem dir, que la Selecció Espanyola ha estat de 10, encara que perdre la final ens ha deixat eixe sabor "agridulce", que sempre serà recordat el Campió, però com he dit altres voltes, per perdre una final és precís aplegar a jugar-la.


 Sempre que a un equip es donen premis o mencions a algunes jugadores, no es fa justícia al colectiu, per que el futbol es un joc d'asociació, però ja sabem que huí en dia a un mon tan globalitzat, interessa personalitzar els èxits. Després d'aquesta puntualització, volem dir que ens alegrem molt moltíssim que l'equip de corresponsals de la Uefa.com, vajen seleccionat a les 10 jugadores més destacades del Torneig, i entre aquestes estiguen tres espanyoles, com ;

Alexia Putellas
Alexia Putellas, l'exjugadora del Barça, RCD Espanyol, Levante U D F, i que la propera temporada tornarà a vestir la samarreta blaugrana. Tot un cas la d'aquesta "correcaminos" del futbol Femení espanyol, que amb poc més de 18 anys, ja ha passat per tres dels equips punters nacionals. Podriem dir, per al lloc a on juga, que es la Christian Vieri.

Amanda Sampedro
Amanda Sampedro, jugadora de l'At de Madrid, ja ens va encantar el seu joc quan es va proclamar campiona d'Europa sub-17, i tercera al Mundial sub-17, la temporada passada, amb una visió de joc i un perill terrible a les seues botes.


Ivana Andrés
 I hem deixe per al final a Ivana Andres, la jugadora del Valencia C F, per que tinc la satisfacció de coneixer-la personalment, i d'haber-la tractat amb el dia a dia en els entrenes a Beniferri, i per tant, l'alegria i satifacció és doble. D'ella podria dir que és una central moderna, no li crema la pilota als peus, és una consumada rematadora de cap, contundent a les seus accions prop de la seua àrea i que prodria rendir a gran altura a qualsevol lloc a on l'entrenador la posara, o siga que haguera pogut jugar a la selecció holandesa d'Alemania-74.


 A totes les tres, la nostra millor enhorabona, i continuar a la línia ascendent que porten.


Al següent enllaç podreu vore la llista completa de jugadores i una petita referència de cadascuna.

Font.. http://es.uefa.com/womensunder19/news/newsid=1841399.html



Foto Amanda.- http://es.uefa.com/womensunder17/news/newsid=1476182.html
Foto Alexia.-http://www.alexiap.es.tl/PALMAR%C9S.htm
Foto Ivana.- Archiu d'Amunt Rogetes

La FFCV congela sus tarifas para seguir combatiendo la crisis

Una bona notícia per al futbol femení i en general, amb la precarietat que hi ha a l'hora de buscar patrocinadors, i fins i tot de apretar a les ja escurades butxaques dels pares i mares de les xiquetes i xiquets que practiquen l'esport del futbol a la nostra comunitat.


La Federación de Fútbol de la Comunidad Valenciana (FFCV), como anunció su presidente en la pasada Asamblea General, no incrementará el precio de sus tarifas como viene haciendo desde la Temporada 2008/09.
 
Conscientes de la gravedad de la situación económica de crisis generalizada, y que en particular viene afectando desde hace años al fútbol regional, la Junta Directiva de la FFCV ha decidido no incrementar los precios de las tarifas que deben pagar sus asociados por participar en las competiciones de la Comunidad Valenciana. Esta medida, que afecta tanto a las cuotas que deben asumir los clubes como al precio de las licencias federativas como a los arbitrajes, pretende revertir en un menor gasto de los federados a la hora de poder seguir participando en las competiciones que rige la FFCV. Como recordó Vicente Muñoz Castelló en la pasada Asamblea General del 4 de julio, se trata de "la quinta temporada consecutiva en la que no se van a incrementar los precios" como medida beneficiosa tanto para clubes como para jugadores de la Comunidad Valenciana.

Autor: Nacho Sapena - Prensa FFCV

Font.- FFCV

domingo, 15 de julio de 2012

Anims Maria Benimeli !!!!!

Aquest matí, al torneig de futbol-7 d'Oliva, Maria Benimeli, jugadora de l'Oliva, s'ha lesionat fortuïtament, i s'ha trencat la tíbia i el peroné. L'ambulancia ha entrat al terreny de joc per emportar-se-la a l'hospital de Gandia, a on li han fet les primers cures, i demà dilluns pel matí serà operada a València.


De part totes les jugadores del Torneig i de part nostra, li desitgem que l'operació ixca bé i es recupere el més aviat possible.


 Anims María !!!!!!


La final del Torneig l'ha guanyat Pim Pam Pum (Xàtiva) per un apretat 2-1 al Rempimpants Team (Tavernes de la Valldigna). 


A partir de demà publicarem material d'aquest torneig.

Foto de María enviada per Ramón , aficionat de l'Oliva.

Espanya 0 - Suecia 1. Sub-campìones d'Europa sub-19

No ha pogut ser, i sobre ser millors al camp, les xiques d'Angel Vilda, s'han quedat a les portes de la gloria, al pedre la final de l'Europeu sub-19 de Turquia 2012, a la prorroga, per 0-1, amb gol de Malin Diaz, en l'unic fallo de Lola Gallardo, la nostra portera internacional.


Ara cal felicitar a la seleccio de Suecia, per l'Europeu que han fet fina aplegar a la final, pues van tindre que eliminar a Alemania a les eliminatories previes, i a les nostres tambe cal felicitarles per el campionat que han fet, i per la trajectoria que porta aquest grup de jugadores que en la categoria sub-17 van tindre un gran rendiment.


Voldria afegir, que el futbol femeni, si vol ferse un lloc a la prensa, radio i tv, tindra que continuar fent ruido, igual que ahir abans de la Final, van  ser portada al Diari Marca.


Xiques eixe es el cami, fer ruido a base de exits.

Amunt el futbol femeni, clar que siiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!

viernes, 13 de julio de 2012

LLanos OLivenza - Valencia C F Femeni, a la 1ª jornada de lliga 2012-13

Aquest es el calendari del Valencia C F Femeni per al propera temporada, amb un final de lliga dur per a les blanc i negres


02/09 16/12 Llanos Olivenza - VCF
09/09 13/01 VCF - Sant Gabriel
23/09 20/01 Atlético Madrid - VCF
30/09 27/01 VCF - Sporting Trigueros
07/10 03/02 VCF - Real Sociedad
14/10 17/02 Barcelona - VCF
28/10 24/02 VCF - Lagunak
01/11 03/03 Prainsa Zaragoza - VCF
04/11 10/03 VCF - Levante Las Planas
11/11 17/03 Sevilla - VCF
18/11 24/03 VCF - Collerense
25/11 14/04 Levante - VCF
02/12 21/04 VCF - Athletic Bilbao
06/12 28/04 Espanyol - VCF
09/12 05/05 VCF - Rayo Vallecano

jueves, 12 de julio de 2012

Espanya 1 - Portugal 0. Resum en video

Navegant per la red, hem trovat el video del resum de la semifinal entre Espanya i Portugal, amb el resultat de la victoria espanyola per 1-0 , que ens porta a la gran final.



Raquel Pinel en declaracions per a RFEF-YOUTUBE

La valencianista va marcar el gol que val una final


Hermanada con el gol; así corretea por los terrenos de juego Raquel Pinel (Jaén, 30-08-1994), una jugadora de equipo, que trabaja por y para los intereses de un grupo que disputará el sábado la segunda final de un Campeonato de Europa Sub-19 en la historia de la Selección Española. En las filas del Valencia Féminas CF, es la encargada de asumir responsabilidades anotadoras en el terreno de juego y sumó anoche su segundo tanto del campeonato. Carácter y astucia la definen sobre el césped; alegría y felicidad innata conviven con ella fuera del mismo. Así es ella, compromiso y sencillez al servicio de una selección en la que no hay distinciones como bien hacen saber las mismas protagonistas. Anoche, en la semifinal ante la Selección Portuguesa, volvió a estar en el momento y sitio adecuado.

Cuando más nerviosismo imperaba en el partido, una gran jugada iniciada por Nagore, y trenzada de forma maravillosa entre Amanda y Alexia, terminó con un pase certero de esta última al corazón del área chica, donde aguardaba Pinel, mortífera, con el cuchillo entre los dientes, para marcar y disminuir acto seguido el grado de tensión acumulada en toda la expedición española. Un tanto que valía su peso en oro después de ochenta y seis minutos de toma y daca en un espectáculo de fútbol: “Ha sido un partido muy complicado”, decía la ‘9’ española, “sabíamos que Portugal nos pondría las cosas difíciles pero pensábamos que irían surgiendo mayores espacios”. El resultado, justo según las impresiones del Seleccionador, Ángel Vilda, así como el resto de jugadoras, reflejó una igualdad que bien pudo desnivelarse minutos antes de no ser, unas veces por la buena actuación de la meta portuguesa, y otras por circunstancias de juego como el palo de Amanda en el primer tiempo: “No hemos tenido la efectividad de otros partidos y sí mala suerte con todas las ocasiones de las que hemos dispuesto”, comentaba la jugadora andaluza, que proseguía aliviada: “Estoy muy contenta porque, finalmente, la recompensa llegó y estamos en la final”.

Los guiños, abrazos y buenas palabras de sus compañeras tras el partido fueron innumerables. Habituada a este tipo de situaciones, ya marcó un gol decisivo con su equipo el pasado mes de mayo para certificar la permanencia en Primera División. Con la selección, se recuerda su solitario gol a Corea del Norte (1-0) en el tercer y cuarto puesto del Mundial de Trinidad y Tobago, que a la postre valió un bronce de valor incalculable. Aunque asume con naturalidad la consecución de tantos decisivos, irradia felicidad siendo la protagonista de una acción que sirve para ver a España en la final del Europeo de Turquía: “Es bonito porque ves que el resultado está justo y que tu equipo está llegando a puerta pero hubiese preferido marcar antes”, sonreía la delantera andaluza con la cabeza alta. El siguiente reto está cerca, aguarda Suecia, y el olfato de Pinel afina sensaciones para una cita única a la que se aferran todas con fuerza.


Virginia Torrecilla, Andrea Pereira, Ivana Andrés i Gema Gili, tambe han donat les seues impresions.


Font.- RFEF

Primer torneo de fútbol 7 femenino en El Morer de Oliva , 14 y 15 de Julio del 2012

Oliva C F

Aquest cap de setmana, al camp del Morer d'Oliva, hi haura altre torneig de futbol 7 femeni.

Rempimpants Team, de Tavernes de la Valldigna
 El camp del Morer de Oliva acogerá el sábado y el domingo el Primer Torneig de Fútbol 7 Femení UD Oliva. El evento contará con la participación de los equipos Pim Pam Pum, de Xàtiva; Repimpants Team, de Tavernes de la Valldigna; Team Killers, de Torrent; Recreativo de Juerga, de Miramar; Monovar CD; Animalets Team, de Pego; Calpe CF Femenino; Femenino Juventud Paternense; Dream Team, de Rafelcofer; Real de Gandia Femení; Tricolor Valencia; UD Oliva 1 y 2; CD Jávea Femenino, y el CDB Massanassa. Los 15 equipos intentarán alzarse con el trofeo, de 600 euros. El segundo recibirá 300; el tercero, 150 euros, y el cuarto, 100. Además, el sábado habrá cena, verbena y discomóvil.

Torrent
Fotos.- Redaccio d'Amunt Rogetes

Font.- Diari Las Provincias

miércoles, 11 de julio de 2012

Espanya 1 - Portugal 0. La final de l'Europeu sub-19 de Turquia contra Suecia

La valencianista Raquel Pinel, li ha donat el pase a les espanyoles al marcar l'unic gol del partit, al minut 87 de partit, i Espanya jugara contra Suecia que ha guanyat a Dinamarca 3-1, la final de l'Europeu Sub-19 que esta cel.lebranse a Turquia.


Espanya ha estat superior a Portugal, i les estadisques eu demostren, tirant entre els tres pals 12 tirs per 3 de les lusitanes, a mes de 10 corners per 4.


La gran final, será el proper dissabte 14 de juliol.

Font.-http://es.uefa.com/womensunder19/season=2012/matches/live/day=10/session=1/match=2010242/matchcenterlight/index.html

El Fútbol-8 entra en vigor en la Temporada 2012-13

La Temporada 2012/13 trae cambios en el formato de competición para Pre-Benjamines, Benjamines y Alevines, que a partir de ahora disputarán sus encuentros oficiales bajo el formato de Fútbol-8 y no Fútbol-7 como hasta ahora.
 
Tal y como avanzó el presidente de la Federación de Fútbol de la Comunidad Valenciana (FFCV), Vicente Muñoz Castelló, en la Asamblea General del pasado miércoles 4 de julio, en la próxima temporada 2012/13 “y de modo experimental, todas las categorías de formación que ahora compiten bajo la fórmula de Fútbol-7 pasarán a ser de Fútbol-8, concretamente prebenjamines, benjamines y alevines". La experiencia acumulada en los últimos años en federaciones territoriales como la Asturiana, la Vasca, la Gallega o la Murciana, y los informes de RFEF al respecto (avalados por el seleccionador Ginés Meléndez) indican que el cambio es positivo para los jugadores en el reparto de minutos de juego, además de ser mucho menos traumático el cambio posterior al formato del fútbol-11. El nuevo Reglamento que atañe a estas categorías con el nuevo formato de Fútbol-8 se remitirá a los clubes, aunque se aplicarán pocas modificaciones respecto al anterior.

Autor: Nacho Sapena - Prensa FFCV

U D Tavernes. Assamblea General, 13 de juliol de 2012

Publiquem la nota informativa que hem rebut de l'U D Tavernes.


Informar que el proper divendres 13 de Juliol a les 21:00 hores en primera convocatòria i a les 21:30 en segona convocatòria es realitzarà l'Assamblea General de la UD Tavernes.

Posem en coneixement de tots que les quotes de l'Escola pel proper any seran les mateixes que en la tempora anterior.
 
Recordem que si alguna empresa està interessada en publicitar en el nostre club, tant en tanques publicitaries perimetrals al camp com dessuadores (sudaderes), etc. per a un equip en concret o en general, poseu-vos en contacte amb algun membre de la directiva o al nostre e-mail.

U. D. T A V E R N E S
Tel/fax: 96.283.78.65
udtavernes@yahoo.es

martes, 10 de julio de 2012

Espanya-Portugal, semifinal de l'Europeu sub-19 de Turquia, en directe per L'Eurosport 2

Dema a partir de les 20:00, a Turquia, les seleccions femenines sub-19 d'Espanya i Portugal es jugaran el pase a la gran final, amb les camares d'Eurosport com a testics.


Al Stadium Mardam Sport Complex de Antalyia, les xiques d'Angel Vilda voldran eliminar a les portugueses. L'altra semofinal entre Suecia i Dinamarca, es jugara al Stadiums Worlds Wonders of football Centers, de Antalyia, a partir de les 20:00 hores.


Senyores i Senyors, va de bo, les semifinals estan servides.

Font.-http://www.uefa.com/index.html

24 hores de Futbol Sala Femeni a Favara, dies 20 i 21 de juliol de 2012. Avis

Vos anunciem que la propera setmana que ve, es jugaran les 24 hores de futbol sala Femeni a Favara, al Pavello cobert d'aquesta localitat valenciana,els dies 20 i 21 de juliol,  que esta entre Cullera i Tavernes de la Valldigna. A l'espera de que ens envien el cartell anirem informanvos del que ja tenim.


El Sorteig es farà el dimecres 18 de juliol al pavello cobert a les 20:00 hores.


L'inscripcio per equip serà de 80 €, i l'ultim día per a pagar l'inscripció será el  (Cal Confirmar abans per telefon al següent numero 669577047).


PREMIS

1R CLASSIFICAT   200 € I COPA
2N CLASSIFICAT  100 € I COPA 
3R CLASSIFICAT  80 € I COPA
4T CLASSIFICAT  80€
 MAXIMA GOLETJADORA  COPA
MENYS GOLETJADA  COPA

Per a mes informacio e inscriures al sorteig tocar al telefon 669577047

II Torneig Futbol-7 El Perello, organitzat per el Racing Sueca Femeni. Album de Fotos

Aci tenim les fotos que vam pendre durant tot el Torneig.



lunes, 9 de julio de 2012

María Alharilla i Ana Buceta, nous fitxatxes del Levante U D 2012-13.

El Levante no para de cara a confeccionar la seua plantilla de 1ª Divisio, per a la propera temporada 2012-13, i a l'incorporacio de Nuria Santiago, ara s'ha d'afegir les noves incorporacions de María Alharilla, provinent del Sporting Cajasol de Huelva i Ana Buceta del FPR El Olivo.


María Alharilla, davantera, internacional sub-19 i de la absoluta, va jugar la pasada temporada 34 partits i va marcar 12 gols, contribuint a la millor temporada a 1ª Divisio de l'equip andaluç. Enguany fara els 22 anys.




Ana Buceta, mig-centre, internacional sub-17 i sub-19. Naxcuda a Moaña (Pontevedra) i te 20 anys.




Per altra part, Alicia, Neus, Mariajo i Peque han renovat per el conjunt granota.


Font.-Levante U D Femenino

Foto Alharilla .- http://salvadorsainz.blogspot.com.es/

Foto Buceta .- http://www.lavozdegalicia.es/vigo/2011/05/26/0003_201105V26C13991.htm

Espanya 0 - Suecia 0. Partit de tramit a l'Eurocopa de Turquia sub-19 2012

Ahir diumenge per la vesprada, Espanya i Suecia van empatar a 0, a l'ultim partit del grup II de l'Eurocopa sub-19 femenina, s'esta jugant a Turquia, a un partit de tramit, per que les dos seleccions ja estaven classficades per a les semifinals, pero es jugaven ser primeres de grup, lloc que ha estat per a les espanyoles, que en semifinals s'enfrontaran a la seleccio de Portugal, mentre que les xiques de Suecia, eu faran contra Dinamarca, per tant que a la final hi haura un enfrontament Sur contra Nord d'Europa.


 Ni a la pagina de la Uefa ni de la RFEF, hi ha noticia sobre el dia ni l'horari de les semifinals, pero el partit es jugara el dimecres 11 de juliol, ara falta vore si el partit de les rogetes, sera el triat per Eurosport per a tranmetrelo en directe.


Continuarem informanvos. Vos deixem el video de Angel Vilda amb  les reaccionsde despres del partit contra Suecia.





II Torneig f-7 Perello, Racing Sueca Femenino, Resultats

 Ja teniu el resultats del II Tornieg del Perello. En proximes publicacions les fotos i enllaços de pagines de fotos.
El Torrent va quedar Campio al Torneig

Grupo A
1 Alcira
2 Racing sueca B
3 Ciutat Torrent
4 Birrareal
5 Atlethic Muro

Grupo B
1 Racing sueca A
2 Rempimpams
3 Paterna
4 Oliva
5 Sollana


Ernesto, entrenador del Sueca i Pepe d'Amunt Rogetes intercanviant impresions
Image del partit Paterna- Oliva

Fase de grupos:
Camp A:
  Alcira - Racing sueca B  3-0
  Torrent - Birrareal   3-1
  At.Muro - Alcira    0-8
  Racing sueca B - Torrent   1-5
  Birrareal - At. Muro    7-0
  Alcira - Torrent   0-2
  Racing sueca B - Birrareal    0-2
  Torrent - At. Muro   6-0
  Alcira - Birrareal   1-0
  Racing sueca B - At. Muro  1-4

Camp B:
  Racing sueca A - Rempimpams 1-4
  Paterna - Oliva   2-1
  Sollana - Racing sueca A   1-1
  Rempimpams - Paterna  0-0
  Oliva - Sollana   1-4
  Racing sueca A - Paterna   2-0
  Rempimpams - Oliva  4-1
  Paterna - Sollana  2-3
  Racing sueca A - Oliva  3-0
  Rempimpams - Sollana  3-0

Camp A: Semifinal
  millor clasificat del grup A
Contra el segon clasificat del grup B

Torrent- Sueca  6-0 


Les "amistats perilloses" del futbol Femeni, Ana, Ali, Quique, Pepe i Julian

Camp B:Semifinal
  millor clasificat del grup B
Contra el segon clasificat del grup A
Rempimpams - Alzira 0-3
 
FINAL

Torrent - Alzira 6-2


Campio el Torrent,

Les Xiques de l'Oliva descansant entre partit i partit
 

El Valencia C F presentara a Guardado a Simat, al Monastir Santa María de la Valldigna

L'U D Tavernes ens ha remes una comunicacio , que es la següent;


 
Proper dimecres 11 de juliol a les 20:00 al Monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat, presentació del Jugador del València Guardado
Per assistir a aquest acte és recomanable portar la samarreta del València o el Polo d'Estiu de la UD Tavernes.
 

viernes, 6 de julio de 2012

2 on Torneig F-7, Organitzat pel Racing de Sueca Femeni. Horaris i confeccio de grups.




Dema sera el dia que al Poliesportiu del Perello tindra lloc el 2n Torneig de Futbol 7, organitzat per el C F Racing de Sueca Femeni. Ahir dijous per la vesprada, es va fer el sorteig de grups de la 1ª fase, i es van dir els horaris dels partits, que ara pasem dirvos. Tambe volem desitjar que siga una gran festa per a totes les jugadores i per a l'organitzatcio.


HORARIO TORNEO 12 H. FEMENINO FUTBOL 7
EL PERELLO 07/07/2012


Grupo A

1 Alcira
2 Racing sueca B
3 Ciutat Torrent
4 Birrareal
5 Atlethic Muro

Grupo B
1 Racing sueca A
2 Rempimpams
3 Paterna
4 Oliva
5 Sollana 

Fase de grupos: (30 min. Una part)

Camp A:

9:00-9:30: Alcira - Racing sueca B
9:30-10:00: Torrent - Birrareal
10:00-10:30: At.Muro - Alcira
10:30-11:00: Racing sueca B - Torrent
11:00-11:30: Birrareal - At. Muro
11:30-12:00: Alcira - Torrent
12:30-13:00: Racing sueca B - Birrareal
13:00-13:30: Torrent - At. Muro
16:30-17:00: Alcira - Birrareal
17:00-17:30: Racing sueca B - At. Muro

Camp B:

9:00-9:30: Racing sueca A - Rempimpams (Tavernes)
9:30-10:00: Paterna - Oliva
10:00-10:30: Sollana - Racing sueca A
10:30-11:00: Rempimpams - Paterna
11:00-11:30: Oliva - Sollana
11:30-12:00: Racing sueca A - Paterna
12:30-13:00: Rempimpams (Tavernes) - Oliva
13:00-13:30: Paterna - Sollana
16:30-17:00: Racing sueca A - Oliva
17:00-17:30: Rempimpams (Tavernes) - Sollana

Els dos millors clasificats de cada grup pasara a les semifinals

Semifinals: ( 30 minuts cada part)


Camp A:

18:00-19:00: millor clasificat del grup A
Contra el segon clasificat del grup B
Camp B:
18:00-19:00 : millor casificat del grup B
Contra el segon clasificat del grup A

Tercer i cuart lloc

19:00-20:00:

FINAL

20:00 a 21:00

Al finalitzar es fara l’entrega de trofeus a tots els equips participant.


 

jueves, 5 de julio de 2012

Espanya Sub-19 Femeni 4 - Anglaterra Sub-19 Femeni 0. La "Rojita", classificada per a semifinals de l'Eurocopa de Turquia sub-19 2012

A falta d'un partit, les rogetes entrenades per Angel Vilda, ja estan matematicament classificades per a les semifinals de l'Eurocopa Sub-19 de futbol Femeni de Turquia 2012.


Aquesta vesprada nit, s'han desfet i han apallisat al combinat angles per 4-0, amb un fum d'ocasions per aumentar el marcador. Les golejadores han estat Alexia Putellas (m.17 1-0), Amanda Sampedro ( m 29 2-0) i Virginia Torrecilla ( m. 46 3-0 i m. 69 4-0).


 Les angleses amb tot el partit, nomes han tirat un vegada entre els tres pals, per 9 de les espanyoles. A l'laltre partit del grup II, Suecia ha apallisat a Serbia per 1-5, i es coloca segona per darrere d'Espanya, i aquestes dos seleccions, es jugaran el proper diumenge 8 de juliol a partir de les 18:30 hores, els primer lloc del grup II.


Al grup I, Dinamarca ja esta classificada amb Rumania eliminada, a l'ultima jornada, faltara vore si es Turquia o Portugal la que acompanya a les daneses a semifinals.

Font d'informacio.- Uefa

Espanya - Anglaterra, segona jornada de l'Europeu Sub-19 de Turquia 2012

Aquesta vesprada, les xiques d'Angel Vilda, tenen el segon envit a l'Eurocopa Sub-19 de Turquia 2012, a partir de les 20:30 hores contra la seleccio d'Anglaterra, al Estadi Titanic a Antalyia.


 Despres de la victoria contra Serbia i la derrota d'Anglaterra contra Suecia, aquest partit es vital per a les dos esquadres, per que una victoria rojeta deixaria a les nostres quasi classificades  i a les angleses preparant les maletes, pero no adelantem aconteciments.

Els altres partits son els següents:

Al grup B, 20:30 hores, Suecia-Serbia, i al Grup B, 18:30 hores, Turquia-Dinamarca (lider del Grup) i a les 20:30  hores, Portugal-Rumania.


A  aquesta pagina podeu seguir el partit minut a minut http://es.uefa.com/womensunder19/season=2012/matches/round=2000215/match=2010229/index.html


Tambe vos recordem que Eurosport transmetra en directe una semifinal i la final.


Font d'informacio.- Uefa

Video-entrevista a Ivana Andres i Andrea Pereira, centrals de la Seleccio Espanyola Femenina de futbol sub-19

Les dos centrals de la seleccio Espanyola Sub-19, parlen sobre l'escomençament a l'Eurocopa 2012 de Turquia Sub-19, i despres del bon partit contra Serbia, ja estan pensant amb el partit de hui contra Anglaterra.






 El seleccionador Angel Vilda, tambe ha parlat.







miércoles, 4 de julio de 2012

Campus de Futbol del Valencia C F Femeni, del 16 al 20 de juliol del 2012

Vos  recordem que el proper dilluns 16 de juliol, començara el Campus de Futbol del Valencia C F Femeni, fins el 20 del mateix mes. Encara podeu apuntarvos.



La Ciudad Deportiva del Valencia Club de Fútbol (Paterna) va a ser escenario del 2º Campus VCF Femenino, con capacidad para 100 chicas entre 6 y 16 años, desde el lunes 16 hasta el viernes 20 de julio.

La modalidad de participación es en
régimen externo o en régimen interno (Hotel Posadas de España), de modo que las participantes van a comenzar las actividades a las 9.30h y van a finalizar a las 20h cada uno de los cinco días (programa de actividades descargable aquí).

Los responsables del Campus son
técnicos de la Escuela del Valencia CF y del VCF Femenino y van a orientar las actividades en torno a tres áreas: la enseñanza del deporte-fútbol, la educación extradeportiva y la convivencia y maduración personal con el fútbol como medio (Guía Oficial descargable aquí).

El
precio general es de 280 euros en régimen externo y 390 euros en régimen interno; y con descuento, de 255 euros y 350 euros respectivamente para participante Campus 2011, jugadora VCF Femenino 2011/12, accionista, abonado, miembro Club Amunt Junior, miembro Club Amunt o peñista (ficha de inscripción descargable aquí).

Cada una de las inscritas va a recibir como regalos: un equipaje oficial del Campus (camiseta, pantalón corto y medias); dos entradas para asistir a un partido de pretemporada del Valencia CF en Mestalla; dos camisetas de entrenamiento oficiales del Campus; una gorra oficial del Campus; un diploma personalizado; y un regalo sorpresa.


La organización del presente Campus es fruto de la colaboración entre VCF Femenino, Fundació VCF, Burger King, Sanitas, Consell Valencià de l´Esport de la Generalitat Valenciana, Ajuntament de València y Fundación Deportiva Municipal.



 i al telefon seguent: 902 92 96 97

lunes, 2 de julio de 2012

Espanya 3 - Serbia 0. Debut amb victoria a l'Eurocopa sub-19 femenina a Turquia

La seleccio espanyola femenina sub 19 ha debutat a Turquia, a l'Eurocopa 2012, amb una victoria sobre Serbia per tres a zero, amb gols de Raquel Pinel (m. 6), Ivana Andrés ( m. 71) i Nagore Calderón (m. 88), i es posen primeres al grup II, davant de Suecia que ha guanyat 1-0 a Anglaterra.


 El proper dijous 5 de juliol, jugaran contra les ingleses i el diumenge 8 de juliol contra les sueques.


 Les dos valencianistes, Raquel i Ivana, han estat a un gran nivell, estant titulars i marcant un gol cadasquna.

Mes informacio del partit.- http://es.uefa.com/womensunder19/season=2012/matches/live/day=7/session=1/match=2010225/matchcenterlight/index.html

Hui arranca la Eurocopa Sub-19, amb l'Espanya-Serbia.

Aquesta vesprada a Turquia, la seleccio Espanyla sub-19, que entrena Angel Vilda, jugara el seu primer partit, a partir de les 20:30, contra Serbia, al grup B, que tambe compta amb Suecia i Anglaterra.

De moment pareix que cap cadena de tv, televisara els partits. Eurosport televisara un de les dos semifinals i la final.


Segurament a la pagina de la Uefa es donara informacio al minut sobre el partit.


http://es.uefa.com/womensunder19/index.html