ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 12 de julio de 2011

Primera Divisio Femenina 2011-12, l'analisi

Ja sabem l'ordre de partits i els equips participants, a la "nova" 1ª Divisió de futbol Femení, i anem a fer un xicotet anàlisi del calendari, i com vegem als equips de cara a la propera temporada.

Les blanc i negres debutaran a casa contra la Reial Societat, amb la renovació de la seua capitana, Larraitz Lucas, i la baixa d'Irene Paredes, que ha fitxat per l'Athletic de Bilbao. Partit per a vore quin rendiment poden donar davant un equip molt parell al nostre. Les blanc i negres, comptaran amb nou entrenador.

Al grup de cap davanters podriem posar a les actuals campiones de lliga, el Rayo Vallecano, encara que no podem saber l'alcanç de la lei concursal de l'equip de xics (aquests de moment no volen començar a treballar, fins no aclarixquen els problemes econòmics), després estarà l'Espanyol, el Barça i l'Ath de Bilbao.

El Valància deu d'estar entre el pilot d'equips preparats per donar el bot de qualitat i refermar-se en les seues aspiracions, com el At. Feminas, R. Societat, Llevant, Sporting Club, Prainsa, Reocin, Malaga At. i Sant Gabriel.

Sense menysprear a cap equip, Collerense, Lagunak, Estartit, El Olivo i Olivenza, lluitaran per estar una temporada més a la màxima competició.

El València, te un dur començament de lliga, perque després de les donostiarres, venen les bilbaines i les periquites, dos ossos durs de pelar, a on traure punts és complicat. Després de 4 jornades amb equips assequibles, a la 8ª, el Rayo Vallecano i a la 9ª el derby davant el Llevant, amb la competició ja prou avançada.

El Barça el tindrem a la jornada 12ª, i per acabar la primera volta rebrem al At Féminas. Una Primera Divisió molt exigent, a on l'equip que no done tots el partis el 100x100, acabe pagant-ho.

2 comentarios:

  1. Pepe ke estas de vacanses

    ResponderEliminar
  2. Mes o menys, vacances o poca feina (Falta de noticies)

    Bon estiu !!!!!!!!

    ResponderEliminar