ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 21 de junio de 2010

Resultats 1º Torneo Valencia Féminas CF 2010



DISSABTE 19 DE JUNY

Villarreal Cf - Llevant UD 0 - 2
VCF Femení - UD Tavernes 3 - 1
Villarreal CF - Hercules CF 2 - 5
UD Tavernes - Elx CF 0 - 3
Llevant UD - Hercules CF 1 - 0
VCF Femení - Elx CF 1 - 2


DIUMENGE 20 DE JUNY

5è i 6è lloc

Villarreal CF - UD Tavernes 7 - 0

Semifinals
Llevant UD - VCF Femení 2 - 0
Elx CF - Hercules CF 0 - 3

3r i 4t lloc
Elx CF - VCF Femení 1 - 1
Elx CF guanya en la tanda de penals

FINAL
Hércules CF - Llevant 2 - 0

L'Organització, Directiva i cos tècnic del València, vol donar les gracies a tots els equips participants i aficions, pels dos dies de bon futbol que em tingut.

La nostra companya Purilla, al seu blog (Guajeni), ja te posada tota l'informació i fotos sobre els partits del torneig. Hi ha que felicitar a Puri i a Miguel, per la tasca feta. Punxeu sobre el link i anireu a la pàgina Guajeni.

Nosaltres al llarg d'esta setmana també anirem posant coses del torneig i anirem informant sobre el torneig de Sant Gabriel, fixatges, plantilles per a la temporada que ve, etc...

1 comentario: