ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 31 de marzo de 2014

L'Ath la Vall, continua lider a falta de tres jornades de lliga, al Grup IV de Segona Regional.

Despres de guanyar 1-7 a l'Olleria, les xiques de Ferrando continuen encapsalant la classificacio del grup IV de Segona Regional, a la fi de la 19ª jornada de lliga, amb 47 punts, i a falta de 3 jornades (dos partits, per a elles, a la jornada 20 descansen), pero no depenen d'elles per quedar primeres, pues l'Alcoyano, esta a dos punts amb un partit menys (per tant li queden 3 partits), i venen de guanyar al seu camp 8-5 a les xiques del Reial de Gandia, rival que visitara la Vall a la jornada 21, partit mes important que els queda i el a priori asequible desplaçament a Ayora per jugar contra l'Ayorense.

L'Alcoyano dels tres partits, en te dos asequibles, a les jornades 20 i 21, Ayorense i Ath. Muro, i  amb tota seguretat, es jugaran el titol i l'ascens açi a la Safor, al grao de Gandia, contra el Portuarios, equip que ja li va guanyar alli a la primera volta.

 O siga que les valleres han de guanyar els dos partits que li queden, i l'Alcoyano pedre un partit. L'empat final a punts, deixaria a les xiques de l'Alcoyano per davant, per millor goal-average particular.

S'espera un final de lliga molt intens al grup IV de Segona Regional.

Italia-Espanya, semifinal de la Copa Mundial Femenina Sub-17 a Costa Rica. Previa.

Despres de Nigeria, Italia ens espera al camp Edgardo Baldotano Briceño, de Liberia (Costa Rica), per a disputar un lloc a la final del Mundial.

I sera esta matinada, 4:00 hores (20:00 hores, hora local), quan arribe el desenllaç.

L'altra semifinal sera Veneçuela-Japo, tres hores abans al mateix estadi.

Esperem que les rogetes arriben a la final, i la guayen, clar que si!!!!!

Mes informacio, FIFA

Resultats partits VCF Femení 29-30 de març de 2014


miércoles, 26 de marzo de 2014

Paraguay 1 - España 7. Mundial Futbol Femeni Sub-17, Costa Rica. Resum en video

A l'ultim partit de la primera fase del Mundial Sub-17, que es disputa a Costa Rica, la selecció Espanyola a apallisat 1-7 a la seleccio del Paraguai. Les Rogetes, van caure a la primera jornada davant Japò, una de les favorites, per 2-0. A la segona jornada, les iberiques van donar conter de Nova Zelanda per 3-0.

Dema dijous, 27 de març, a Liberia, i a partir de les 20:00 hores, Espanya- Nigeria. Els altres tres partits de quarts de final son els següents;
Venezuela- Canada, Japo-Mexic i Ghana-Italia. Si Espanya pasa a semifinals, es pot trovar a Ghana o Italia.

Video del Paraguay 1 - España 7




Font d'informacio.-FIFA

sábado, 15 de marzo de 2014

Les xiques del Valencia C F Femeni, estaran dema a Anoeta animant al xics del Primer equip.

Aprofitant que dema per la nit juga el Valencia C F contra la Reial a  Anoeta, les xiques del Valencia C F Femeni s'han desplaçat amb el mateix vol charter aquesta vesprada, per jugar dema contra l'Athletic a partir de les 16:00 hores, i despres presenciar el partit entre vascs i ches.