ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 29 de marzo de 2009

ud tavernes Femeni- Alginet 0-1

Segon partit que perden les rogetes a casa en esta temporada, davant un Alginet que ha demostrat la posició que ocupa, però que avuí ha tingut la sort de cara, tots els sants i tots els deus de l'Olimpo.

Partit espés per part dels dos equips, però les rogetes estaven dominant i tenint ocasions, i com sempre quant perdones acabes perdent i així a passat, en l'única ocasió que ha tingut clara l'Alginet la materialitzada en gol, la seua millor jugadora, Sonia, en el minut 89, que també és l'entrenadora de l'equip.

Fins 6 ocasions de gol clares han desperdiciat les rogetes. En resum, este ja és un partit passat, continuem abastant la quarta posició i el proper cap de setmana, escomençarem la nostra particular escalada de l'Everest, amb la 1º estació davant el Real de Gandía.

Amunt Rogetes!! A fer un bon partit contra el lider.



resum en video del partit



jueves, 12 de marzo de 2009

Fallos en el futbol y Americanades

Xiquetes ara venen falles. A divertirse.
Avore si totes les que esteu malaltetes es poseu prompte bones.
Adeu

Pd.El sub-16 escomença la copa federació el dissabte per la vesprada a les 18:30, contra Azafranar, les que no aneu convocades, avore si baixem a animar i ens emportem els tres primers punts.Je Je Je Je.

martes, 10 de marzo de 2009

P.D. Ayorense 1 U.D. Tavernes femeni 4

Ja tenim el video del partit, hale xiquetes a disfrutar-lo i que passeu bones falles tots: equip, entrenadors, afició i simpatizants.

domingo, 8 de marzo de 2009

victoria davant l'Ayorense

Bon partit esta vesprada de les Rogetes a Cofrents davant l'Ayorense per 1-4, en un partit molt disputat i lluitat pels dos equips, però avuí les rogetes han tingut molta efectivitat de cara a gol, i han fet un partit molt complet, estant totes sempre en el partit i cadascuna al seu lloc.

El Tavernes format per Lidia, Blanca, Júlia Bosch, Deborah, Paula (Ester m 45), Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Claudia (Marieta m 69) i Denis.

Els gols:
0-1 Ainhoa en una escapada des del mig-camp a passe de Lidia, minut 11.
0-2 Andrea davant la portera li'l tira per un costat, pega al pal i entra,
minut 47.
0-3 Gemma de fort xut des de la frontal de l'àrea, minut 66.
0-4 Gemma ha resolt un barull dintre de l'àrea xicoteta espentant el baló cap a dins, minut 88.
1-4 gol de l'Ayorense (María) des de fora de l'àrea enganxa un bon xut pillant adelanta a Lidia, ha fet el gol de l'honor per a les amfitriones.

Desplaçament llarg, sortint victorioses cap a casa.


Hale, ara a disfrutar de les falles. Amunt Rogetes. Avore si Aida es millora prompte.
Prompte estarà el resum del partit en vídeo. Gràcies.

viernes, 6 de marzo de 2009

Convocatoria contra l'Ayorense




Aquest cap de setmana, Les Rogetes, tornen a la competició oficial de Lliga. El Diumenge a les 16:3o h., partit molt important contra l'Ayorense, perque venen per darrere a 3 punts i ens costarà retindre l'actual posició (quart lloc). El partit es disputarà a Cofrents per no estar disponible el Camp de l'Ayorense.

La citació és per al Diumenge 8 de març a les 13 hores al Camp Municipal, per a eixir cap a Cofrents. La relació de jugadores és la següent:

Lidia (Eizaguirre), Júlia Bosch (Quique), Ester (Saura), Blanca (Arias), Deborah (Voro), Claudia (Eloy), Paula (Giner), Gemma (Vicente), Andrea (Joaquín), Ainhoa (Claramunt), Mireia (Puchades), Denis (Johnny Rep) i Aida (Kempes i Mundo).

Avore si tornem amb la mornella plena, i descansarem, fins passar Falles.

Xiquetes anem a per totes. AMUNT ROGETES!!!.


pd. Les comparacions amb jugadors del València, és amb tot l'afecte per a vosaltres.
Dir també que Mari es recupera molt bé i donar-li molts ànims.