viernes, 20 de febrero de 2009

convocatoria partit amistos

Este cap de setmana no hi ha lliga, perque juguen les seleccions valencianes de futbol femení, en un triangular contra Canaries i Madrid.
Les rogetes tenen un important partit amistós contra el Gandia, de 1ª regional, al Guillermo Olagüe, el dissabte 21 de febrer.
La convocatòria és la següent:
Lidia, Júlia Bosch, Ester, Blanca, Deborah, Claudia, Paula, Gemma, Andrea, Ainhoa, Mireia, Denis, Aida, Ines i Marieta.
L'eixida serà a les tres des del Camp Municipal.

28/03/2009
15/11/2008 2 - 2 UD. TAVERNES REAL DE GANDIA C.F.

U D Tavernes Femeni-Ontinyent 1-2 resum

resum del partit de lliga de les rogetes.Com diria don Alfredo Di Stefano "Che pibe! jugamos como nunca y perdimos como siempre" ó com diria Zapatones(Luis Aragones) " Se nos ha quedao cara de gilipollas". Bueno Xiquetes, este partit ja es historia, als equips grans igual que vosaltres, tambe els pasen coses d'aquestes, si jugueu aixina de cada 10 partits enguanyareu 9.

Amunt rogetes.

sábado, 14 de febrero de 2009

U D Tavernes Femeni- Ontinyent 1-2

Bo xiquetes primer felicitarvos per el partit que heu fet avui, i dir que no pasa res tan sols s'ha perdut un partit, que haguera pogut acabar en una golejada de escandol. Aixi de injust es el futbol de vegades.

Anim i Amunt Rogetes.

viernes, 13 de febrero de 2009

convocatoria contra l'Ontinyent

Per a dema dissabte 14-02-09, estan convocades les seguents jugadores del equip femeni de futbol 11, a les dos del mig-dia al camp Municipal.

Lidia, Irene, Julia B., Ester, Blanca, Deborah, Claudia,Paula, Gemma, Andrea,Ainoha, Mireia, Denis y Aida.

Partit contra el C D Sport Base Ontinyent, del cual no hi han referencies de la lliga pasada, per que aquest equip es nou d'enguany. En el partit de la 1ª volta , es va pedre per 4-2. Avore si dema fem un bon partit i el podem guanyar.

Anim Rogetes.

lunes, 9 de febrero de 2009

ENGUERA -TAVERNES 0 -1

Vesprada fresqueta i amb aire al “Villa de Enguera”. Partit fosc i poc brillant per part dels dos equips, en uns primer minuts de tanteig, fins que les rogetes han tingut tres jugades seguides d’ocasions de gol, malbaratant-les. Fins que al minut 30, Andrea des de la frontal de l’àrea local, un poc escorada, ha tirat a porta, colan-se la pilota per tot l’escaire fent el 0-1.

A partir d’ací el partit s’embolicat més, vegen-se ja molt poc joc. El Tavernes sense patir en defensa, ha combatit dur, Lidia ha tingut poca faena i la que ha tingut , la resolt bé. Al minut 88 Gemma ha disposat de l’última ocasió de gol per al Tavernes, però no ho ha pogut definir.

Tres punts més al casiller de les rogetes i segon partit seguit que no els marquen cap gol.

Esta jornada , les rogetes pujen un lloc a la classificació, colocant-se terceres. El proper cap de setmana la Febo Ontinyent visitará el “Municipal” roget.

sábado, 7 de febrero de 2009

avanç informatiu Enguera -Tavernes

En un partit poc vistos , les ROGETES s'han endut el tres punts cap a casa un golass d'Andrea a la mitja-hora de partit ha sigut prou per a fermos amb els tres punts. Aixo es tot de moment.

jueves, 5 de febrero de 2009

Convocatoria contra el cd Enguera.

Gol d'Andrea al Carcaixent (2-0)

Relació de jugadores citades per Javi Tur per al partit de pròxim dissabte dia 7 de febrer del 2009, contra el C D Enguera. Per al desplaçament haurem d'estar al camp Municipal antes de les 14.OO hores.
Lidia, Irene, Júlia B., Ester, Claudia, Paula, Blanca, Deborah, Gemma, Andrea, Ainhoa, Mireia, Denis, Aida i Júlia M.

Dades historiques, dels partits jugats contra el C D Enguera, en partits oficials de lliga.

Jornada 3 12-10-2008......U D Tavernes- C D Enguera 3-0

Bo després de la victoria del diumenge passat, ja tenim de nou altra jornada de lliga, em d'estar tot el partit concentrades i intentar traure el millor resultat posible.
AMUNT ROGETES. Fins el dissabte

lunes, 2 de febrero de 2009

UD Tavernes Femeni- C F At Carcaixent 6-0

UD TAVERNES FEMENI 6 - CF AT CARCAIXENT 0

Partit disputat ahir diumenge al Camp Municipal, on les rogetes, davant del fanalet roig, no s’han deixat sorprende i han estat dintre el partit al llarg del mateix.

Els gols han vingut prompte;al minut 9 Demis, ha fet l’u a zero i al 10 Andrea ha fet el 2-0 , Gemma el 3-0 al minut 18, i al minut 20 Ainhoa el 4-0.Bon joc i moltes ocasions a la 1ª part.

A la segona meitad els gols també han vingut prompte, al minut 46 Denis tornava a marcar fent el 5-0 i dos minuts després Aida de penal feia el 6-0 definitiu. A partir d’ací el Carcaixent s’ha estirat un poc i han tingut alguna ocasio per fer algún gol.

Alineació del Tavernes. Lidia, Blanca, Júlia Bosch, Ester, Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Aida i Denis.

També jugaren Paula, Claudia i Júlia Muñoz.

Una setmana més les rogetes contiuen quartes i el pròxim partit serà el desplaçament a Enguera.

Feliçitar a tot l'equip, per la tasca feta ahir en tot el partit per les rogetes. Un partit dominat de principi a la fi, sense llagunes ni falta de concentració igual en defensa, a la mitja i a la davantera. Un partit de 10, enhorabona xiquetes.
Ara fins el dimecres disfruteu de aquesta victoria i ja prepararem el partit del proper cap de setmana.

AMUNT ROGETES, SOU LES MILLORS!!!!!!!!!!!!

domingo, 1 de febrero de 2009

avanç informatiu. Tavernes-Carcaixent.

Gran partit de les ROGETES, davant el fanalet roig, el At Carcaixent, quallant un bon partit, en totes les seues linies. El partit ha acabat 6-0, amb moltes ocasions de les rogetes i sobretot desplegant un bon joc. De moment és tot, ja eixirà el resum en video i la crònica. Pepe