ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 17 de abril de 2014

Resultats partits VCF Femení. 12-13 d'abril de 2014


lunes, 14 de abril de 2014

Ath La Vall 4 - Reial de Gandia 2. Analisi, jornada 21, Grup IV Segona Regional, 2013-14

Ahir per la vesprada a un Camp Municipal de Tavernes, amb molt d'ambient a les grades, les xiques de l'Ath La Vall i les del Reial de Gandia, es van oferir un bon espectacle futbolistic, amb bones jugades, gols i emocio, amb dos protagonistes, la cara, Gloria amb 4 gols, i la creu, l'arbitre que estaba cuallant una excelent actuacio, fins que a la segona part va voler eregirse com a gran protagoniste, cosa que, menys mal, les jugadores dels dos equips no van permetre, dedicanse a el que saben fer, jugar a futbol.

Es jugaven molt les locals, pues l'empat era sinonim de tirar la lliga abans d'hora, i es van avançar primer al marcador, despres gracies a una pena máxima infantil, les Realeres, van empatar aun gol. Abans d'acabar la primera part, es va tornar a avançar l'equip local, 2-1. 

Abans d'acabar la primera part, l'arbitre va anular dos gols a l'Ath la Vall, el primer molt ben anulat, pues Andrea, que estaba en fora de joc, va espentar la pilota a la linea de meta, quan Gloria ja anava a celebra el gol.

El segon, que va marcar Angie, a la treta d'un corner, l'arbitre va vore falta en atac de La Xata, que com va ser una jugada rapida, no es va discutir molt.

A la segona part, Gloria va fer  dos gols mes, i pareixia que el partit estaba finiquitat, o aixo pensavem tots els que estavem vegent el partit, tots menys l'arbitre que pareix que la calor d'ahir no li va sentar be, i va començar el seu festival del xiulit, quan no va pitar un clar penal sobre Angie, estant ell a menys d'un metre.

L'Ath la Vall, va jugar quasi un quart d'hora amb dos jugadores menys, les dos expulsions correctes amb la llei a la ma, el Reail va apretar, per la millor ocasio la va tornar a tindre Gloria, que a la ixida de la portera, la pilota li sen va anar per dalt del trevesser.

A la fi , l'Ath la Vall continua a l'espera d'una badada del Alcoyano, per a guanyar la lliga.

L'Alcoyano va guanyar a l'Ath Muro per 4-2.

sábado, 12 de abril de 2014

C D Xeraco 2 - Valencia C F Femenino "D" 2. Analisi, jornada 21, al grup II de 1ª Regional (Actualizat)

Vespraeta fresqueta hui al Camp Municipal de Xeraco, a on el lider, el C D Xeraco, s'enfrontaba al Valencia C F Femenino "D", per seguir d'encapçalar la classificacio al grup II de la 1ª Regional, de moment, continuara fins l'ultima jornada lider, despres d'empatar contra les "ches", a dos gols.

Hem arribat amb el partit escomençat, i el marcador era favorable a les Saforenques amb l'advantatge d'un gol a zero, i pareixia que les locals tenien el partit controlat darrere amb rapits contracolps de les seues davanteres, pero amb la polvora mullada.

Per part de les visitants, tot era tocar i tocar, pero les jugades es desfeien davant l'area local, fins que en una rapida jugada, dos jugadores del Valencia es planten davant la portera local, i amb la pasivitat de la defensa, fan l'empat a un gol, pasada ja mes de mitja mitat de la primera part.

Despres del gol, el partit ha continuat algo aburrit i sense emocio, fins als minuts finals quan els equips han disposat de dos clares ocasions, una per bandol, amb diferent resultat,  com ara explicarem.

Primer han estat les visitants, que per mitja de Calabuig, ha botat una falta a la frontal del Xeraco, amb la pilota templaeta, la portera tirant-se arrere, la pilota s'estavella al travesser, el rebuig el remata una davantera visitant a bocacano, pero li pega al "nino", i la portera es veu amb la pilota a les mans. Haguera pogut ser el 1-2.

Dos minuts despres, a una jugada molt pareguda, pero sense botar cap de falta, alguna jugadora del Xeraco empalma desde fora de l'area obligant a la portera del Valencia a fer una gran estirada, pero el rebuig torna a una jugadora local, que en aquesta segona rematada, si que encerta a enviar la pilota dins la xarxia, fent pujar el 2-1 al marcador. Nomes traure de mig-camp, l'arbitre ha decretat el cami dels vestidors donant fi a la primera part.

 Als prrimers minuts de la segona part, a una indecisio de la medular del Xeraco, les davanteres visitans els furten la cartera i es planten davant l'arquera local, establint el 2-2, resultat que seria ja definitiu. Al gol del Valencia, el Xeraco ha contestat amb un contracolp amb molt de perill, i pareixia que el partit s'animaba, pero tot ha quedat amb un miratge.

A la fi repartiment de punts, que semblen justs per als dos equips, i que a l'espera dels resultats dels altres dos equips implicats, fins al 4 de maig que tornara la lliga, el Xeraco continuara lider.

Actualizat hui diumenge
Camporrobles 1 - Mislata B 1
Miramar 6 - Racing de Sueca 1.

La victoria del Miramar, obliga al Xeraco a anar a per els tres punts.
 

viernes, 11 de abril de 2014

Previa de la jornada del 12/13 d'abril 2014, a les categories de Futbol-11 Femeni Amateur. (i 2)

Continuem amb els equips i grups de la Segona Regional Valenciana. Segons la circular de la Federacio Valenciana de Futbol, pujen a 1ª Regional els equips Campions de Lliga de cada grup, despres pot ser que algun equip mes, siga convidat a pujar, depenent de si algun equip renuncia a l'ascens, o algun equip desapareix.


2ª Regional Grup I

En aquest grup, l'equip C F Juventut Almassora, ja fa varies jornades que te la feina feta, i ja es Campio de grup, per tant ascendix a 1ª Regional. 16 partits guanyats, 1 empatat, 120 gols a favor i 11 en contra, son els seus credencials. 

El partit C F Juventut Almassora - C D Massamagrell B, primer contra tercer, el mes interesant de la jornada.

2ª Regional Grup II

En aquest grup, la lluita per l'ascens i el campionat esta entre dos equips, el C F F Maritim D i l'U D Betera, el primer amb 51 punts i el segon amb 49 punts, i queden dos jornades.

Aquesta jornada, l'U D Betera juga contra el Rocafort ( ultim classificat), mentre que el Maritim D, rebra la visita del tercer classificat, l'Eliana. Podria hi haure algun canvi als dos primers llocs de la classificacio. Considerarem aquest partits com es de la jornada.

2ª Regional Grup III

En aquest grup, el Levante E, ja eu tot fet, i es campio de lliga. Juga contra el Malvarrosa.

2ª Regional grup IV

En aquest grup hi han dos equips que aspiren al campionat i l'ascens, que tenen la majoria de posibilitats, mes l'Alcoyano que l'Ath la Vall, pero el Portuarios, encara te una xicoteta posibilitat, pero els altres dos eu tenen que pedre tot (dos partits) i ells guanyar tot.

L'Alcoyano (48), depenen d'elles, l'Ath la Vall, tenen que guanyar i esperar a vore que pasa amb l'Alcoyano.
Aquesta jornada, l'Alcoyano reb la visita del 4ª classificat, l'At. Muro, l'Ath la Vall reb la visita del Real de Gandia, i el Portuarios (42 punts) visita a l'Ontinyent B.

Si aquesta setmana, l'Alcoyano perguera, l'Ath la Vall perguera o empatara i el Portuarios guanyara, a l'ultima jornada, es podria donar un triple empat a la primera posicio, pues hi ha un partit entre el Portuarios i l'Alcoyano, pero aixo ja es avantçar masa.

2ª Regional Grup V

A falta de 6 jornades, hi han tres equips implicats per al campionat i l'ascens,  C F F Yryula (56 punts), Sp. C F Plaza D (52 punts) i C D Imagina Sport A (50 punts).

Partits de la jornada; Benijofar- Yryula, Sporting Plaza D- U D Altea i C D Imagina Sport A- Cd Cox.

Previa C. Autonomica i 1ª Regional I, II i III

Horaris partits VCF Femení. 12-13 d'abril de 2014


jueves, 10 de abril de 2014

Previa de la jornada del 12/13 d'abril 2014, a les categories de Futbol-11 Femeni Amateur. (1)

Ja falten poques jornades per a que acaben les lligues de futbol-11 femeni amateur, en Autonomica, 1ª i 2ª Regional, i anme a fer un repas com estan les coses per dalt i per baix de la taula classificatoria. Començarem a la categoria Autonomica.


Autonomica

A falta de 4 de jornades (estan a la 23), el Ciutat de Benidorm, ja toca amb la punta dels dits ser equip de 2ª Divisio (Conforme a la circular nº8 de la Federacio Valenciana, el Campio d'Autonomica, puja a 2ª Divisio), pues faltant 12 punts per jugar, li porta 11 punts al segon classificat, el Levante C.
Per baix, el Rojales te -3 punts, i ja fa jornades que esta descendit, mentre que el City Five Massanasa, matematicament encara te possibilitats de la permanencia, pero son poques. I  l'Aspe ocupa llocs de descens a la 2ª Divisio, i si acaba baixant, arrastraria altre equip d'Autonomica cap a 1ª Regional (en aquest cas 3 equips).

Per tant, al descens d'Autonomica a 1ª Regional, els següents equips podrien estar implicats; Villarreal B i Maritim B, 25 punts, El Campello 24 i Juventud Manisense 20, el City Five te 13 punts amb un partit menys. El Olimpic de Xativa, amb 30 punts pot estar abastar virtualment la permanencia.

Com a partit de la jornada tenim el Ciutat de Benidorm - San Antonio de Benageber, a on les xiques de la Marina, podrien cantar l'Aliro.


1ª REGIONAL GRUP I

En aquest grup, fins a 5 equips tenen opcio de quedar campiones i per tant de pujar a categoria Autonomica, i son els següents; Sporting Sagunt (45 p.), Drac Castello (45 p), Valencia "C" (44 p), Fusio Ciutat de Torrent B (42 p) i Alqueries (41 punts). El Valencia C, al tindre al Valencia B a categoria autonomica, suposem que no pujaria.

Per baix, La Union Femenina A, amb 4 punts te tots el numeros per a baixar, pero encara te opcions, pues el Massamagrell A, en te 9 de punts. Tornem a comentar, que pot baixar algun equip mes, si a la 2ª Divisio baixa algun equip valencia.

Ficarem l'Alqueries-Fusio Torrent B com a partit de la jornada.

1ª REGIONAL GRUP II

Despres de l'ultima jornada, el Xeraco (41 p) s'ha posicionat com a lider, i si no bada a ningun partit dels dos que queden a aquest grup, quedara campio i pujara a Autonomica. Aquesta jornada, el Valencia D, posara a prova el temple de les Xeraqueres. El Camporrobles (38 p) te la visita d'un asequible Mislata B, i el Miramar(38 p), que torna a jugar a casa, se les vora contra "l'enicmatic" Racing de Sueca, que no sabem si donara la de cal o arena.

Per baix, el Mislata "B" (13 p.) i el Discobolo La Torre A (11 p.) es jugaran la plaça de descens.

Per la partit de la jornada, hem triat el Xeraco - Valencia "D". Dissabte 12 d'abril, a les 17:15.

1ª REGIONAL GRUP III

 Dos son els equips que es jugaran el campionat i l'ascens, a aquestes dos ultimes jornades, l'U D C Canals (48 p) i l'Hercules (47). Per baix, el Monovar, ja es equip de 2ª Regional. I atencio, a l'Aspe, que es alacanti, i esta ocupnat llocs de descens a la 2ª Divisio, cosa podria involucrar a aquests equips; Albatera (15 p), Ontinyent A (18 p) i Javea (19 p).

Deixarem l'Hercules - Torrevieja i Ontinyent A - Canals, com a partits de la jornada.

En altra publicacio farem una previa dels 5 grups de Segona Regional.


martes, 8 de abril de 2014

Campus de Fútbol VCF Femenino · Verano 2014

 

 

Campus de Fútbol VCF Femenino · Verano 2014

La Ciudad Deportiva JinkoSolar Valencia CF (Paterna) va a ser escenario del 4º Campus VCF Femenino, con capacidad para 100 chicas entre 6 y 16 años, desde el domingo 29 de junio hasta el viernes 4 de julio. La modalidad de participación es en régimen externo o en régimen interno (Hotel Posadas de España).
Los responsables del Campus son técnicos de la Escuela del Valencia CF y del VCF Femenino y van a orientar las actividades en torno a tres áreas: la enseñanza del deporte-fútbol, la educación extradeportiva y la convivencia y maduración personal con el fútbol como medio.

El precio general es de 295 euros en régimen externo y 425 euros en régimen interno; y con descuento, de 270 euros y 395 euros respectivamente para participante Campus 2013, jugadora VCF Femenino 2013/14, accionista, abonado o peñista.
Cada una de las inscritas va a recibir como regalos: tres equipajes oficiales del Campus (camiseta, pantalón corto y medias), tres entradas para asistir a un partido de pretemporada del Valencia CF en Mestalla, una gorra oficial del Campus y un diploma personalizado.

 Ficha* de inscripción descargable aqui
(*La ficha es editable, es decir, puede rellenarse desde el propio ordenador antes de imprimirla.)

Twitter Oficial: @VCF_Femenino
Facebook Oficial: Valencia CF Femenino

 Font d'informacio.- Fundacio Valencia C F

Clinic Futbol Base, U D Tavernes del 22 al 25 d'abril 2014. Cartell


lunes, 7 de abril de 2014

L'Alcoyano desplaça del llideratge a l'Ath La Vall, al grup IV de Segona Regional.

Aquest cap de setmana, l'Ath La Vall, descansaba, i necesitaba un esglai de l'Alcoyano per a seguir mantenint la primera posicio al grup IV de segona Regional, pero les "peladilleres", no van badar badar a la seua visita a Ayora, i van apallisar 1-10 a l'Ayorense, fent-se amb la primera posicio de la taula classificatoria, i al mateix que el Xeraco, depenen d'elles per aconseguir el campionat i l'ascens a 1ª Regional.

De moment, aquest diumenge, l'Ath La Vall, rebra la visita del Reial de Gandia, a la penultima jornada de lliga, i l'Alcoyano rebra la visita de l'Ath Muro, en principi dos rivals que poden donar molts problemes als dos primers classificats.

L'Ath La Vall, no pot fallar contra el Reial de Gandia, per a que a l'ultima jornada que l'Alcoyano visitara el Portuarios (tercer classificat) seu tinga que jugar alli el campionat.

El Xeraco, es fica lider en solitari, al grup II de 1ª Regional.

Aquest cap de setmana pasat, al grup II de 1ª regional, l'equip de la Safor, el Xeraco s'ha posat lider en solitari despres de guanyar al camp del Miramar 2-3, i de que el Camporrobles, perguera 5-2 davant el Levante D.

Ara, a falta de dos jornades, les Xeraqueres, tenen 41 punts, per 38 el Miramar i el Camporrobles, depenen d'elles mateixa, per a guanyar el campionat de lliga i l'ascens a categoria Autonomica.

Al Xeraco li queden dos filials al cami per l'ascens, el Valencia D i el Maritim C, i dels dos pot ser les "ches" estiguen un poc millor que les del Maritim, pero mai se sap fins que no es juga el partit. Els altres dos equips amb posibilitats, Miramar i Camporrobles tindran que esperar algun fallo del Xeraco.

Per baix, el Discobolo i el Mislata B, es jugaran la plaça de descens a Segona Regional.

Resultats partits VCF Femení. 5-6 d'abril de 2014


sábado, 5 de abril de 2014

Japò 2 - Espanya 0. La corona Mundial sub-17, viatja, cap l'Asia.

Al mateix que a la fase de grups, les xiques Jorge Vilda, han tornat a caure per 2-0 davant l'equip nipò, que ja es va posar per davant al minut 5, quan Meida Nishida, va arreplegar un rebot del travesser, inaugurant el marcador.

A partir d'aci, les japonses van llegir be el partit, deixant jugar lluny de la seua area, i jugant amb rapidessa i molt de control.

Al minunt 70 Fuka Kono, va fer el 2-0 definitiu. Partit control de les asiatiques.

Al partit de consolacio, Veneçuela i Italia van empatar a 4, emportanse el tercer lloc, les transalpines als penals.

viernes, 4 de abril de 2014

Japò - Espanya, la gran final del Mundial Sub-17 de futbol Femeni, Costa Rica 2013.

Despres de vores les cares a la primera fase de grups, amb victoria japonesa, 2-0, les rogetes tindran dret a la revancha, a la gran final del Mundial Sub-17 de Costa Rica, aquesta matinada a l'estadi Nacional de Costa Rica, a San José.

S'enfrontaran dos potents seleccions, amb les dos menys golejades i la mes golejadora (Japò), cara a cara.

Espanya voldra fer bo el dit de que "No importa l'escomençament, sino com acaben", i voldran emportarse l'or cap a la peninsula Iberica.

Tot a punt a partir de les 17:00 hores, hora local, la una de la matinada hora Espanyola.

Al partit per al tercer i quart lloc, Veneçuela i Italia, es disputaran la consolacio. Tots dos partits, seran televisats per Eurosport.

Mes informacio.- Fifa

martes, 1 de abril de 2014

Italia 0 - Espanya 2. La Rojita a la final del Mundial Sub-17 de Costa Rica

Amb dos gols de penal de Sandra Hernandez i Nahikari Garcia, la Seleccio Espanyola Sub-17 Femenina, s'ha guanyat el pasa a la gran Final, que disputara contra el Japo, que va fer valdre la seua de favorita, apallisant a les Vinotinto, Veneçuela per 1-4.

A la primera part, la millor ocasio ha estat per a les transalpines, que acabanse la primera part han estavellat la pilota al travesser de la porteria rogeta.


Als inicis de la segona part, Sandra, ha fet el 0-1 de penal, i ja la final, m. 81, Nahikiri ha sentenciat tambe de penal.

La Final, contra el Japo, aquest divendres 4 de abril a l'estadi Nacional de San José, a les 17:00 hores hora local.

Resum del partit contra Italia.


Resum del partit de quarts de final contra Nigeria


Ara a preparar la final, clar que si !!!!!

Mes informacio.- Fifa

Camporrobles, Xeraco i MIramar,liders, empatats a punts al grup II de 1ª Regional.

Al grup II de Primera Regional, els llocs capdavanters de la classificacio estan al roig viu, amb els tres primers classificats amb 38 punts, tots ells, a la fi de la jornada 19 i a falta de tres jornades. L'Historics de Valencia, ja s'ha quedat despenjat a 6 punts, despres de pedre a casa contra el Levante D.

El Miramar que anava primer amb 2 punts d'avantatge, va badar a l'empatar contra el Cabanyal 1-1. El Xeraco va remontar el gol del Racing de Sueca, i va acabar apallisanles 1-7, amb actuacio estelar de la portera suecana, i el Camporrobles, va guanyar 3-0 al Maritim C.

I la proxima jornada, derby saforenc, Miramar-Xeraco, a on els dos equips posaran tota la carn a la torraora, mentre el Camporrobles jugara contra el sempre dificil Levante D a Nazareth, tot a la jornada 20.

A la jornada 21, Miramar-Racing de Sueca, Xeraco-Valencia D i Camporrobles -Mislata, a priori tots signes caseros, pero.....

I a la jornada 22 i ultima, Valencia D- Miramar, Maritim C - Xeraco i Discobolo-La torre A - Camporrobles.

Pot ser hasta la fi de l'ultima jornada no es sapiga l'equip campio, pero per mi, la jornada clau sera la 20, amb el derby de la safor, Miramar-Xeraco i el Levante D- Camporrobles, es mes, si  estes ultimes ixen guanyadores d'aquest partit, tindran ja molt a favor per guanyar la lliga.

El Xeraco te perduts els seus gols averages amb els altres dos, i el Miramar li guanya al Camporrobles.

O siga, el partit Miramar-Xeraco, el partit de l'any al grup II de 1ª Regional.