jueves, 26 de diciembre de 2013

Partit benèfic a la Valldigna. Athletic la Vall vs Xeraco. 28 de desembre de 2013

El dissabte 28 de Desembre s'enfrontaran l'athlètic la vall cf i el CD Xeraco entre els seus respectius equips, però amb una novetat que no s'avia vist fins ara, aquests estaran compostos per homes i dones dels equips respectius, és a dir, serà un partit mixt amb l'objectiu d'ajudar a les famílies de la Valldigna més necessitades aportant un kilo d'aliment per cada jugador, entrenador, directiu i públic assistent.

Vine al Municipal i disfruta d'un partit de futbol, on temps arrere era inimaginable vore un equip format per dones i homes.

A més sortejarem una camisa oficial del Futbol Club Barcelona, donada per la Penya Barcelonista de la Valldigna "VALLBARÇA" signada per Xavi Hernàndez, jugador i capità del barça. També sortejarem caixes de fruta i moltes més coses.
— con Penya Barcelonista de la Valldigna y Athleticc La Vall CF en Camp Municipal d'esports Tavernes de la Valldigna.

miércoles, 4 de diciembre de 2013

Resum partits Athletic la Vall CF - L'Olleria 8-1. 1-12-2013

LES “ESPARTANES” SEGUEIXEN LÍDERS

Al camp municipal de Tavernes el passat diumenge es van viure dos victòries importantíssimes dels dos equips de l’Athletic la Vall. El masculí va ser molt superior al Gandia i ho va demostrar imposant-se per 6-1 al marcador. Per altra part, el femení va aconseguir altra victòria que les deixa líders en solitari.

Les xiques de Paco Ferrando sabien que era un partit important per a seguir sumant i així ho demostraren des d’un primer moment. Al minut 20 i després de diverses ocasions, la portera rebutjà un xut de Marina que Aida va aprofitar per enviar al fons de la xarxa. Tot seguit i sense a penes temps per poder gaudir del primer gol, Gloria marcà el segon gol de les nostres aprofitant una errada de la defensa visitant. Quan pareixia que el partit estava controlat, l’Olleria retallà distancies al marcador després d’un xut llunyà que posava el 2-1, però les nostres seguiren dominant i un poc abans del descans la Xata posà el 3-1 que donava certa tranquil•litat a les nostres.

Al començament de la segona part es van canviar les línies de l’equip valler, entrant al terreny de joc Andrea per Aida, Rosana per Mª Carmen i Anneta per Laura Palomares. Tot seguit, Gloria va enviar el baló dins la xarxa després d’aprofitar un gran passe en llarg de la Xata que posava el 4-1. Les nostres “espartanes” estaven gaudint del partit i volien més, i així ho demostraren després de la treta d’un corner per part de Marina que la Xata va rematar de cap fent el 5-1 i deixant clar la seva superioritat en balons aeris. Seguidament Marina va deixar el seu lloc a Àngela Chapa.

Les nostres xiques amb esforç seguiren lluitant i així va aplegar el tercer gol de Gloria que va firmar un “hat-trick” ajudant a l’equip posant el 6-1 al marcador. Faltaven 10 minuts per a la fi de l’encontre quan les nostres van elaborar una gran jugada al primer toc que Monica no va poder culminar però sens dubte va ser una de les jugades mes destacades del partit. Els últims minuts de partit quan pensàvem que el marcador es quedaria així, Monica ajudà a l’equip marcant el que seria el 7-1 i després fent un passe a Andrea que aquesta culminà d’una manera magistral per dalt de la portera deixant als aficionats presents en la boca oberta i deixant el definitiu 8-1 al marcador.

En resum, una gran vesprada de futbol on feia un dia de pluja, però els nostres aconseguiren fer un dia magnífic per al club. Les “espartanes” son líders en solitari i ho seran fins després de nadal mínim.
Moltes gràcies una setmana mes a tota l’afició per baixar animar-nos!!