Horari partits VCF Femení 30/01 de desembre de 2013

domingo, 17 de noviembre de 2013

Ath la Vall Femeni 4 - C D Alcoyano 3. Cronica, jornada 6, al grup IV de 2ª Regional, 2013-14

Futbol, gols, emocio i liders amb solitari.

Es presentava l'Alcoyano al Municipal de Tavernes, com a líder invicte del grup IV de segona regional, davant l'Ath la Vall Femení, co-líder i també invicte, i se n'anirà ja batut, deixant a les locals com líders en solitari i invictes, amb 18 punts de 18 possibles, tota una gesta per al nou equip femení de la Valldigna.

Paco Ferrando ha presentat el següent onze titular; Irene, Marta, Xata, Angie, Rosana, Laura T., Moni, Ana, Marina, Gloria i Andrea.

Als primers minuts, les locals ja han deixat clares les seues intencions d'anar a per el partit, i al minut 4, Moni ja ha fet el primer avís de bolea, eixint-li el xut per dalt del treveser. La resposta de l'Alcoyano, al minut 6, amb el llançament fora d'una falta.
Quan pareixia que el joc estaba embolicant-se , amb pèrdua de pilotes per part dels dos equips, Marta es fa amb la pilota al mig camp, fa un passe "al hueco", que arreplega Moni (tot el partit molt combativa), li guanyà la partida a la defensa, i a la eixida de la portera li la posa al pal llarg i marca el primer gol del partit avançant a les valleres, era el minut 9.

Al minut 14, la davantera de l'Alcoyano fa lluir-se a Irene. Al minut 16, Moni arreplega la pilota al pic de l'àrea dins d'ella, i la defensa visitant li fa un clar penal, que Laura Tur, s'encarrega d'ejecutar fent el 2-0, quan encara era el minut17.

Al minut 18, Irene salva un gol clar, fent una gran estirada enviant a córner un xut enverinat des de la frontal de l'àrea. Al minut 27, a una gran jugada de la medular vallera, Moni fa que la portera visitant bade a l'eixida i rebutge mal pilota, que arreplega la mateixa Moni, que xuta, però una defensa envia a córner.

Al minut 39, Judith retalla diferències al marcador, al traure una falta a la frontal de l'àrea per unes mans de la Xata, que li ha reportat la primera groga del partit per ella. Al minut 44, Moni ha tingut el 3-1, però la portera de l'Alcoyano s'ha lluït de valent. Un minut després la mateixa Moni, torna a tindre una doble ocasió, quan la portera para, li torna a ella el rebuig, i acaba disparant per dalt de la porteria.

Amb resultat de 2-1 s'acabaria la primera part.

Al descans, Ainhoa P. i Cris, han entrat per Rosana  i Gloria .

Al primer minut de la segona part, Ana habilita una pilota per a Ainhoa a la frontal de l'àrea, pega unes passes buscant acomodo per xutar, i amb la zurda l'engantxa dins de la xàrcia, fent el 3-1, a uns moments decisisius, deixant a l'Alcoyano sense temps de reacció.

Després del gol local, el partit ha entrat a una fase vibrant i bonica per part dels dos equips, fent un gran esforç, perque el partit no estaba acabat. Al minut 18 de la segona part, ha vingut la jugada desgraciada del partit per a les valleres, quan Xata al rebujar un centre, desvia la pilota descolocant a Irene que no ha pogut fer-se amb la pilota, pujant el 3-2 al marcador, posant-li si cabia més emoció al partit.

Al minut 19, Marina ha deixat el seu lloc a Aida, que va recuperant l'estat de forma després de la llarga lesió que arrosegaba. Al minut 29, Laura II, ha entrat per Marta, que ha quallat una gran actuació a la banda dreta de les "espartanes". Al minut 38, Angela ha entrat per Andrea, molt combativa tot el partit.

Eren minuts de tensió i emoció, doncs cap dels equips habien baixat la guardia i el combat seguia viu, fins que al minut 38, Aida, amb un gol marca de la casa, es fa amb la pilota a més de 30 metres de la porteria, es desfà de totes les que li ixen al davant, es planta davant la portera, i per el pal llarg afusella fent el 4-2, gol de la tranquilitat davant de l'euforia de la parroquia vallera (huí molt nombrosa, acompanyada de la parroquia Alcoyana, molt sorollosa i animosa) huí congregada al camp.

Al temps de descompte, minut 48, l'àrbitre ha decretat mans de Xata a la frontal de l'àrea, traguent-li la segona groga, seguidament la roja, abandonant la jugadora el terreny de joc.

A una falta calcada al 2-1, la mateixa Judith ha tornat a marcar posant el definitiu 4-3 del partit, doncs ja no hi habia temps per a més.

Per a resumir, una bona vesprada de futbol, amb tota la salsa d'aquest esport, amb gols, emoció i bon joc.

L'Ath. la Vall es posa líder en solitari i invicte, i volem donar l'enhorabona a les xiques de la Vall per l'esforç fet huí.

sábado, 16 de noviembre de 2013

Horari partits Athletic la Vall CF, 17 de novembre de 2013

AQUEST DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE, TORNA EL BON FUTBOL AL CAMP MUNICIPAL DE TAVERNES!!
LES NOSTRES "ESPARTANES" LLUITARAN PER ACONSEGUIR LA VICTÒRIA QUE LES POSE AL PRIMER LLOC DE LA CLASSIFICACIÓ A LES 15:30h!!
DESPRES EL XICS ES VORAN LES CARES CONTRA EL OLIVA, EL QUAL VA QUEDAR L'ANY PASSAT SEGON EN LA LLIGA. UN PARTIT AMB MOLTA EMOCIÓ I RIVALITAT!!

VINEEE I ANIMAAA!! ESTA SETMANA MÉS QUE MAII NECESSITEM A L'AFICIÓ!!