lunes, 30 de septiembre de 2013

Resultats partits VCF Femeni 28/29 de setembre de 2013

lunes, 23 de septiembre de 2013

Valencia C F Femenino, resultats, cap de setmana 21/22 setembre 2013.

Proximament publicarem els gols del partit de 1ª Divisio, fotos i l'entrevista feta a Salvador Belda, president del Valencia C F Femeni.

miércoles, 18 de septiembre de 2013

Entrevista a Paco Ferrando, técnic de l'Ath La Vall Femeni, en video.

Ahir per la vesprada, despres de la presentacio dels dos equips de l'Ath la Vall, de xics i xiques, i abans de la sesio d'entrene d'aquestes ultimes, el seu entrenador, Paco Ferrando, ens va atendre amablement, i ens va comentar amb l'ilusio i ganes de treball amb que ha agafat aquest repte d'entrenar a les xiques del nou equip de futbol femeni de Tavernes de la Valldigna.

Aprofitant l'entrevista, anem a repasar la trajectoria de Paco Ferrando com a jugador de futbol, comentant que de l'U D Tavernes va pasar al Mestalla, pujant al Valencia C F la temporada 1985-86, debutant a 1ª Divisio, contra el *Valladolid, a la 1ª jornada de lliga un 31 d'agost de 1985, estant Oscar Valdez com a tecnic. Va jugar 24 partits, 23 com a titular. Eixa temporada es va baixar a Segona Divisio.

Com a valencianiste va jugar fins la temporada 1989-90, pa jugar dos temporades al Celta de Vigo, en 2ª divisio, 1990-91 i 1991-92, despres va pasar per el Levante UD i va acabar a l'U D Tavernes. Total, 5 temporades a 1ª Divisio, amb 58 partits i 2 gols i 3 temporades a segona, amb 66 partits i 4 gols.

Despres de penjar les botes, tota la seua activitat com a tecnic ha estat sempre lligada al futbol base. Ara com be diu ell a l'entrevista cal "treballar, treballar, i els diumenges a competir".

* A la web de Ciberche.net, posa que va debutar el 9-9-84 contra l'Espanyol.

martes, 17 de septiembre de 2013

Presentacio Ath. La Vall.

Aquesta vesprada, dimarts 17 de setembre, tindra lloc la presentacio de l'Ath la Vall Femeni i del equip d'homens que jugara a la 1ª Regional.

1ª Divisio Femenina 2013-14, repas a la segona jornada.

La segona jornada de la 1ª Divisio femenina, ens deixa algunes coses interesants sobre el que ha pasat aquest estiu, i el que pot vindre al llarg de la temporada. De moment aci al Cap i Casal, va tot sobre rodes, els dos equips han tornat a casa amb l'esbarda plena amb els tres punts aconseguits per tots dos.

Aquesta pretemporada asistiem a la desbandada de jugadores de l'Espanyol, i de moment no trau el cap. El Levante li va guanyar 0-2 i es fica quart, mentres les periques estan fora dels llocs de Copa.

Tots els que hem seguit al Valencia C F Femenino, sabem que l'Sporting Huelva es convertia en un oss mal de tragar i arrosegar, pero gracies a una gran primera part i molt acertada de cara a gol, els tres punts han volat cap aci.

L'At. de Madrid ha tornat al mateix de la temporada pasada i a la segona jornada ja ha donat la sorpresa, deixanse sorprendre per el Collerense, que suma tres punts que no contava amb ells.

A San Sebastian, m'esperaba mes de les donostiarres, pero el Barça no va deixar lloc als dubtes i torna a ser favorit per al titol, fent-li una maneta a la Reial.

El Rayo Vallecano es fica segon gracies a la golejada al Levante Las Planas, i presenta la seua candidatura al titol de lliga, que intentara revalidar despres d'unes temporades a zero.

L'altre aspirant, l'Athletic, tambe va apallisar al Granada a domicili, cosa que que fa que les de l'Alhambra, es fiquen ultimes despres de dos pallises.

Als altres dos partits, Sevilla-Sant Gabriel i Oviedo Moderno-Transportes Alcaine, repartiment de punts per a tohom, el mal menor de no pedre, pero que es pot convertir en un perill, si no s'acompanyen de victories.

Resultats Valencia C F Femenino, setmana 15/09/2013

Ath la Vall 1 - Racing de Sueca 2. Partit amistos, pretemporada 2013-14

Segon partit de les "pupiles" de Paco Ferrando, i primera derrota a la pretemporada. Partit jugat el diumenge a les 19:00 hores, i en plenes festes Patronals de Tavernes.

A una primera part mes moguda i entretinguda, les locals trenaven bones jugades desde la defensa, portant perill a l'area visitant, amb un pal inclos. A les suecanes els costaba portar el seu joc, pero es van adelantar al marcador quan amb un xut desde fora l'area, va entrar a la xarxia, encara que Lidia va tocar la pilota.

Les valleres van empatar abans del descans, que es quan Paco va fer els canvis, per tal de continuar amb la preparacio de la lliga.

La segona part va estar molt sosa i aburrida, amb el Racing ben plantat al terreny de joc, i les xiques de la Vall, molt apagades, no van tirar a porta en aquest periode. Les visitants es van emportar el partit al marcar el segon gol, deixant un definitiu i just 1-2.

Ara gaudir de les festes.

viernes, 13 de septiembre de 2013

Horari partits VCF Femení setmana 15/09/2013

2ª jornada de lliga, 1ª divisio Femenina, 2013-14. La Previa.

Aquest cap de setmana del 14/15 de setembre es jugarà la 2ª jornada de lliga, de la 1ª Divisio Femenina, amb l'At. de Madrid com a lider.

Els dos nostres representants a la maxima categoria, Levante i Valencia, es van estrenar a casa amb victoria i aquesta jornada tenen dos dificils desplaçaments a Barcelona i Huelva respectivament.

El dissabte a les 20:00 hores, RCD Espanyol - Levante, a on les periques voldran inaugurar les victories despres de l'empat contra el Levante Las Planas. Aquesta temporada, les locals han perdut potencia per les baixes de jugadres importants i de pes al seu vestidor. El Levante deu de puntuar al seu primer desplaçament.

El diumenge sera el torn per al Valencia, que a partir de les 12:00 hores del mati, jugaran contra el sempre dificil Sporting Club Huelva, que li te presa la mida al Valencia, les ultimes temporades. L'Sporting Huelva, va pedre a la jornada inaugural per 1-0  contra el San Gabriel. Avore si les blanc i negres, despres de remontar contra el Oviedo tornen cap al Cap i Casal amb les mans plenes.

La resta de la jornada es la següent:

Collerense- At de Madrid. Les penultimes rebran la visita del Lider, que despres de la seua exhibicio contra el Sevilla, tot el que no siga guanyar, sera un fracas. Les illenques venen de ser golejades per 5-0 contra el Barça. El partit mes matiner, a les 11 del mati del diumenge.

Reial Societat- Barça. El segon classificat i actual campio, es desplazara a la Bella Easo, per a jugar contra la Reial, que va pedre el derby vasc per la minima. Les catalanes ixen llaugerament com a favorites, pero les donostiarres al seu camp son males de fer tombar. Diumenge a les 12:00 hores.

Rayo Vallecano- Transportes Alcaine. Les Madrilenyes van golejar a Saragossa, i com abans hem comentat, Levante Las Planas va empatar contra l'espanyol. Resultat de clar signe casero per el potencial de les vallecanes. Diumenge a les 12:15 hores.

Sevilla- C D Sant Gabriel. Despres de la desfeta a Madrid, les locals voldran referse i quan mes prompte millor. El Sant Gabriel que no es el millor equip per a esperar una ajudeta, es va emportar els tres punts per la minima contra el Huelva. Jo posaria un triple a aquest partit. Diumenge 11:30 hores.

Granada- Ath. Club Bilbao. Un debutant contra un dels favorits, mentre el Granada era golejat a Nazareth, el Ath. s'emportaba el derby per la minima. Per a mi, sense desmereixer a les xiques del Granada, les lleones deuen d'emportarse els tres punts. El dissabte a les 22:00 hores.

Oviedo Moderno- Tranportes Alcaine. Despres d'un parell de temporades, es tornen a vore les cares les del Principat i les de la Pilarica, amb tots dos amb el seu casiller de punts a zero. Tot una incognita el que puga pasar, encara que pot ser el factor camp desnivelle el fil cap a les de casa. Diumenge a les 12:00 hores.

miércoles, 11 de septiembre de 2013

Calendari Lliga Autonomica de futbol femeni, 2013-14

Ja esta a la federacio Valenciana, el calendari de la Lliga Autonomica de futbol femeni 2013-14. Punxeu a l'enllaç per vore tot el calendari http://www.ffcv.es/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=44

domingo, 8 de septiembre de 2013

Levante U D Femenino 4 - Granada 1. Cronica; 1ª Jornada de lliga, 1ª Divisio 2013-14.

El Levante Femenino, tambe ha començat amd victoria a la jornada inaugural de lliga 2013-14, apallisant al Granada, 4-1, al Pol. Mun. de Nazareth, a un mati asolejat al Cap i Casal.

Comencem per l'onze Llevantinista; Paños, Maider, Guti, Andrea, Mariajo, Olga, Leti, Anabel, Alharilla, Alba, Buceta. I aquest el del Granada; Andrea, Meme, Cyntia, Estibi, Marta, Lula, Cristina, Lorena, Lauri, Rivi, Amy.

Al minut 12, Buceta obri el marcador a pase de Alharilla, era el 1-0, i les xiques de Contreras, es posaven prompte terra pel mig, davant un debutant a la categoria, el Granada, i no hi  res millor com a começar amb bon peu.

Olga Garcia, ha estat molt activa als seguents minuts, i despres de protagonitzar dos ocasions de gol, al minut 29, centra i Gutierrez, fa el 0-2, despres d'una jugada individual de la primera. Amb aquest resultat s'aplegaria al descans.

Al minut 53, Maria Perez, entra per Gutierrez, i nomes dos minuts despres, al 55, la mateixa jugadora fa el 3-0 a pase de Alharilla. El partit es posava "viento en popa" per a les granotes. Al minut 64, María Perez fa que la portera del Granada es lluixca enviant a corner el seu remat.

Al minut 68, Buceta centra i Alharilla li posa la puntilla al Granada, fent el 4-0. Al minut 71, Rivi retalla distancies fent el de l'honor, deixant el marcador amb el resultat de 4-1, que seria definitiu, que haguera pogut deixar a les llevantinistes liders, si l'At de Madrid i el Barça no haguerren  golejat als seus partits, 7-0 al Sevilla les matalaferes i 5-0 al Collerense les blaugranes.Per lo tant es posen terceres a la classificacio.

Abans d'acabar el partit, Alharilla ha disposat d'una gran ocasio, pero la pilota ha ixit fora per ben poc.

Bon començament per a les jugadores del Levante.

Valencia C F Femenino 2 - Oviedo Moderno 1. Cronica, 1ª jornada de lliga, 1ª Divisio 2013-14

Primera i treballada victoria de les blanquinegres a la jornada inaugural de lliga de la Primera Divisio Femenina, 2013-14, amb remontada inclosa davant un Oviedo Moderno, que ha posat les coses ben dificils per a les de la rata penada.

L'alineacio titular de Cristian Toro ha estat la següent; Mariajo, Salomé, Sara Micó, Ivana, Leila, María Martí, Paula, Monforte, Mari Paz, Marta Mateos i Ana Amo. A la banqueta, María Sanjuan, Naiara, Arantxa, María José Llavata, Marta Peña, Marta Peiró i Cintia.

L'onze de l'Oviedo Moderno; Rosana, María Iglesias, María, Gordi,  Meri, Iris, Julia, Mogo,  Yoli, Irene i Lole. I aquesta era la banqueta; Aída, Sheila, Isina, Paula i Luci.

A les instalacions deportives del Valencia C F a Paterna, la pilota ha començat a botar a partir de les 12:15, amb un dia asolejat.

L'Oviedo Moderno, ha sorpres a les "ches" als primers minuts, i mes quan al minut 8, Mariajo s'ha lluit enviant a corner una pilota enverinada. Al minut 12, Mariajo torna a fer una parada a boca cano. Les asturianes manaven al partit.

Mari Paz ha fet el primer xut valencianista al minut 14, parant la portera visitant. A partir d'aci, el partit ha entrat en una fase d'alternancia a les dos porteries, amb bones ocasions per als dos equips.

Al minut 32, Ana Amo, ha rematat dins la xarxia, quan la jugada ja estaba invalidada, no pujant el gol la marcador. Abans de la fi de la 1ª part, el joc s'aturat uns minuts per el xoc de Mariajo i una jugadora visitant, recuperanse la portera internacional del Valencia. Amb resultat de 0-0  s'ha arribat al descans. Rufete i Angulo, a'han aplegat a vore el partit, per recoltzar l'equip.

Nomes començar la segona part, Mariajo ha evitat el gol amb un ma a ma amb la davantera carbayona, encara no s'habia cumplit el primer minut de joc.Als minuts 13 i 15, Cristina fa els primers moviments a la banqueta, Naiara per Mateos i Marta Peiro per María Martí. Al minut 18, Maripaz ha disposat de la millor ocasio per a les locals a centre de Leila, remata al travesser.

Al minut 23, al lliurament d'una falta a la frontal de l'area valencianista, la pilota s'estavella a la madera.El Valencia replica amb una doble ocasio de Amo i Naiara, pero un minut despres, l'Oviedo a'avança al marcador amb un xut desde fora l'area, que entra per l'escaire de la porteria de Mariajo, 0-1.

Despres del gol, les ches han tingut un baixo, amb uns minuts de KO. Cristian Toro, al minut 34 de aquesta segona part, ha fet un doble canvi, Punxa i Marta Peña, per  Leila i Ana Amo. Dos minuts despres, el 36, l'arbitre decreta favor del Valencia, i Sara Monforte marca l'empat a un gol. En aquests moments, les blanquinegres han tingut una explosio d'adrenalina i s'han vingut amunt, anant a per la remontada.

Al minut 40, Punxa li posa una pilota en safata a Maripaz, que la portera de l'Oviedo, miraculosament, li la trau dels peus, quan la davantera anava a xutar. Pero la mateixa Maripaz, al minut 43, no ha perdonat i ha fet el 2-1, certificant la remontada che en 7 minuts. Als minuts finals, el Valencia ha apretat de valent per a matar el partit, pero el marcador ja no s'ha menejat.

A la fi, felicitat al Valencia C F Femenino, a on algunes de les noves cares, han estat protagonistes del partit. Pareix que l'equip entrenat per Cristian Toro, s'afianza a la categoria, començant la lliga amb victoria despres de remontar, llevanse la llosa d'altres temporades, a on equips inferiors sobre el paper, s'emportaven els tres punts si marcaben primer.

L'unica decepcio, per a mi, es que no han jugat al mini estadi de la Ciutat Deportiva del Valencia C F, i espere que mes avant en altres partits, les xiques pugen jugar a on es mereixen.

Senyera 0 -Ath. La Vall 7. Partit amistos, fotos.

Senyera 0 -Ath. la Vall 7. Partit amistos, cronica i fotos.

Primer partit de pretemporada de les xiques de Paco Ferrando i primera victoria contra el Senyera, amb el resultat de 0-6.

Primer onze de l'Ath. la Vall calfant abans del partit

Paco va començar amb aquest onze; Lidia a la porteria, Xata i Angie de centrals, Rosana i Mari C. als laterals, Monica, Laura Tur i Ainhoa Pardo a la zona medular, Andrea (Albeldeta) i Marina per les bandes i Gloria en punta.

A la segona mitad, aquesta va ser la disposicio; Lidia baix pals, Moni i Angie a l'eix de la defensa, Mari i Angela als laterals, Monica, Laura Tur i Anna al mig-camp, Laura i Marina d'extrems i Andrea (Albeldeta) en punta.

Al minut 8, Marina va fer el primer gol, rematant de cap, despres de que Monica culminara una jugada personal centrant a l'area.Un minut despres, les mateixes jugadores i mateix resultat, gol. El 0-2 puja la marcador despres de que Monica centre i Marina, com no, remate.

Al minut 12, Marina asistix a Andrea en el 0-3. El Senyera fa el seu primer "acostament" a la porteria de Lidia cap al minut 23. Al minut 26, Ainhoa Pardo xuta, la portera rebutja i Andrea fa el 0-4. Al minut 40, Gloria trau una falta que quasi entra, al minut 42, una bona ocasio per a les locals, i al 43, Gloria fa pujar el 0-5 al marcador.

A la segona part, va continuar la presio de les valleres, fent dos gols mes i varies ocasios clares de gol, per part de les locals, una ocasio i un xut entre els tres pals, que va parar Lidia.

Al minut 17, Laura (Simat), fa el 0-6 i al minut 20, Marina fa el 0-7, arredonint el seu partit amb un hattrick.

Bones sensacions, i ara continuar preparant-se de cara a l'inici de lliga 2013-14.

jueves, 5 de septiembre de 2013

Ath. La Vall Femeni, naix a Tavernes de la Valldigna.

Aquest dilluns pasat vos anunciabem que despareixia l'U D Tavernes Femeni (L'U D Tavernes Femeni, despareix despres de 6 temporades.), pero el futbol femeni, continuara a la capital de la Valldigna.

L'Ath. La Vall Femeni, ja esta en marxa desde la setmana pasada, a on el President del club, es va fer carrec dels primers entrenes de la pretemporada, fins a que Paco Ferrando es fera carrec de les xiques aquesta setmana, el pasat dilluns 2 de setembre.

Les "Blanques", jugaran el seu primer partit amistos a Senyera aquest proper disabte 7 de setembre, contra l'equip local.

Mes aviat amb temps anirem donant a coneixer l'equip femeni  Ath La Vall.

lunes, 2 de septiembre de 2013

L'U D Tavernes Femeni, despareix despres de 6 temporades.

Despres de 6 temporades, l'U D Tavernes, no comptara amb l'equip femeni de futbol 11, que desapareix, encara que si que hi haura futbol femeni a Tavernes de la Valldigna, pues tot apunta a que l'Ath La Vall, si que podra fer plantilla per a la temporada 2013-14 ( Una vintena de jugadores van acudir la setmana pasada als primers entrenes de pre-temporada). Pero no anem a parlar de el que pot vindre, i anem a recordar i fer un poc d'historia d'aquestes sis temporades.

U D Tavernes Femeni 2007-2008

En total, les "rogetes" han jugat (sempre parlant de f-11) 132 partits oficials, 68 a 2ª regional i 64 a 1ª Regional, a on han jugat les tres ultimes temporades.

Van debutar a la temporada 2007-08, a Bocairent, perque el primer partit a casa la primera jornada contra el Carcaixent es va ajornar per les plujes torrencials del mes de setembre.

L'entrenador va ser Javi Tur, que va completar 2 temporades mes al capdavant de les rogetes, deixant l'equip a 1 Regional per a la temporada 2010-11, en la que Javi Montero va arreplegar el testic deixant la banqueta a la fi de la temporada 2011-12.

Aquesta ultima temporada, es van fer carrec de la plantilla, Miguel i David, deixant l'equip salvat de baixar, despres d'una temporada dificil, per tindre la plantilla molt curta.

L'equip roget deixa els següents numeros:

57  partits guanyats, 17 empats i 58 derrotes, amb 289 gols a favor i 354  en contra.

A segona regional, van aconseguir un 4rt, 5t i 8e lloc i a 1ª, un 7e i dos 9ns llocs a la clasificacio.

Al nostre blog, a entrades mes antigues, podreu trovar fotos, croniques i videos de l'U D Tavernes Femeni.