jueves, 11 de julio de 2013

Noruega 1 - Islandia 1. Suecia 2013. Grup "B" 1ª jornada

El partit entre les dos seleccions nordiques ha acabat 1-1, al mateix que els dos partits d'ahir del grup "A".

Al minut 25, Hegland a posat per davant a les Noruegues, aplegant al descans amb eixe resultat. A la segona part, han pogut aumentar l'adeventatge, pero al minunt 86, M. Vidarsdóttir, de penalty ha fet l'empat definitiu a un gol.

Eurocopa Suecia 2013, Futbol femeni. Grup "B", 1ª jornada, enllaç Noruega-Islandia

A partir de les 18 hores, comença el partit del grup "B", que disputaran Noruega vs Islandia, aci podeu vore el partit, si no teniu Eurosport o Eurosport 2;

L'altre partit del grup, començara a les 20:30 hores, entre Alemania y Holanda,  i mes tard publicarem l'enllaç.

Ja sabeu a la web de la Uefa, tota l'informacio referent als partits, alineacions, cronica, estadistiques etc....

ACTUALIZAT A LES 20:00 HORES

11 de Alemania: Angerer; Maier, Krahn, Bartusiak, Cramer; Goessling, Kessler; Lotzen, Marozsán, Mittag; Okoyino da Mbabi

11 Holanda: Geurts; Bito, Koster, Hoogendijk, Van den Heiligenberg; Slegers, Spitse; Van de Ven, Van de Donk, Martens; Melis

Espanya, a Suecia 2013. L'expedicio rogeta.

El seleccionador nacional, Ignacio Quereda, ha triat a les següents jugadores per al campionjat de Suecia.

Nagore Calderon........At Madrid........20 anys
Erika Vazquez........Ath. Bilbao......30 anys.

Aquesta es la llista de jugadores que ens representen a Suecia.

Fer un parell de comentaris abans de tancar la publicacio;

Quasi tots els datos, han estat trets de la web de la Uefa,(Fotos de totes les jugares a la pagina de la seleccio) encara que alguns no estaven correctes, o no estaven i els hem buscat per la red. A Wikipedia hem trovat alguns, i altres al twiter d'algunes jugadores.

I per ultim recalcar, que a la web de la RFEF, no han posat res des del mes de març quan van fer una convocatoria, o siga no hi ha cap informacio sobre la seleccio femenina de futbol absoluta.

PD.- Pot hi haure algun error en quant a l'equip asignat a alguna jugadora.

Eurocopa de Suecia 2013, ja roda la pilota.

Ahir 10 de juliol del 2013, a Suecia va començar l'Europeu de futbol femeni de seleccions absolutes, amb dos partits del grup "A".

Al partit inaugural, Italia i Finlandia, empataren a un gol, el mateix resultat que va hi huare a l'altre partit, disputat entre Suecia i Dinamarca.

Hui 11 de juliol, els partits del grup "B";
A les 18:00 hores, Noruega-Islandia, a l'estadi Kalmar Arena, de Kalmar i a les 20:30 hores, Alemania-Holanda, al Vaxjo Arena de Vaxjo.

Dema divendres 12 de juliol, debutara la seleccio Espanyola, que esta en el grup "C", contra la "Perfida Albion", o siga contra l'Anglaterra, a partir de les 20:30 hores, al Linkoping Arena de Linkoping.

L'altre partit del grup, es jugara a partir de les 18:00 hores, entre França i Rusia,  al Norrkopin Idrotttsparken, de Norrkopin.

Eurosport i Eurosport 2, retrasmetran tots el partits del campionat, i  a la web de la Uefa  podreu seguir els partits i les previes al minut, a mes de entrevistes i coneixer totes les plantilles.

Informacio arreplegada a la web de la Uefa

Continuarem informant sobre el tornieg i posarem els enllaços per vore els partits, per a qui no puga voreu per l'Eurosport.