ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 31 de mayo de 2013

1º Torneig Futbol Femení. UD Tavernes Femení. 01-06-2013



lunes, 20 de mayo de 2013

El Levante "C", campio al Torneig Vila d'Alginet

Publiquem l'informacio que ens ha fetr arribar l'U D Alginet, del torneig cel.lebrat ahir al poble de la Ribera, cosa que agraim, i ens alegrem de que fora tot un exit. La foto de familia tambe ens ha esta facilitat per el club U D Alginet.

LEVANTE C CAMPIO DEL TRIANGULAR VILA D'ALGINET.


L'Ermita va viure un gran matí de futbol femení amb  tres equips  de gran nivell i una igualtat maxima, que demostraren perque han sigut campions de les seues respectives lligues.

U.D. ALGINET  1   -  C.D. CAMPELLO  0
LEVANTE C      2   -  C.D. CAMPELLO  0
U.D. ALGINET  0   -  LEVANTE C          1

Resultats partits VCF Femení. 18-19 de maig de 2013.


martes, 14 de mayo de 2013

Triangular Vila d'Alginet, amb les Campiones dels tres grups de 1ª Regional.

Aquest proper diumenge 19 de maig, a partir de les 10:30 hores del mati, es cel.lebrara al camp de l'Hermita d'Alginet, el Triangular Vila d'Alginet, amb els tres equips campions d'aquesta temporada als tres grups de 1ª Regional, Levante "C" (G.I), Alginet (G. II) i El Campello (G. III).

Levante "C"
L'equip entrant per Monty (ja fa varies temporades), es un equip molt serios i tecnic, que ha quedat primer al grup I, amb un adavantatge de 10 punts sobre el Valencia "C", segon classificat. Han guanyat 21 partits, empatanne 1, per tant cap partit perdut. 94 gols a favor i 9 en contra, dona una idea del seu potencial ja siga en atac com en defensa. Aquest cap de setmana, jo les vaig vore jugar contra el Tavernes, emportanme una grata impresio d'aquest equip, guanyant 1-8 a les rogetes.

 U D Alginet
El campio del grup II, presenta uns numeros semblants al Levante "C", conseguint 64 punts i tambe portanli 10 punts al segon classificat, el Levante "D", 21 partits guanyats i un empatat, amb 120 gols a favor i 24 en contra. L'Alginet, equip al que he pogut vore varies vegades aquesta temporada, presenta un bloc solid i compensat, amb jugadores polivalents com Maite, Miriam, Jessi, etc. 

 C D El Campello
El Campio del grup III, presenta els numeros següents aquesta temporada, 62 punts, 24 mes que el segon classificat el Torrevieja. 20 partits guanyats i dos empatats, 83 gols a favor per 26 en contra. D'aquest equip no tinc cap referencia.
Esperem que la matinal futbolistica siga el mes bonica posible, que material (jugadores) hi ha de sobra. Aixi que ja eu sabeu.

Informacio del torneig i fotos facilitat per l'U D ALGINET 

 

Resultats partits VCF Femení. 11-12 de maig de 2013


viernes, 10 de mayo de 2013

Levante U D "D" 5 - Miramar 3. Cronica i fotos, jornada 22, grup II 1ª Regional, lliga 2012-13.

Partit enderrerit una setmana, corresponent a l'ultima jornada de lliga a on s'enfrontaven segon i tercer de la taula, Laura ens eu conta.


Jornada 22.  1ª Regional F. Femenino



LEVANTE U.D. "D" 5 -  C.F. MIRAMAR 3



Partido disputado el domingo 5 a las 17 h. en el polideportivo de Nazaret.





De este último partido de liga se esperaba que hubiera estado más reñido, al enfrentarse el segundo y tercer clasificado.

Puede que debido a que la clasificación no se movería fuera el resultado que fuera, al partido le falto un poco de chispa.

Pese a adelantarse el Miramar, no parecía que el partido fuese a ponerse  difícil al Levante, pues las granotas controlaban más el balón y no tardaron en disponer de buenas ocasiones de gol, así que solo era cuestión de tiempo.



A pesar de acabar la primera parte con un ajustado 3-2, el partido en ocasiones llego a ser aburrido.

Nada más comenzar la segunda parte Irene anotó el cuarto para las locales, y aunque  parecían tener el partido controlado, en un despiste en un saque de falta, las del Miramar acortaron distancias, ajustando el marcador. Pero en el minuto 75, la portera visitante fue expulsada al darle una patada por detrás a Andreita y Palacios marcó el último tanto de la tarde al aprovechar el penalti señalado por esta acción.










Levante U.D. : Vicky, Alba, Herrero, Palacios, Jimenez, Paula, Andreita, Raquel, Laura, Irene y Peque.



Suplentes: Marta, Carla por Irene m. 50, Carol por Herrero m. 54, Robles por Raquel m.57 y Pauli por Peque m. 63.



Goles:

0-1 m. 6

1-1 m. 11 Herrero

2-1 m. 20 Peque

3-1 m. 25 Irene

3-2 m. 32

4-2 m. 48 Irene

4-3 m. 68

5-3 m. 76 Palacios



Horari partits UD Tavernes. 11-12 de maig de 2013.


Horari partits VCF Femení. 11-12 de maig de 2013.


domingo, 5 de mayo de 2013

El Barça, guanya la lliga a San Mamés davant l'Athletic de Bilbao.


Davant de mes de 25.000 persones i al camp de l'laltre aspirant, el Barça s'ha fet amb el titol de lliga de 1ª Divisio Femenina, al guanyar 1-2 a l'Athletic de Bilbao. Les bilbaines, amb l'empat hagueren cantat l'aliro.

Les vasques desde l'inici de lliga han estat als llocs capdavanters, no aixi el Barça, que a les primeres jornades va tindre alguna sorpresa.

Ara ja s'acabat la lliga, i ens queda la Copa de la Reina, que disputaran el vuit primers clasificats a la lliga.

Mes informacio.- http://www.marca.com/2013/05/05/futbol/futbol_femenino/1367754740.html