ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 30 de abril de 2013

U D Tavernes Femeni 3 - Cabanyal Canyameral 1. Cronica, fotos i video. 22ª jornada lliga, grup II 1ª Regional, 2012-13

Segon partit seguit amb retras que jugen les rogetes, començant el mateix pasades les 16:00 hores, quan hauria d'haber començat a les 15:30, pero problemes amb l'expedicio forastera amb el desplaçament va fer que el partit començara amb retard.


Als prolegomens del partit les xiques del Tavernes van agrair a la aficio, club, tecnics i pares el recolzament, i vasn tindre un detall per a una companyera lesionada, Ainhoa Ferrando. Tambe es va traure a passejar la pancarta de la temporada 2007-2008, actualizada.


 
U D Tavernes.- Irene, Ana, Angie, Xata, Rosana, Cris, Ainhoa, Lee, Cris, Laura, Aida i Gloria. A la banqueta Andrea, Angela i Mª Carmen, totes tres van ixir a la segona part.



Fenomenal final de lliga per part de les rogetes, que als ultims 7 partits han guanyat 6, empatan-ne 1, acabant la lliga a la 8ª posicio, que per cert es jugaven a aquest partit a on tenien que guanyar per mes d'un gol de diferencia. Si el Valencia "D" haguera perdut el seu partit encara hageren pujat altre lloc a la classificacio, pero les valencianistes tambe han fet un grandisim final de lliga.




Al minut 8, Laura li fa un pase en safata a Aida, que es planta davant la portera visitant, que li trau la pilota amb el peu, quan ja tothom cantaba el gol, gol que vindria al minut 13, quan Gloria s'ha dintra dins l'area, s'escora un poc al voler regatejar a la portera, pero li fa el pase de la mort a Aida, colocada al punt de penal i marca el 1-0, sense que una defensa puga traure la pilota.



Un minut despres, Gloria conduix un contracolp i Aida envia el seu xut al poste. La mateixa Aida disposa d'altra ocasio al minut 16, que despres de superar a la portera, no acerta a marcar.

El Cabanyal comença a estirarse, i a un rapid contracolp, posa l'empat a un gol al minut 20. Al minut 38, les forasteres tenen l'ocasio de posarse per davant al marcador, pero Irene molt porvidencial traguent la maneta desbarata el gol foraster. L'ultima ocasio de la primera part, tambe va ser per al Cabanyal, al minut 37, arribanse al descans amb 1-1.


A la represa el Cabanyal ix apretant de valent, i al minut 47, perdonen altra volta el 1-2, i es el Tavernes qui s'adelanta al marcador un minut despres, quan es trau un corner en curt, Aida arreplega la pilota xuta i la portera intenta parar la pilota amb el peu, pero acaba dins de la xarxia, era el 2-1.


Al minut 61, Aida arredonix la seua actuacio fent el 3-1 a pase de Gloria. Al minut 70, María la Xata, trau una pilota que ja es colaba a la porteria rogeta. Al minut 77, a pase d'Andrea, Gloria te una gran ocasio per aumentar l'advantatge, pero envia al nubols. I ja al minut 85, Andrea entra a l'area xuta, la portera rebuja, arreplega la pilota Gloria, que xuta amb força i al pilota senva fora. 


I aixo es tot. Les fotos i el video dels gols acompanyen l'ultima cronica de partit oficial de la temporada. Un agraiment a tots el nostres lectors i seguidors, en una temporada dicifil per a tothom.

lunes, 29 de abril de 2013

Mislata "B" 0 - Levante "D" 3. Cronica, 21 jornada, grup II 1ª Regional, 2012-13. Laura


Cronica de la pasada jornada, la 21ª. El Levante D i el Miramar jugaran la jornada 22, el proper 5 de maig.

Jornada 21.  1ª Regional F. Femenino Grupo 2º

MISLATA C.F. "B" 0  - LEVANTE U.D. "D" 3

Partido disputado el pasado domingo a las 12.30 horas en el Campo "La Canaleta".

O bien por el calor, o bien por la hora del partido, ambos equipos salieron al terreno de juego medio dormidos. Una primera parte  bastante aburrida, en donde el Levante llevaba el control del balón pero sin llegar a crear oportunidades de gol. 
En la segunda parte la cosa cambio un poco y el juego comenzó a animarse, el equipo granota impuso más ritmo al partido y empezó a llegar con facilidad y peligro al área del Mislata. El Levante anotó tres tantos, podrían haber sido algunos más pues  dispuso  de muchas oportunidades del gol, pero el balón o se estrellaba en el larguero o salia rozando los palos. 


Levante U.D. : Marta, Andreita, Palacios, Peque, Carol, Irene, Raquel, Alba, Paula, Robles, Pauli.

Suplentes: Vicky, Liz y Jimenez por Alba e Irene m.53, Carla y Herrero por Peque y Pauli m. 58.

Goles: 
0-1 m. 36 Raquel
0-2 m. 49 Palacios
0-3 m . 87 Carla

Resultats partits VCF Femení. 27/28 d'abril de 2013.


lunes, 22 de abril de 2013

A falta d'una jornada, ja estan les coses clares. Analisis de la 1ª Regional Valenciana de futbol femeni.

Despres de la darrera jornada, la 21ª, podriem dir que ja esta tot el peix venut als tres grups de 1ª Regional de la Comunitat Valenciana, i de pasada a la Segona Divisio grup VII i a la categoria Autonomica.

El Mislata baixa de Segona a categoria Autonomica, per tant baixara altre equip de Autonomica a Primera, anem a vore com queda l'asunt de pujar i baixar.

Mislata, baixa de 2ª Divisio a Autonomica.

Esta clar que el Maritim "B", baixa a 1ª Regional, ara falta saber quans i quins equips l'acompanyaran. Com el Castello no va començar la lliga, crec que baixaran 2 equips. A la circular de la FVF, posa que baixa l'equip al lloc 13, mes si baixa algun de Segona.

Campions de 1ª Regional que pujen a Autonomica;

Grup I.- Levante "C"
Grup II.- Alginet
Grup III.- El Campello.

Baixen a Segona Regional;

Grup I.- Paterna
Grup II.- Malvarrosa
Grup III.- C F F Uryula.

Fins aci l'analisi de la 1ª Regional.

CEF Rafelcofer - UD Tavernes Femení. Fotos Ana, jornada 21. Primera Regional Grup 2. 20-04-2013.


 
 Gol de Laura 1-1

Gol de Cristina 2-2








 
Gol de Laura 3-3



Rafelcofer 3 - U D Tavernes Femeni 3. Cronica i fotos, jornada 21, grup II 1 Regional, 2012-13

Es va guardar un minut de silenci en memòria de Pedro Aritmendi, persona molt lligada a l'UD Tavernes.

Es presentaven els dos equips enratxats a les últimes jornades, i van oferir un bon espectacle al respetable allí congregat. El partit va començar quasi amb un hora de retard. Per coincidència de colors, les rogetes anaven de blau.


L'U D Tavernes va eixir amb aquest onze inicial;
Irene, Mª Carmen, Xata, Angie, Rosana, Ainhoa, Lee, Cris, Laura, Angela i Aida. A la banqueta, Gloria, Ana i Andrea, totes tres van eixir a la segona part.


A un partit a on les davanteres van guanyar la partida a les defenses, el resultat de 3-3, sembla curt per a les ocasions perdudes per part de les dos esquadres. Anem als gols;


1-0. minut14
1-1. minut 24, Laura de vaselina
2-1. minut 28
2-2. minut 36 Cris de xut colocat.
3-2. minut 46
3-3. minut 78, Laura de falta.


A la fi del partit, l'empat semblava just, encara que qualsevol dels equips haguera pogut guanyar. La propera i última jornada de lliga, les rogetes rebran la visita del Cabanyal, equip al que podran adelantar si guanyen per més d'un gol de diferència.



Resultats partits VCF Femení, 20-21 d'abril de 2013.