domingo, 30 de septiembre de 2012

City Five Massanasa 7 - U D Tavernes Femeni 1 . Cronica i fotos, 1ª jornada de lliga

Abultada derrota ahir de les rogetes al Mundial 82 de Catarroja, davant el City Five Massanasa per 7-1, a la que no hi ha que donarli mes importancia, i que ja es historia. Ara caldra preparar el proxim partit. Anem al partit.

Les Rogetes un equip nou, molt jove i en plena construccio, senfrontava a un debutant a la categoria, pero que tan sols ha fet tres noves incorporacions, per tant amb un equip fet.

A la primera part, ja es va vore que les locals eren superiors, pero les rogetes van donar guerra de calent, i va acabar amb un 2-0, encara que les valleres van tindre alguna ocasio, i als ultims minuts de la 1ª part ja començaben a dominar, encara que sense fruit.

A la represa, van sorpendre a les locals, i van retallar distancies fent el 2-1, i continuaven apretant de valent, i a punt de fer l'empat, ocasio que no van aprofitar, a la següent jugada, el City va fer el 3-1. Tres minuts despres de penal feien el 4-1, i despres en 5 minuts van marcar 2 gols mes, i a 6 minuts del final van fer el definitiu 7-1.

Les nostres despres del 4-1, van continuar lluitant, pero el City va continuar apretant i juant molt be, per tant es van fer les ames del partit.

El nostre gol el va marcar Aida a pase de Gloria despres de fer aquesta ultima una superjugada personal dins l'area.

Per a resumir cal dir, que l'equip en quant s'ha serene un poc i pasen un parell de jornades s'hen te que anar amunt, per que calitat hi ha, i tambe hi han ganes de treballar i fer sacrifici, i a la llarga l'equip eu notara.

U D Tavernes.- Sarai, Angela, Angie, Lee, Cris (Mari Carmen), Xata, Ainhoa, Laura (Claudia), Anael, Aida i Gloria. Ana amb molesties no va jugar

AMUNT ROGETES !! CLAR QUE SIIIIIIIIIII!!!!! ARA MES QUE MAIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Valencia C F Femeni 1 - Sporting Club Huelva 2. La cronica d'Enrique, 4ª jornada de LLiga

No ha pogut ser, i despres d'una segona part impresionant de les "Ches", el resultat de 1-2 de la 1ª part, no s'ha menejat. Enrique que ha estat a Beniferri ens eu conta

Preciosa mañana de sol en Beniferri, unos 300 espectadores para ver a un  equipo que al principio de temporadas siempre da miedo, al final el miedo no era infundado.

La alineación: Gema Rueda, Marta Peña ( x Punxa min. 80), Sara Wronski, Ivanna, Nuria Sánchez, Nayadet, María “Trueno” ( x Katja min. 70), Arancha, Anita ( x Congui min. 55), Marta Mateos y Raquel Pinel.

Empezó muy bien el encuentro, en el primer minuto María hacía el primer gol que hacía presagiar una gran victoria, nada mas lejos de la realidad, 7 minutos mas tarde nos empataban en el clásico ya balón bombeado y remate fácil de cabeza de las delanteras rivales, y ahí no acabó todo pues en el minuto 20 un gol casi calcado dejaba el marcador anclado con derrota valencianista hasta el final de la 1ª parte y finalmente del encuentro.

La 2ª parte hay que reconocer que el Valencia CF apretó y mucho, se tuvieron infinidad de ocasiones de gol pero entre la mala puntería y la grandisima labor de la portera onubense, fue imposible la remontada ya que las jugadoras de Huelva demostraron un experiencia y veteranía no muy vistas por estos lares, hasta en 8 ocasiones tuvo que entrar el recuperador visitante para levantar a jugadoras que por cualquier argucia se tiraban al suelo y no se “podían “ levantar solas. Dicho esto el árbitro solo añadió 4 minutos al partido, sencillamente lamentable.

Aunque la clave del resultado final, se lo adjudico a la portera del Huelva, si el Valencia CF Féminas, tuviera una jugadora así en la portería me juego lo que haga falta que el Valencia CF  terminaba entre los 6 primeros equipos de la superliga, y es justo lo que que le pasará al Sporting de Huelva, pues un portera que despeja cualquier balón aéreo es un seguro de vida para cualquier equipo.

Los puntos Marca, se los doy a Mulan por su compatibilidad, a Arancha porque es la única que despeja balones complicados, y Pinel que la veo bastante mejorada respecto el año pasado.

Les croniques oficials.

jueves, 27 de septiembre de 2012

Rafelcofer 5 - U D Tavernes Femeni 3 . Partit amistos, fotos.

Ahir dimecres 25 de setembre, les rogetes van jugar l'ultim amistos abans del primer partit de lliga, davant un equip del seu grup, el Rafelcofer, de la safor.

Partit molt mogut per al nombre de gols, vuit en total, que a la fi a guanyat l'equip local per 5-3. El primer gol l'ha fet Marina a l'aprofitar una errada en defensa, es queda davant de Sarai i no perdona. Gloria en jugada personal ha fet l'empat i l'u a dos.

Seguidament, el Rafelcofer en un retruc dins l'area ha fet l'empat, amb le que s'aplegaria a la fi de la 1ª part.

A la represa, el Rafelcofer ha posat dos gols, abans de que Gloria completara el seu "hat-trick", encara que les locals encara farien un gol mes. Les Rogetes han disposat d'un parell d'ocasions clares de gol, que la defensa en la primera jugada i la portera en la segona han desbaratat. En aquesta segona part, Sarai tambe s'ha lluit en dos grans parades amb el ma a ma amb la davantera.

En este tercer i ultim partit de preparacio, ja s'ha vist una milloria al joc de les rogetes.

El dissabte al Mundial 82 de Catarroja, a partir de les 18:00 hores, el debut a la lliga, davant el City Five Massanasa, "la suerte esta echada".

Tornem a repetir, que per la nit les fotos no ixen com voldriem.

lunes, 24 de septiembre de 2012

Olimpic de Xativa 7 - Maritim-Huracan B 1. Partit amistos, la cronica de Juan

Ultimo de los partidos de preparación jugado en el Paquito Coloma, que enfrentaba a Olimpic de Xativa contra Maritim B, ambos militantes de la categoría autonómica. El resultado aunque abultado 7 – 1 a favor de las locales, a mi personalmente no me dice mucho, solo que los equipos están en fase de construcción, probando cosas nuevas, y perfilando lo que serán los onces titulares de cara a la próxima semana, donde se romperán las hostilidades, ya que da comienzo la liga, liga que se prevé dura e intensa, dada la calidad de los equipos.

Estas serán las chicas que formaran la escuadra Setabense, mirando la foto, de pie y empezando por la izquierda están: Aurea, Iris, Laia, Cristina, Zayra, Cala, Mari y Lidia.
Agachadas: Angy, Susi,Salme, Rebeca, Belén, Marien, Teresa y Ana.
En esta foto faltan: Tessa, Sandra, Estrella y Raqui, que por diversos motivos no han podido asistir al partido; todas ellas estarán bajo las ordenes de Patxi.

U D Tavernes Femeni 2 - Racing de Sueca Femeni 5. Partit amistos, fotos i dades.

El pasat dijous, dia de les paelles a Tavernes, les rogetes van jugar un partit amistos de cara a la preparacio de la lliga, davant el Racing de Sueca Femeni, entrenat per Ernesto, les rogetes per Miguel i David.

A la primera part, el Sueca va ser clar dominador del partit aplegant a la fi d'esta amb un rotund 0-3 a favor de les suecanes.

A la segona part, les rogetes li van donar altre aire al partit, i ja va estar mes igualat marcant dos gols cada equip, acabant el partit 2-5 favorable a les forasteres. Els entrenadors van utilitzar totes les jugadores disponibles.

Despres del partit, vam parlar amb Lucía, portera del Racing, que aquest estiu es va lesionar a un torneig, i ja comença a entrenar, cosa que ens agrada molt.