Penultima jornada de lliga del Valencia C F Femeni "D", i de nou Vicente i Jose ens eu conten. Per cert, encara tenim mes d'un reportatge de Jose, per publicar, que aviat eu farem.

Jornada 25 de liga de 2ª regional, partido celebrado a las 18 horas en las instalaciones deportivas municipales de Burjasot el domingo 27 de mayo de 2012.
Entrenador. JESUS

Alineación. MIREIA, PAULA, BLANCA, MARIA, LYDDI, LOZANO, SOFIA, SARA, ANITA, LUCIA, FOS
SUPLENTES: MENDEZ, LIDIA, MARISA, VANESSA
 Sustituciones (Minuto 56 MENDEZ por LOZANO),(Minuto 58 LIDIA por LUCIA),(Minuto 60 MARISA por PAULA),(Minuto 63 VANESSA  por SARA)

ABURRIDO

Un partido que parecía que las Valencianistas se lo tomaron como un entrenamiento, pudo ser por el calor (que era sofocante) o por el conformismo de tener los objetivos cumplidos.

Empezó el encuentro muy bien para las blanc i negres, no había transcurrido ni un minuto de juego en una buena triangulación las chés se adelantaban en el marcador, haciendo presagiar que en el partido iban a haber muchos goles.

No fue ni mucho menos así, el dominio del encuentro era nuestro, pero las ocasiones no se materializaban y el equipo rival  intentaba acercarse al área valencianista.

GOLES
0 – 1 Minuto   1 buena triangulación y finalmente marca FOS
0 – 2 Minuto  15 tras varios rechaces SARA finaliza
0 – 3 Minuto 24 buen contragolpe y SOFIA gol………….
1 – 3 Minuto 26 centro al área y por bajo marcan
1 – 4 Minuto 65 buen recorte de LYDDI y por bajo finaliza

En la segunda mitad el juego no mejoró y aunque seguían teniendo la posesión del balón las jugadas no llegaban a finalizarse, no había fluidez en el juego ni como otras veces triangulaciones, salvo en escasas ocasiones, las cuales no supimos aprovechar.

En resumen con el trabajo ya realizado con anterioridad  nos tomamos un partido de respiro, como ocurre en todos los equipos, aunque el próximo encuentro espero que las Valencianistas muestren su mejor versión del juego.

AMUNT BLANC I NEGRES CLAR QUE SIIIIIIIIII

CRONICA. Vicente Villarreal
FOTOS. José Castillo

martes, 29 de mayo de 2012

Resultats partits 27 de maig de 2012. UD Tavernes. VCF.

4-Ainhoa 3-Lucía

Patxi Izco "El futbol femenino me parece antiestetico", o la cabra siempre tira al monte.Article d'opinio

Ahir per la vesprada i huí, per la xarxia anaven circulant les declaracions de Patxi Izco, el ja ex-president de l'Osasuna, fetes a un diari, a on es despenjava amb aquestes declaracions, que li pareixia que el futbol no és un esport per a dones, rematant diguent que no volia polèmiques.

Com era d'esperar, les reaccions han estat a l'ordre del dia, i les repostes no s'han deixat esperar, posant-lo a l'altura del betum, cosa quasi natural per la burrada que ha amollat l'exdirigent "rojillo".

Pot ser a molta gent els farà gràcia, però estes declaracions tenen altre trasfons un poc més fosc, doncs com aquest individu, pensen molt alts jerifaltes del futbol espanyol, i axina ens va al futbol femení espanyol.

Per això nosaltres diguem  "NO AL MAXISME AL FUTBOL" i reclamem directius/ves, que es posen al costat de les nostres jugadores, sino sempre la "CABRA TIRARA AL MONTE".

Pepe.

Futbol-7. U D Tavernes Femeni 1 - Valencia C F Femeni "B" 5. Cronica i fotos. Copa Federacio

Fotos i crònica de Mark, del partit disputat el passat dissabte al Camp de f-7 del Municipal Valler.

El partit es va decidir en una primera part atípica i estranya per part de les rogetes que ja anaven perdent als dos minuts de joc i mai van estar en el partit durant els primers 30 minuts. Les valencianistes pareixien més motivades i concentrades i entraven amb molt de facilitat a l’àrea local. Quan l’àrbitre va pitar el final del primer temps, el resultat era ja d’un insuperable 0 – 4 a favor de les visitants.

La segona part va començar de la mateixa manera, amb domini de les valencianistes, però a poc a poc, les rogetes anaven entrant més en el partit i el últims 15 minuts van tindre moltes oportunitats de retallar distàncies fent el joc i pareixent per fi a l’equip que coneixem, però es van haver de conformar-se amb el solitari gol de Tània a falta de deu minuts per a la final.

A la setmana que ve, l’últim partit davant les campiones de lliga i copa, l’At. Carcaixent.

Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Gemma, Àngela F., Laura, Àngela C., Andrea C., Júlia, Tània, Andrea H., Sofia, Maria i Claudia

lunes, 28 de mayo de 2012

Ciutat d'Alzira 1 - U D Tavernes 1. Partit amistos, fotos (1)

Gran partit el jugat el passat dissabte a les instal·lacions del Tullel d'Alzira, a on les rogetes de la Ribera i les rogetes de la Valldigna, van fer un gran esforç per mantindre el nivell físic i de joc durant tot el partit, encara que va fer una calor sofocant a l'hora del partit.

Es van adelantar les valldignenques mitjançant Ainhoa F., que va fer un golàs per enmarcar, a la primera part, i les xiques de Ricardo van empatar a la segona, amb un bon contracolp que la davantera va culminar perfectament.

El partit no va tindre més gols, per culpa de les porteres, que en diverses ocasions, en van lluir en l'u contra u, i en bones aturades.

Amb aquest partit, les xiques de Javi, ja van pegant les últimes aletades a la temporada 2011-12, que pot ser tinga el seu capítol final el proper dissabte davant l'Alcudia al Municipal Valler, per a després anar-nos-en tots de paella per a despedir la temporada.