miércoles, 29 de febrero de 2012

Levante "D" 4 - Gandia 2. Cronica i fotos.

Ja tenim la cronica del partit entre granotes i pisavines, que va acabar amb victoria de les blaugranes per 4-2. Pareix ser, que de moment, el Levante "D" i el Camporrobles son els mes clars aspirants al titol de lliga al grup II de 1ª regional. Laura ens eu conta.

Jornada 16.   1º Regional femenino  2º grupo.

nuevo y volviendo a controlar el partido, las jugadas de ataque
comenzaron a llegar y el Gandia ya no llegaba con tanta facilidad.
Ahora a esperar el partido contra el Camporrobles, que nos llegara
tras este gran parón liguero que nos viene.

Por el Levante jugaron: Maika, Alba, Noelia, Andrea, Lys, Maribel,
Montse, Irene, Ana, Lena, Peque.
Suplentes: Marta, Lorena, Mar, Paula, A. Herrero.

lunes, 27 de febrero de 2012

Resultats partits 25-26 de febrer de 2012. VCF Femení. UD Tavernes Femení.

Futbol-7. Carcaixent 1 - U D Tavernes 1. Cronica i fotos

Ahir es va disputar l'ultim partit de lliga, i les campiones, Carcaixent i sub-campiones, U D Tavernes, van donar un gran espectacle futbolistic, i van despedir la lliga, per a vores altra volta les cares, a la competicio de Copa, al grup III, amb companyia del Valencia "B", Levante "B", Xeraco i City Five Massanasa.

Gran temporada la de les rogetes, arredonida amb aquest empat contra el Campio. Mark ens eu conta.
Magnífic resultat el que han aconseguit les xiquetes entrenades per Jareño aquest dissabte en el camp de l’At. Carcaixent, campiones del grup 2 des de fa setmanes i que contaven 15 victòries en els 15 partits jugats fins aquest. El partit ha sigut molt intens, amb molta lluita per part dels dos equips, en el qual les rogetes han realitzat un gran esforç per a defensar la porteria de Sarai, autèntica protagonista amb les seues parades, encara que cadascuna de les jugadores valleres mereixen un deu.
A la primera part, encara que dominava el Carcaixent, les rogetes van aconseguir controlar els atacs locals fins al minut 20, quan van batre a Sarai en jugada individual. Però les rogetes no es van rendir i podien haver empatat en una gran ocasió però la portera local va parar el xut de Andrea C. en un mà a mà.
A la segona part, les rogetes seguien buscant l’empat i ho van aconseguir al minut 18 mitjançant Maria qui va encarar a la portera, batent-la per baix. A partir d’aquest moment fins el xiulet final, les jugadores locals van assetjar la porteria de Sarai, llançant nombroses córners. Però totes les rogetes estaven mentalitzades per a aconseguir l’èpica i van celebrar el final del partit com una victòria.
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Tània, Júlia, Laura, Maria, Andrea C., Àngela F., Gemma, Andrea H., Sofia i Clàudia.
Amb aquest resultat s’acaba la lliga, en la qual les rogetes han terminat segones amb 34 punts, 10 victòries, 4 empats i només 2 derrotes, 61 gols a favor i 32 en contra. Enhorabona a totes les jugadores i cos tècnic!

sábado, 25 de febrero de 2012

Futbol-7. Carcaixent 1 - U D Tavernes 1. avanç informatiu

A l'ultim partit de lliga, les rogetes han tret un empat davant el lider, el Carcaixent, que a tota la competicio, contava els seus partits per victories.

Enhorabona a les menudes i al cos tecnic de l'equip per la temporada feta, i ara a refrendar-ho a la Copa.

jueves, 23 de febrero de 2012

Horari partits 25-26 de febrer de 2012. VCF Femení. UD TAVERNES Femení. LLEVANT D Femení.