ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 30 de agosto de 2011

Valencia C F Femeni "D" i "E", fotos del primer entrene.


Ahir dilluns, les plantilles del Valencia C F Femeni "D" i "E", van encetar la pretemporada 2011-12, i l'incombustible Pedro Lara, ja ens ha enviat les primeres fotos.





Fotos. Pedro Lara. Valencia Amunt Femeni

Valencia C F Femeni "C" 2 - Torrent 2. "Lo que el ojo no ve"

Un partit de futbol dona per a molt, i si portem en les mans una càmera de fotos encara més. Esta secció serà habitual aquesta temporada, amb fotos curioses i diferents del que es veu al partit.

Les xiques del Torrent eixint al camp

Elias arengant a la banqueta

This is Beniferri

La parròquia expectant

Manolo Piqueras, molt, molt pensatiu.

Bon dia per portar ulleres de sol

Sola ante el peligro

Que bona és l'aigua fresca

El Presi, D. Pedro, comentant el partit amb Jeni

Encara que no ho parega, l'àrbitre també beu quan fa calor

Les xiques del Torrent, preparant-se per a la segona part

Molt prompte, la parròquia es sentarà a les grades.

Ací tenim a l'Alto Mando

Vaya par de granujas

María Sagreras, fent malabarisme

lunes, 29 de agosto de 2011

Amunt Susi i Ainara, clar que siiiiiiiiiiii!!!!!!

Aquesta vesprada-nit, la jugadora del València CF Femení Susi Del Fresno, ha sigut operada de la seua lesió de lligaments, pel que sabem, aquesta a estat un èxit, i ja s'encontraba a l'habitació.

Per altra part, ens alegrem de que ahir Ainara Martín, jugadora del València CF Femení "C", va disputar els primers minuts, després de la seua lesió la temporada passada.

A les dos les desitgem el millor, i donem ànims als pares i familiars de les mateixes.

Susi. Foto de Laura


Ainara.Foto de Pepe

Valencia C F Femeni "C" 2 - Torrent 2. Entrevista a Ernesto Poveda, entrenador del Valencia C F F "C"




Ernesto Poveda, el nou entrenador del "C", ens va atendre a la fí del partit, i ens va comentar les seues impresions del partit i del treball fet a la pretemporada.




Ernesto Poveda, entrenador amb el nivell 2, està en l'Escola del València CF portant alevins (ja porta 6 temporades), ademés ha estat en San José, Utiel i Jávea. Tot un segur per a les xiquetes del "C", de cara a desenvolupar el seu potencial futbolístic.
Manolo Piqueras i Ernesto Poveda, els encarregats de portar al "C" aquesta temporada

Valencia C F Femeni "C" 2 - Torrent 2. Analisi i fotos

Primer partit de pretemporada per a les xiques del "C", davant el Torrent, disputat ahir a les instalacions municipal de Beniferri, amb el resultat d'empat a 2. Feia prou calor a l'hora del partit, i les xiquetes dels dos equips ho van notar al llarg del mateix.

Al ser la primera setmana d'entrene, es va notar al camp de joc, però es van vore jugades de qualitat per part dels dos equips. Una cosa que també va cridar l'atenció, era la joventut de les jugadores del Torrent.

Després del partit, Ernesto Poveda, el nou entrenador del "C", ens va valorar el treball fet fins ara a l'entrevista que li varem fer. De moment vos deixem amb fotos del partit.












Fotos.- Pepe i Ali.

Caiguda de sol a Beniferri. Fotos




Fotos preses ahir durant el partit Valencia C - Torrent (del que tenim fotos i l'entrevista a l'entrenador, que aviat publicarem), quan ja el sol estaba posant-se. Sense comentaris.......

domingo, 28 de agosto de 2011

Entrevista a Salva Quiles, entrenador de l'Infantil "A", U D Tavernes

També el dijous passat, després de dirigir l'entrene dels dos equips d'infantils del Tavernes, Salva Quiles, entrenador del "A", va tindre la deferència d'atendre'ns amablement quan van acabar els mateixos.

Quiles, tota una institució al club, ex-jugador de 1ª Divisió, 2ª Divisió, i haguent entrenat en categoria nacional, aquesta temporada s'encarregarà de portar a bon port, als xiquets en categoria Infantil, el "A", i Salva Quiles Jr., es farà càrrec del "B".

Escolteu l'entrevista, per que no te cap desperdici, i les seues paraules, van dirigides tant a xiquets com a xiquetes.


Salvador Quiles, en abril del 2009, es va fer càrrec del primer equip faltant 3 o 4 jornades, amb l'amenaça del descens, i va aconseguir mantindre a l'equip a la Regional Preferent. Arrel de la notícia de que es feia càrrec de l'equip, Amunt Rogetes va elaborar un article sobre la carrera futbolística del jugador a 1ª Divisió, al CE Sabadell i al Granada CF (equip que deprés de 35 anys, ha tornat a la divisió d'or del futbol espanyol). Punxeu al link i vos portara a la noticia;

http://amuntrogetes.blogspot.com/2009/04/salvador-quiles-nou-entrenador-de-la-u.html


Informació elaborada per la redacció d'Amunt Rogetes.

Entrevista a Bernardo Jareño, Coordinador del fubol-base U D Tavernes.

El nou coordinador del futbol-base de Tavernes, Bernardo Jareño, ens va atendre el dijous passat, i a l'entrevista ens comenta la filosofia per al club de la Safor, per als propers anys.

Aquest valler, que ha passat per totes les categories del Club, fins i tot, ha estat entrenador del primer equip, ha rellevat al càrrec a Edu "Catxó", que ara està a l'UD Alzira (Ens comentaven que l'Alzira i el Ciutat d'Alzira s'han fusionat, i per tant les xiques jugaran com a UD Alzira).

Tornant a l'entrevista, Bernardo, repassa breument, l'actualitat del primer equip, del filial, el futbol base i el femení. Seguidament, al video teniu l'entrevista. Nosaltres li desitgem molta sort i triomfs al seu nou càrrec, que seran també per al Tavernes.



Informació elaborada per la redacció d'Amunt Rogetes.

viernes, 26 de agosto de 2011

Partits amistosos. Diumenge 28 d'agost.

CATEGORIA

PARTIT

DATA

HORA

LLOC

SUPERLLIGA

VCF FEMENI A - MISLATA

28/08/2011

12:45

CAMP BENIFERRI

AUTONÒMICA

VCF FEMENI B - VCF FEMENI A

28/08/2011

11:00

CAMP BENIFERRI

1ª REGIONAL

UD TAVERNES FEMENI

-

-

-

1ª REGIONAL

VCF FEMENI C - TORRENT CD A

28/08/2011

18:15

CAMP BENIFERRI

2ª REGIONAL

VCF FEMENI D

-

-

-

2ª REGIONAL

VCF FEMENI E

-

-

-

F7

UD TAVERNES FEMENI

-

-

-

F7

VCF FEMENI A

-

-

-

F7

VCF FEMENI B

-

-

-

F7

VCF FEMENI C

-

-

-

F7 BENJAMI

VCF FEMENI D

-

-

-

F7 QUERUBI

VCF FEMENI E

-

-

-

jueves, 25 de agosto de 2011

Valencia C F Femeni "C". Fotos del primer dia d'entrene 2011-12

El dimarts passat Beniferri ja bullia, i apart del "A", el "B" i el "C", donaven per encetada la pretempora 2011-12.

El València C que jugarà a la 1ª Regional, es va posar ja a entrenar de valent i posar-se a punt per a fer una gran temporada. Ana Lirio, va captar les images amb la seua càmera. Gran i desinteressada llavor, la de la nostra reportera gràfica.







Fotos: Ana Lirio

Valencia C F Femeni "B". Fotos del primer dia d'entrene 2011-12

Les xiques del València B, ja s'han posat en marxa, i ja es preparen per a donar-ho tot a la més que probable lliga autonòmica o preferent que es farà enguany.

La nostra reportera Ana Lirio va esta allí, i ens ha enviat les fotos.








Fotos: Ana Lirio

U D Tavernes Femeni. Pretemporada 2011-12. Fotos primer dia d'entrene.(2)

Mes fotos de les "Rogetes".











Fotos. Pepe.