ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 31 de julio de 2011

Espanya sub-17, Campiones d'Europa 2011 a Nyon

La Selecció Espanyola de futbol Femení sub-17, s'ha proclamat campiona d'Europa al derrotar per 1-0 a França en la final amb gol d'Alba a passe de Gema Gili, que s'ha tret de la xistera un passe de tacó espectacular.

Una primera part a on la "Roja" ha dominat més, però sense perill i una segona part més igualada, fins que ha vingut el gol al descompte.

Ivana, Gema i Claudia han estat de la partida.

Enhorabona a les xiques per aquest títol, que habien anat a Suïssa per defendre-lo.

jueves, 28 de julio de 2011

Europeu Sub-17. Islandia-Espanya, per Eurosport.

Segons fica ala web de la Uefa, http://es.uefa.com/womensunder17/finals/tv/index.html, a l'apartat de retransmissions, el dos partis de semifinals i la final, serán retrasmesos per Eurosport.

Per tant hui partir de les 14: 00 hores, tots a animar a les nostres davant d'Islandia que segur que els fara falta.

Despres a les 18:00 hores, Alemanya-França. El diumenge es disputara la final.

Sobre Islandia, cal dir, que despres de vore jugar a les rogetes davant un equip de 1ª Divisio d'aquest pais, volem comentar, que a nivell de clubs pot ser estiguen un escalo per dalt de nosaltres, encara que a nivell de seleccions, la nostra ha pujat molt.

Partit molt interessant que no es podeu pedre.

U D Tavernes Femeni, inici de la temporada 2011-12.

Ens acaben de confirmar les dates d'inici d'entrene dels equips femenins de l'U D Tavernes de cara a preparar la propera temporada 2011-12.

Futbol-11 Dilluns 22 d'agost
Futbol-7 Dilluns 29 d'agost.


Esperem que siga una gran temporada per tots, jugadores, cos tecnic, coordinacio, pares i aficio.

miércoles, 27 de julio de 2011

Valencia C F Femeni "A", comença la pretemporada, dema dijous 28 de juliol 2011


Tenim confirmada la noticia que demà 28 de juliol de 2011, l'equip de 1ª Divisió del València C F Femení, començarà la pretemporada, per a preparar la propera temporada 2011-12, que serà molt exigent, per ser un grup únic i per que hi hauran 34 jornades.

Als proper dies anirem informant de tot el que passe al voltant de les nostres xiques, l'entrenador, fitxages, partits de pretemporada, etc etc

martes, 26 de julio de 2011

Las seleccio sub-17, ja esta a Nyon (Suissa), per a disputar l'Europeu.


Les nostres xiques ja estan a Nyon Suissa, a on disputaran l'Europeu sub-17. El primer partit el proper dijous, contra Islandia a partir de les 14:00 hores.



martes, 19 de julio de 2011

Preferent a la 2011-12 ?......

Avuí en la web Murcielagos, al post del Valencia "B", s'ha publicat el llistat d'un grup d'equips que pot ser siga la categoria preferent del futbol femení a la Comunitat Valenciana.

Aquesta és la relació d'equips, publicat per Bob;


Meliana
Levante U.D B
Valencia feminas Cf B
Villarreal CF B
Manises A
Aldaya U.D
C.D Camporrobles
C.D Torrent
Parreta CF
Sporting Plaza Argel B
Elche CF
CF Ciudad de Benidorm
CF Olimpic Xàtiva
FC Torrevieja

Nosaltres, per la nostra part, com a la web de la Federació Valenciana de futbol, encara no posa res, hem investigat, i aquesta llista, és la que esta en mans dels equips, que ara tenen que donar la seua conformitat a la proposta per escrit. Per tant podriem dir que és un esborrany.

Si es fera aquesta categoria, el nivell dels equips participants pujaria molt, amb els 5 primers del grup I, els quatre del grup II i els cinc del grups III de 1ª Regional, amb 4 filials entre ells ( El Llevant C i el D, encara que han quedat als llocs capdavanters, continuarien a 1ª Regional a diferents grups).

Una cosa que podria estar en contra, seria la questió dels desplaçaments, al convertir-se en una categoria autonòmica, i trastocaria els ja de per sí curts pressupostos.

Finalment, també afectaria a uns quans equips de segona regional, que pujarien a primera, cosa que faria que el nivell d'aquesta baixara un poc, però al ser la preferent més forta, l'equip o els equips que pujaren a la 2ª Divisió Nacional, ho farien més traballats.

De moment és tot.

jueves, 14 de julio de 2011

Futbol-7. Valencia "A" - LLevant "A". Partit Benefic, Torneig Marcos Senna




Reportatge i fotos de Pedro Lara

DENTRO DEL TORNEO BENÉFICO SERIE 7 CUP MARCOS SENNA.


EL VCF FEMENINO "A" F/7 Y EL LEVANTE "A" OFRECIERON UN ENCUENTRO AMISTOSO DE EXHIBICION DE F/7 FEMENINO.

VCF FEMENINO "A" 2

UD LEVANTE "A" 2


POR EL VCF JUGARON:

CAP. MARIA,PATRI,IRENE,AINOA,MARIA,GEMA,ELENA,MALENA,SANDRA,MARINA Y MARTA FERRER.

BUEN PARTIDO OFRECIDO POR AMBOS EQUIPOS, DONDE SE PUDO VER EL GRAN NIVEL QUE TIENE EL F/7 EN VALENCIA.

POR PARTE DEL VCF FEMENINO OFRECIÓ UN ENCUENTRO LLENO DE JUGADAS EN EQUIPO BUENA PRESIÓN AL BALÓN Y NUMEROSAS OCASIONES DE GOL, A PESAR DEL GRAN NIVEL DEL VCF FEMENINO EL LEVANTE SE ADELANTO POR DOS OCASIONES EN EL MARCADOR, QUE CONTRARRESTO CON MUCHO OFICIO EL VCF FEMENINO.


AL FINAL TABLAS EN EL ENCUENTRO Y GRAN SATISFACCIÓN DEL ENCUENTRO.


martes, 12 de julio de 2011

Primera Divisio Femenina 2011-12, l'analisi

Ja sabem l'ordre de partits i els equips participants, a la "nova" 1ª Divisió de futbol Femení, i anem a fer un xicotet anàlisi del calendari, i com vegem als equips de cara a la propera temporada.

Les blanc i negres debutaran a casa contra la Reial Societat, amb la renovació de la seua capitana, Larraitz Lucas, i la baixa d'Irene Paredes, que ha fitxat per l'Athletic de Bilbao. Partit per a vore quin rendiment poden donar davant un equip molt parell al nostre. Les blanc i negres, comptaran amb nou entrenador.

Al grup de cap davanters podriem posar a les actuals campiones de lliga, el Rayo Vallecano, encara que no podem saber l'alcanç de la lei concursal de l'equip de xics (aquests de moment no volen començar a treballar, fins no aclarixquen els problemes econòmics), després estarà l'Espanyol, el Barça i l'Ath de Bilbao.

El Valància deu d'estar entre el pilot d'equips preparats per donar el bot de qualitat i refermar-se en les seues aspiracions, com el At. Feminas, R. Societat, Llevant, Sporting Club, Prainsa, Reocin, Malaga At. i Sant Gabriel.

Sense menysprear a cap equip, Collerense, Lagunak, Estartit, El Olivo i Olivenza, lluitaran per estar una temporada més a la màxima competició.

El València, te un dur començament de lliga, perque després de les donostiarres, venen les bilbaines i les periquites, dos ossos durs de pelar, a on traure punts és complicat. Després de 4 jornades amb equips assequibles, a la 8ª, el Rayo Vallecano i a la 9ª el derby davant el Llevant, amb la competició ja prou avançada.

El Barça el tindrem a la jornada 12ª, i per acabar la primera volta rebrem al At Féminas. Una Primera Divisió molt exigent, a on l'equip que no done tots el partis el 100x100, acabe pagant-ho.

lunes, 11 de julio de 2011

Valencia C F Femeni - Reial Societat, a la primera jornada de lliga 2011-12.

Segons el calendari de la 1ª Divisió Femenina, les xiques del València començaran contra la Reial Societat de San Sebastian, que va ser l'equip que van acabar la temporada, eliminant-les als vuitens de la Copa de la Reina, i serà el 4 de setembre a València.

A la segona jornada, altre equip vasc, l'Athletic de Bilbao, a domicili, l'Espanyol a la tercera jornada a casa, el Reocín a la 4ª jornada a Santander, Sporting Club de Huelva la 5ª jornada, a la 6ª jornada, desplaçament a Mallorca contra el Collerense, a la 7ª jornada, rebrem al Sant Gabriel, el Rayo Vallecano per al 8ª jornada, el derby davant el Llevant a la 9º jornada, Lagunak a la 10ª jornada, a la 11ª jornada, un debutant, El Olivo, el 4 de desembre, a la 12 ª jornada el Barça, el Málaga At. a la 13 jornada, el Saragossa a la 14ª jornada, a la 15ª, l'altre debutant , l'Olivenza, a la 16 ª jornada, contra l'Estartit, per acabar a la jornda 17 i última de la primera volta, el 15 de gener del 2012 contra el Atlético Féminas.

La segona volta, començarà el 22 de gener del 2012, i la lliga acabarà el 27 de maig del mateix any, per davant tenim 34 jornades de lliga, que s'espera molt apassionant.

Un abraç per a Valerie Quiroga.

Font de la noticia.-
http://www.prainsazaragoza.es/noticias.php?noticia=1407

jueves, 7 de julio de 2011

Valencia C F Femeni "C" 2009-10, cel.lebracions de l'ascens a 1ª. La máquina del temps (1)

Per anar fent temps, mentre ens apleguen les noticies, inaugurem una nova secció al blog, "La màquina del temps", a on anirem desenpolvant fotos del nostre arxiu personal.

En aquesta primera publicació, les images dels festejos de l'ascens a 1ª Regional del
Valencia C F Femeni "C", i de passada homenatgear a les jugadores que ja no estaran la propera temporada, però que sempre formaran part de la història del club.

Un fort abraç, a l'afició d'aquest equip i a tots els que ens van
seguir i recoltzar al llarg de la temporada, especialment a les jugadores i familiars del f-7.

















miércoles, 6 de julio de 2011

Xiquets i xiquetes ja fa calor.


El dia 22 de juny, va ser la data de l'última publicació al nostre-vostre blog, "Amunt Rogetes", per tant ja fa uns quants dies que no hem donat senyal de vida.

Amb la temporada oficial acabada, pareix que les noticies al voltant dels nostres equips, estiguen esperant a que passe la calor per assomar el cap, i estiguen amagades esperant a que faça una ventaeta d'aire fresc.

Hem tingut uns quans comentaris, demanant-nos que publiquem noticies sobre el que es rumia a les àrees de coordinació dels clubs, que no paren per tal de conformar les plantilles per a la propera temporada.

Molts rumors circulen al voltant dels equips, la composició dels tècnics, les noves cares, les baixes, per encara no hi ha res oficial, i que com ací al blog, no ens valem dels rumors, en quan la noticia es puga publicar, sereu ben informats.

Agraim l'interés de tota la gent que s'interesat, però de moment no podem donar cap noticia, que no estiga ja contrastada.

Gràcies a tots i a totes;

L'equip del blog