ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 22 de junio de 2011

Acord de col.laboracio entre el Valencia C F Femeni i Bio-parc.

Aquest dijous 23 de juny del 2011, a les 17:00 hores, al restaurant del Bio-Parc, presentaran l'acord, "Una gran visión, un gran corazón", una iniciativa d'integracio de la dona, formacio a l'esport i transmissio del valors de la superacio.

L'acte comptara amb D. Pedro Malabia, President del Valencia C F Femeni, Luís Angel Martinez, Dr. Gral. de Bio-Parc Valencia, Pablo Mantilla, Dr. Gral de la Fundacio del Valencia C F, Blas Madrigal, President de la Asociacio de l'Agrupacio de Penyes del Valencia C F i de jugadores de les diverses categories del Valencia C F Femeni.

Font d'informacio: Fundacio Valencia C F

Oscar Suarez, no continuara al Valencia C F Feminas la propera temporada, 2011-12.

Amb la temporada acabada, i els encarregats dels equips conformant la propera temporada, vos oferim la noticia que Oscar Suárez, no estarà a la banqueta del València C F Femení de Superlliga 2011-12.



Ha rebut una molt bona oferta de treball per portar endavant un projecte d'escola de futbol, com a director de la mateixa, cosa que al club han comprés, que no hi ha que posar pegues a la progresió del que ha estat dos temporades al càrrec de l'equip amb tans bons resultats.

Ens sap greu l'adeu del "Mister", al qui hem estat molt lligats aquesta última temporada, però li desitgem el millor en quant a éxits esportius i personals, clar està.

En quant a qui serà el seu substitut, de moment no a eixit cap nom a la llum, per tant no vos podem avançar cap noticia relacionada amb aquest tema.

Vos deixem el video d'una entrevista a Óscar, feta per un servidor, després del partit i la festa davant el Málaga. Jo personalment, tan sols puc agrair-li, com de bé s'ha portat amb el nostre blog
.


TORNEIG CADET "COMPAC" MARIANO CARBÓ.


CAMPIÓ: LEVANTE U.D.
SUBCAMPIÓ: VALENCIA C.F.
3ER: VILLARREAL C.F.
4AT: U.D. TAVERNES

viernes, 17 de junio de 2011

XIX Torneig "Compac" Mariano Carbó, Futbol Base Cadet


A partir de demà dissabte, al Camp Municipal de Tavernes de Valldigna, començarà el XIX Torneig Compac Mariano Carbó del Futbol Base Cadet, amb la participació de l'equip local, l'U D Tavernes, Valencia C F, Llevant U D i el Villarreal, campió en la darrera edició del Torneig.

La directiva i jugadors, vos esperen per a vore les semifinals i finals, aquest cap de setmana.


U D Tavernes 2011-12, Novetats a l'equip de Preferent Masculi

Vicent Chesa, nou entrenador dels "Rogets" (Foto de Safor-guia)


Ja hi han fitxatges per a la temporada propera, la 2011-12, a l'U D Tavernes, que la disputarà a la categoria de preferent.

Primer Equip:

Entrenador.-Vicent Chesa
Porter.- Toni (Ciutat de Gandia)
Defensa.- Carbonell (Ciutat de Gandia)
Mig ofensiu.- Xavi Torres (Pego)

Segon Equip:

Entrenador.- Toni "Colilla" (Xeresa)

La marca JOMA, vestirà al club valler.

Bernardo Jareño, serà el nou responsable de la Coordinació de l'escola, aqui donem la benvinguda, i esperem que continue fent gran la nostra escola a tots el nivells.

Font d'informació: U D Tavernes

Volem agrair a tota la gent de la directiva i l'envoltat del Tavernes, per la seua voluntat d'informar-nos de totes les noticies del nostre club.

Copa de la Reina, 2011. Fase Final R. Societat-Barça i RCD Espanyol-At Madrid

Aquesta vesprada a la Ciutat Deportiva de las Rozas, començarà la fase final de la Copa de la Reina, amb les semifinals;

Hui divendres 17 de juny, a partir de les 18:00 hores, R. Societat - F C Barcelona i a partir de les 20:30h., R C D Espanyol - At. de Madrid. Els partits seran retrasmesos en directe per Teledeporte.

Els equips guanyadors, disputaran la gran final el diumenge 19 de juny, a partir de les 11:00 hores del matí.

Esperem que siga una gran fase final, que li done catxé al futbol femení. I desitgem a tots els equips molta sort i que el millor s'emporte la Copa.

Font d'informació; RFEF

jueves, 16 de junio de 2011

Malos tiempos para la Lirica. Article d'opinio

"MALOS TIEMPOS PARA LA LIRICA"

Baixen les aigües un poc revolicades pel riu del futbol femení nacional.

A la noticia que l’U D Las Palmas retira tots els equips femenins de la competició, s’afegix la noticia que el Gimnàstic de Tarragona, no competirà a la Segona Divisió, que ho farà a nivell territorial.

Dos equips descendits, l’U D Las Palmas, indignà amb l’Espanyola, per fer i desfer al seu criteri, protesta carregant-se la secció femenina, però no la del masculí.

El que li ha passat al Gimnàstic, es veia vindre, per que alguna vegada ja havia fet el "amago" de no començar la lliga.

Aquesta temporada, també hem vist, com un equip es retirava de la Copa, per no poder afrontar les despeses de l'eliminatòria, per tant podria no començar la lliga.

Esta clar que el futbol femení, no està a les millors mans a l’hora de vetllar pels seus interesos, i cada temporada, s’inventen alguna "xarlotada", que l’únic que fan és donar pel sac, a tots els que estan involucrats, per a que el futbol femení ací, al nostre país, Espanya, siga un esport digne, i les xiques facen el que més els agrada, jugar al futbol.

¿ Sería massa demanar als cabets pensants de la Federació, que per alguna vegada, feren les coses bé? ¿ Els “señoritos” de la Nacional i de les Territorials, deixaran alguna vegada d’improvisar a “salto de mata”? ¿ Tant costa fer una bona programació, i després aplicar-la? ¿ Si no els interessa el futbol Femení, per que no deixen que el futbol femeni es desenvolupe ell mateix?

Pepe

El Raco de Laura. Imagens del Catarroja 0 - Valencia C F Femeni "D" 7.


Partit amistós, de les xiques del "D" contra el Catarroja. Laura va estar allí, i ens ha enviat les fotos.











martes, 14 de junio de 2011

Mislata C F i Aspe C F, nous equips de 2ª Divisio (Antiga Nacional)



Felicitem als dos equips, Mislata i Aspe, per el seu ascens a la 2ª Divisió Espanyola. Pareix ser, que a la fi, no s'ha disputat la fase d'ascens en la que també estava el Llevant C, i pujen els dos equips directament, a l'haver estat campions als seus grups (segon i tercer) de 1ª Regional; el Meliana, campió del grup I, va renunciar a jugar la promoció.


El dit, enhorabona als dos equips i a les dos aficions.


Futbol-7.Valencia C F Femeni "99" (A +B +C) 1 - Hércules (F. Alevín) 6. Partit amistos, cronica i fotos


Pedro Lara ens informa del partit amistós, amb el seu reportatge.




VALENCIA CF FEMINAS (“99”)

Sábado, 11 de Junio de 2011.

VALENCIA CF FEMENINO “99” 1

HERCULES (Alevin) 6

Por el Valencia:

Cap. Daniela,

Malena, Laura, Marta F., Irene, Maria, Eva, Sandra, Ainhoa, Maria y Marina.

Partido amistoso contra el Hércules de Alicante,Primer encuentro disputado de una combinación de jugadoras del “A”, “B” y “C” del “99”

más incorporaciones de nuevas jugadoras.

Comienza el encuentro y el conjunto Alicantino despliega un juego muy trabajado viéndose que es un conjunto ya formado, todo lo contrario a las valencianistas que en la primera parte se notó en exceso que les falta rodaje como equipo.

Las valencianistas se defendían como podían ya que el Hércules les estaba sobrepasando en todas las lineas, mientras nuestros entrenadores Jesús y Anita intentaban reajustar el equipo y hacer que las ches pararan los ataques de las alicantinas, en la primera parte encajamos 4 goles pero en los últimos minutos de la segunda parte ya se empezaba a ver a las ches más conjuntadas y realizando ya más jugadas cara portería con cierto peligro.

Tras el descanso pertinente y la charla de los entrenadores comienza la segunda parte del encuentro, donde las valencianistas salen más enchufadas y sobretodo más conjuntadas desplegando ya un buen juego enlazando jugadas muy peligrosas en ataque y muy serias en defensa y en una gran jugada María desde fuera del área dispara un fuerte chut hace subir el tanto de las valencianistas en el marcador, en la segunda parte encajamos dos goles más, tanteo final 1-6, pero a pesar del resultado las ches en la segunda parte pusieron a las alicantinas en serio peligro y jugando en su campo la mayoría de la segunda parte.

Chicas primer partido donde se notó que aún no os conocéis jugando pero que se pudo ver el potencial que puede llegar a tener este equipo.

AMUNT VALENCIA CF FEMENINO “99”

SEMPRE AMUNT VALENCIA

Cronista: Pedro Lara.

Fotografía: Pedro Lara.

lunes, 13 de junio de 2011

Resultats partits. 12-06-11. F-11 Femení. VCF. UD Tavernes.

SUPERLLIGA – 1ªDIVISIÓ VCF “A”

Dissabte 11/06/2011 18:30h. Camp de Beniferri

VCF FEMENI “A” 4 – 0 HERCULES

Gols: Arantxa 2, Puntxa, Creu.

PRIMERA REGIONAL - VCF “B”

VCF FEMENÍ "B"

PRIMERA REGIONAL – VCF “C”

Diumenge 12/06/11 17:45h. Camp Beniferri

VCF FEMENÍ "C" 4 – 1 L’ELIANA

Gols: Tamara, Ainhoa, Miriam, Lili.

PRIMERA REGIONAL – UD TAVERNES

UD TAVERNES

SEGONA REGIONAL - VCF “D”

Diumenge 12/06/11 12:00h. Poliesportiu Mpal Catarroja

CATARROJA 0 – 7 VCF FEMENI “D”

Resultats partits. 12-06-11. F-7 Femení. VCF. UD Tavernes.

F-7 VCF FEMENÍ “A”

Dissabte 11/06/11 17:00h. Camp Beniferri

VCF FEMENÍ "any 1999” 1 – 6 HERCULES (Alevín)

Gol: Maria.

F-7 VCF FEMENÍ “B”

VCF FEMENÍ "B"

F-7 VCF FEMENÍ “C”

Diumenge 12/06/11 16:30h. Camp Beniferri

VCF FEMENÍ "C" 1 - 7 CDFB L’ELIANA

Gol: Valeria.

F-7 VCF FEMENÍ “D”any 2003 I QUERUBINES

Dissabte 11/06/11 11:30 h Camp Discóbolo La Torre

DISCOBOLO 7 - 4 VCF FEMENÍ "D"

Gols: Karla 4, Rebeca.

F-7 UD TAVERNES FEMENÍ

UD TAVERNES

viernes, 10 de junio de 2011

Horari partits. F-11 Femení. 12-06-11. VCF. UD TAVERNES.

SUPERLLIGA – 1ªDIVISIÓ VCF “A”

Dissabte 11/06/2011 18:30h. Camp de Beniferri

VCF FEMENI “A” – HERCULES

PRIMERA REGIONAL - VCF “B”

VCF FEMENÍ "B"

PRIMERA REGIONAL – VCF “C”

Diumenge 12/06/11 17:45h. Camp Beniferri

VCF FEMENÍ "C" – L’ELIANA

PRIMERA REGIONAL – UD TAVERNES

UD TAVERNES

SEGONA REGIONAL - VCF “D”

Diumenge 12/06/11 12:00h. Poliesportiu Mpal Catarroja

CATARROJA – VCF FEMENI “D”

Horari partits. F-7 Femení. 12-06-11. VCF.

F-7 VCF FEMENÍ “A”

Dissabte 11/06/11 17:00h. Camp Beniferri

VCF FEMENÍ "any 1999” – HERCULES (Alevín)

F-7 VCF FEMENÍ “B”

VCF FEMENÍ "B"

F-7 VCF FEMENÍ “C”

Diumenge 12/06/11 16:30h. Camp Beniferri

VCF FEMENÍ "C" - CDFB L’ELIANA

F-7 VCF FEMENÍ “D”any 2003 I QUERUBINES

Dissabte 11/06/11 11:30 h Camp Discóbolo La Torre

DISCOBOLO - VCF FEMENÍ "D"

Mislata 2 - Valencia C F Femeni "C" 2. Ultima jornada de lliga, cronica

L'Últim partit de les xiques del C, era davant el flamant campió del grup II, el Mislata, i com va fer al partit de la primera volta a Beniferri, les xiquetes de Mariló i Jesús, van donar una lliçó de jugar i saber estar, als allí presents per a veure el partit.

Rantem ens conta el partit.

Mislata CF -2; Valencia C -2


Grandioso partido el realizado el “C” en casa del Líder Mislata y aspirante a Nacional.

El partido empezó muy intenso y sin un claro dominador, donde las delanteras del Mislata, intentaban abrir el marcador, pero siempre se encontraban con una muy bien colocada defensa por parte del Valencia “C”.

La primera ocasión fue para el Valencia que en una buena internada por la Banda por parte de Tami, centra al área y Ainhona delante de la portería no acierta a marcar, al contragolpe el Mislata culmina una gran triangulación y nos marca el uno a cero.

Nuestras chicas sin que el gol les dejara tocados los ánimos, le dio una vuelta mas a la maquinaria y fue cuando puso cerco a la portería del Mislata, y fue Tania en una gran jugada por la izquierda la que consiguió el gol del empate a la salida de Carla la portera del Mislata en una gran vaselina con la izquierda, un bonito gol.

El dos a uno llegaría en una de las muchas equivocaciones que sufrimos por parte del arbitro, uno y otro equipo, pero que siempre se decantaba la balanza hacia el mismo lugar, este era el de casa, balón despejado por nuestra defensa, rebota en la espalda de una jugadora del Mislata, y el arbitro decreta saque de esquina, y a la ejecución del mismo llegaría el gol local, y así nos iríamos al descanso.

Tras el descanso las niñas del “C” con algunos cambios desde la reanudación, fue encerrando al líder en su campo, con numerosas ocasiones, tanto de jugada como a balón parado.

El equipo, tocaba, y tocaba, y el Mislata ya parecía correr como pollo sin cabeza, detrás del balón, fueron unos veinte minutos de verdadera locura y de verdadero futbol de calidad, donde David se iba comiendo a Goliat, y fue entonces cuando María R. saco un gran disparo desde 25 metros colocando por alto la pelota sin que nada pudiera hacer Carla para evitarlo.
Tras el empate el equipo siguió jugando a las mil maravillas y dejando en evidencia a las aspirantes a Nacional, que visto lo visto el sábado, mucho tendrán que mejorar, para conseguir el ascenso, cosa que a mi juicio les viene grande, y todo esto sin reservarse a ninguna jugadora.

El partido al final se pudo ganar y se pudo perder, pues si nosotros tuvimos muchas ocasiones, ellas en el último minuto, tuvieron una muy clara, que María San Juan sacó con una gran parada a bocajarro.
Los tres puntos marca hoy se los daré a María por la seguridad que da al equipo cuando ella esta y por la gran actuación que vino teniendo a lo largo del partido y por la parada final, cuando ya se cantaba el gol. Y CUATRO puntos le daré a Marta G. porque esta chica es una maquina, y el sábado le amargo la Tarde a la Súper Lorena que tanto le gusta a Alfil, anulándola por completo llegándola a desquiciar, ojo con Marta que ha ido de menos a mas y está que se sale.

AMUNT VALENCIA “C”.


Font d'nformacio : Mucielagos-Valencia C F Femeni "C"

Futbol-7. Valencia C F Femeni "B" 6 - Levante U D "B" 1. Copa Federacio, cronica i fotos


Magnífica competició de Copa de les xiquetes de Jesús i Lee, i no menys espectacular, la temporada de Pedro Lara, el nostre reporter, que ha barrejat al B i C de futbol 7, amb algun reportatge de Superlliga o del que haja fet falta. Sense dubtes, un valor afegit, per al nostre futbol femení.


VALENCIA CF FEMINAS “B”

Domingo, 05 de Junio de 2011.

VALENCIA CF FEMENINO “B” 6

LEVANTE UD “B” 1

Por el Valencia:

Cap. Karen, Daniela, Eva, Amparo, Pauleta, Lucia, Laura, Penélope, Miriam, Samas, Irene y Paula T.

Ultimo partido de Copa Federación disputado en las instalaciones de Beniferri, a las 10:00H.

CRONICA

Encuentro de puro trámite ya que la clasificación no puede sufrir cambios pues ya esta todo definido en dicha clasificación.

A pesar de no haber nada en juego la ribalidad de los dos conjuntos se vio desde el pitido de salida, las Levantinistas salieron un puntito por encima de las ches y los primeros 10 minutos el partido fue del Levante , pero poco a poco las ches fueron cogiendo las riendas del encuentro y en el minuto 12 Pauleta de un extraordinario disparo cruzado y por la escuadra colocaba el primero en el marcador 1-0.

Las Valencianistas desde ese minuto gozaron de más oportunidades de cara gol y de grandes jugadas pero en el minuto 20 falta al borde del área a favor del Levante que de un disparo directo y bien colocado nos hacían el empate 1-1, a partir de encajar el gol las ches se pusieron manos a la obra y en el minuto 22 Eva culmina una bonita jugada y pone el segundo en el marcador 2-1 y en el minuto 24 Lucía de un potente chut desde fuera del área colocaba el 3-1 y dos minutos más tarde repite Lucía y pone el 4-1 y en el minuto 28 Daniela de un disparo bien colocado hacía subir el 5-1, y con ese resultado se llegó al final de la primera parte.

Tras el descanso pertinente da comienzo la segunda mitad, y las ches controlan el encuentro sin ceder en ningún momento el esférico ni los espacios, situación que aprovechan los entrenadores para colocar a jugadoras en posiciones no habituales en ellas pero el marcador hasta el minuto 24 no se movió cuando Miriam culmina una gran jugada del equipo por banda y coloca el definitivo 6-1 del partido.

Y con ese resultado se pitó el final del encuentro y de la propia competición.

Chicas, se terminó la competición y la temporada 2010/2011, felicidades por la campaña y por conseguir la Copa Federación, ahora para la gran mayoría os espera el salto de f/11, os deseo lo mejor para la próxima temporada.

AMUNT VALENCIA CF FEMENINO “B”

SEMPRE AMUNT VALENCIA

Cronista: PedroLara.

Fotografía: Pedro Lara.

jueves, 9 de junio de 2011

Futbol-7. L'Eliana 2 - Valencia C F Femeni "C" 2 .Copa Federacio, cronica i fotos.


Últim partit de Copa, i emotiu homenatge a Jeni, que ja va recuperant-se de l'operació de la seua lesió, esperem que es recupere el més aviat possible.



Pedro, com sempre a la guait més responsable del següent reportatge;

VALENCIA CF FEMINAS “C”

Viernes, 03 de junio 2011

C.D.F.B. LA ELIANA 2

VALENCIA CF FEMENINO “C” 2

Último partido de Copa Federación disputado en las instalaciones de la Eliana a las 18:30 H.

Por el VALENCIA: Cap. Gema. Malena, Marta F, Mariajo, Elena, Marta T.Aneta, Nerea, Ana, Saray, Sandra y Pilar.

Antes de comenzar el partido todas las componentes del equipo quisieron dar su apoyo a su entrenadora recientemente operada, saltando al terreno de juego con camisetas que se podía leer AMUNT JENI y con el nº 17 en la espalda, niñas buen detalle.

CRÓNICA

Comienza el encuentro y las valencianistas sabedoras de que el terreno de juego que tienen en la Eliana, por dureza y por tener unas dimensiones muy pequeñas, no es propicio para desplegar el juego que están acostumbradas.

Pero esta vez las ches supieron adaptarse y desde los primeros compases del encuentro se hicieron dueñas del esférico y de los espacios.

Minuto 6 saque de esquina a favor de las ches que remata Malena desde el centro del área y hace subir el primero en el casillero 0-1.

Por resultado y juego las Valencianistas tenían el encuentro muy controladado atacando mucho y casi sin peligro en la linea defensiva.

En el minuto 12 una jugada de mala suerte nos marcan y ponen el empate en el marcador,1-1, a pesar del empate las ches seguían dominando y creando mucho peligro cara puerta y en el minuto 18 saque de esquina a favor de la Eliana que el esférico choca en el pecho de una jugadora de la Eliana y nos marcan el segundo, 2-1 así es el fútbol un encuentro que domina totalmente las Valencinistas y en dos jugadas de mala suerte la Eliana se pone por delante.

Y con el marcador de 2-1 se llegó al final de la primera parte.

Tras el descanso pertinente da comienzo el segundo asalto, un calco de la primera mitad, las ches con un buen dominio del juego y con numerosas ocasiones de gol, pero por mala fortuna no subía ningún gol en el marcador, hasta el minuto 21 Gema encara a puerta y en el mano a mano con la portera le gana la partida y pone tablas en el marcador 2-2, a partir de ese minuto solo las Valencinistas lucharon por ganar el partido, teniendo hasta 5 ocasiones para marcar pero como ya sabemos en muchas ocasiones la pelota es muy caprichosa y no quiere entrar, a demás de las grandes intervenciones de la portera local.

Y con el resultado de 2-2 se llegó al final del partido y de la competición.

Chicas, se terminó la temporada 2010/2011 con un balance muy positivo de vuestras actuaciones tanto en liga como en copa federación, consiguiendo un tercer puesto en copa que a pesar del grupo bastante fuerte que os tocó habéis sabido jugar de tú a tú a equipos con jugadoras más mayores que vosotras y ganado por casta y esfuerzo cada partido y de las derrotas sacar lo más positivo de cada partido.

Felicidades por la campaña, tanto a las jugadoras como a su cuerpo técnico Viky y Jeni.

AMUNT VALENCIA FEMENINO “C”

SEMPRE AMUNT VALENCIA.

Crónica. Pedro Lara.

Fotografía. Pedro Lara.

miércoles, 8 de junio de 2011

Valencia C F Femeni "B", temporada 2010-11, analisi


VALENCIA C F FEMENI “B” 2010-11

Es podria dir, per a resumir, que la temporada del Filial de Superlliga, ha estat una temporada d’intermitències i que ha estat regularmente irregular.

Després que la plantilla de l’anterior temporada, fracassara a la fase de promoció i es quedara altre any a 1ª regional, amb una desbandada de jugadores cap a altres equips, per a les que es van quedar, les que pujaren del C i les noves adquisicions, l’asunmpte es presentava trébol.

A molts partits ha presentat la doble cara de joc ramplon, desganat, barrejant l’esquisiteç i la figura del joc en equip.

A la primera jornada, ja van rebre el primer varapal, amb la remuntada a casa nostra de l’U F de Manises, guanyant-nos per 1-3, que va sentar com una poalada d’aigua freda i l’entorn mediàtic sebant-se amb l’entrenador ( Edu havia substituït a Pepe Bargues al front de l’equip) i amb les jugadores, o siga, “La primera en la frente”.

Les xiques van continuar a la d’elles, i al següent partit, en una gran primera part es van posar 0-3 davant el Foios, però va apareixer “la cara oculta”, i van acabar demanant l’hora, acabanse el partit 2-3.

En pretemporada, la desgràcia ja haava fet una víctima, Altea, la portera fitxada per a l’equip, en un partit de preparació es va lesionar per a tota la temporada.

Després van vindre tres victòries seguides front Villarreal, San Antonio (Primers 20 minuts desastrosos, traguent la casta a la segona part, per a remuntar el partit) i Sporting de Sagunt, estos dos a domicili.

A la sexta jornada, un Castelló que va entrar l’autobús a Beniferri, es va emportar un punt a l’empatar a 2. En la jornada 7, es va rendir visita al Meliana, que va guanyar 3-1, partit que va fer el debut Maite Morte, una de les sorpresas agradables de la temporada.

Després de la derrota, de nou encadenen 3 victòries seguides, LLiria, Alqueries i Chiva, coincidint amb el paró de NADAL.

El primer partit del 2011, devant el LLevant, devingué en una frustant i mereixcuda derrota, per 1-3, i a l’última jornada de la 1ª volta, la cara fosca de l’equip va tornar a eixir en el empat a 1 davant el Silos.

Després d’un fum de lesions a totes les línies i Edu tirar mà del D, el balanç a la fí de la primera volta era el següent;

Quintes amb 23 punts, a 10 del líder el Meliana, la segona volta seria millor en quasi tots els aspectes.

2-4 al Manises, en el millor partit fins ahí de la temporada, 6-2 al Foios, quasi desperdiciant un 3-0 als primers 25 minuts, ensopegada a Villarreal perdent 3-2, inverosímil empat a 5 davant el San Antonio, i María parant un penal als últims minuts, golejada, 7-1, a l’Sporting de Sagunt que venia molt fort, 0-2 al Castelló, victòria, gran victòria, sobre el líder Meliana per 2-0, altra volta mostrant les dos cares a Lliria, encara que guanyant 1-2, 5-0 a l’Alqueries i 0-6 davant el Chiva, encadenant 6 victòries seguides, sumant-li al de l'1-0 al Silos en partit adelantat són set victòries.

En la penúltima jornada de lliga (últim partit per a les blanc i negres), el Llevant i el València es jugaven la promoció en el partit, la victòria es donaba als dos la promoció, l’empat deixava le coses per al que haguera fet el Llevant a Castelló.

I al partit més important de la temporada, el B va ser fidel al seu modo de ser, i va tornar a barrejar les dos cares de la moneda. Anant-se'n 0-1 al descans, amb una primera part de luita de desgast per part dels dos equips, la monumental "pájara" que va tindre als primers 20 minuts de la segona part, va servir per a que el Llevant remuntara 2-1, i la diosa de sort, s’aliara amb ells amb la resposta que va donar l’equip valencianista, que de cara a gol va vore com fins a 3 vegades el pal repelia la pilota, i la portera paraba un mà a mà amb la davantera.

A la fí, terceres amb 51 punts, 5 més que a la primera volta, quedant-se a un punt de jugar la promoció.

Ara cadascú que traga els seus pensaments, però l’equip ha acabat ahí dalt entre els tres primers.