ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 28 de abril de 2010

Horari partits cap de setmana 02/05/2010



1ª Divisió - Superlliga

VCF FEMENINO “A”

1ª Regional Grup II - JORNADA 21ª

CF JUVENTUD CHIVA - VCF FEMENINO “B”

Diumenge 02/05/2010 17.30 h

Camp Municipal de Vista Alegre

2ª Regional Grup II - JORNADA 21ª

CF TRICOLOR - VCF FEMENINO “C”

Diumenge 02/05/2010 15.30 h

Instalaciones Serranos-Cauce rio

2ª Regional Grup IV - JORNADA 21ª

UD TAVERNES - VALL D’ALFANDECH CF “B”

Diumenge 02/05/2010 18.00 h

Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna

Lliga Futbol Base F7 - Grup 1º - JORNADA 19ª

VCF FEMENINO “A” - DEUTSCHE SCHULE VALENCIA FC

Diumenge 02/05/2010 12.00 h

Camp Municipal de Beniferri

LEVANTE UD “B” - VCF FEMENINO “B”

Dissabte 01/05/2010 11.15 h

Ciutat deportiva Levante UD

Lliga Futbol Base F7 - Grup 2º - JORNADA 19ª

VALL D’ALFANDECH CF “A” - UD TAVERNES

Dissabte 01/05/2010 12.00h

Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna

VCF FEMENINO “C” – CARLET EMF CF

Diumenge 02/05/2010 12.00 h

Camp Municipal de Beniferri

CF MARE NOSTRUM “B” -VCF FEMENINO “D”

Dissabte 01/05/2010 17.00h

Camp San Francisco Borja- Port de Sagunt


martes, 27 de abril de 2010

UD Tavernes Femení 7 - Vallada Femení CF 0. Jornada 18. 18-04-2010

Partit corresponent a la jornada 18 de Segona Regional del Grup IV, 18 d'abril de 2010.

Valencia C F Feminas "C" 9 -Los Silos "B" 0. Jornada 20, la cronica

A falta de dues jornades, el "C", s'ha posat tercer a la clasificació, i ja depen d'ell per acabar la lliga. Este pasat dissabte, a Beniferri amb una calor axfixiant, les xiquetes dels dos equipos es varen posar a jugar.

Com que Juan es va agafar el dia lliure, jo vaig tindre que posarme el mono de feina, per a que tingau la cronica del partit. Volem agrair als reporters de Foios, Oscar i Irene, que ens van tindre puntualment informats del partit Foios-Paterna, importatn per als interesos de les blanc i negres.

Valencia C F Femenino "C"- Los Silos B 9-0

Fitxa técnica:

Valencia "C".- Gemita (María, m.45), Marta A., Ainara, Blanca, Lee (Vicky, m45), Miriam (Sara, m 55), Ester, Lili (Lesley, m55), Lore, Ali i Silvia (Jeni, m.45).
Edu i Jesús, entrenadors.

Los Silos "B".-Jeni, Bianca, Eli, Raquel, Carol, Olga,Sandra, Miriam "Hippy", Ana, Vero i Jazmina. A la banqueta.- María, Veronica, Sofía, Carla i Lorena.

Yago, entrenador i Manuel, delegat.

El partit no te mes historia que la golejada, que es van repartir entre "Matadora" Miriam i "Huracan" Lore, amb 4 gols cadascuna, posan.li Blanca la "guinda" amb el seu gol de penalty.

Los Silos no va poder fer res davant l'espenta del "C", pero hasta el final del partit varen continuar lluitant, aixo i tot amb la calor que feia. Segurament amb el pas del temps, aquestes jugadores aniran a mes, pues encara que es el primer any, no eu fan gens malament.

Al minut 1, Miriam ja va avisar de lo que serái el partit, quan a la treta d'un corner, amb el genoll va llançar per dalt del trevesser.

Al minut 9, de falta directa, Miriam va menejar el marcador posant el 1-0. En una jugada assajada de corner, Miriam va tornar a marcar, 2-0, minut 13. Al minut 16, jugada entre Ali i Lore, que acaba entrant a l'area, li la pasa a Miriam, i esta plaer fa el tres a zero.

Un minut despres del 3-0, Miriam recupera un pilota al mig-camp, pasa a Lore i esta fa el 4-0.
Sobre el minut 21, el Silos va fer la seu primera aproximació a la porteria, amb Gemita fense amb el balo sense cap problema.

Al minut 26, Miriam pasa a Ester, esta li la torna i Miriam marca el 5-0. Al minu8t 34, Ali fa lluirse a la portera del Silos que desvía a corner el seu xut.Dos minuts depres doble oportunitat d'Ali i Ester. Al minut 42, Ali,xuta, la portera rebutxa i Lore amb la canya preparada marca a plaer, era el 6 a 0.

A la represa, tan sols portavem 18 segons, quan a Lore li peguen una patada dintre l'area, que el arbitre decreta penal, que Blanca transforma amb el 7-0.Al minut 64, Lore torna a marcar i fa el 8-0. I al minut 78, Lore fa una escapa que acaba culminant ella mateixa, fent el definitiu 9-0.

Tenim imatges del partit, alguns gols i jugades. Les dos primeres secuencies, tenen una millor calitat que les altres, espere que sabreu vore l'esforç que fem i que no tindreu en compte aixo.Tot es degut a problemes técnics de la camara.




Fins el proxim partit.

Futbol 7. Carcaixent-Valencia C F Femenino C 0-2 .La cronica


Nova victòria del "C" de f-7, que van disparades cap al campionat de lliga, si senyor.



CARCAIXENT 0 VALENCIA FEMINAS C 2

TRAPIO, BRAVURA Y CASTA…………….UN EQUIPO CAMPEON… “

!!!“OLÉ, OLÉ Y OLÉ ……!!!


Sábado a las 5 de la tarde y con un sol de justicia, hora taurina por excelencia se celebró en el albero del patatal de Carcaixent el partido correspondiente a la jornada 18 de liga, en un terreno de juego que parecía un solar abandonado en medio de la montaña.-


El equipo de casa, agobiado por los resultados anteriores, incapaz de ganar en el rectángulo el mínimo respeto deportivo de sus propios seguidores, decepcionando a sus propias jugadoras y realizando presuntas irregularidades propias de los proyectos fracasados, alineó también presuntamente a jugadoras de más de 12 años, de más de 13 años, de 14 años, intentando con artimañas de perdedores esconder sus debilidades como equipo.-


Era un toro afeitado. Rozaba el ridículo taurino ver como se escondían en el burladero para que el alguacilillo no pillase tan cómica escaramuza.

Pero ni con esas…. Ni con esas, ni con un terreno de juego sin césped, de tierra agujereada e irregular piso, ni con la hora que es para hacer la siesta en vez de aguantar presuntos tramposos…


Ni con esas pudieron hacer sombra a 11 toreras que de negro azabache y a base de verónicas y pases de pecho se ganaron las dos orejas y el rabo…

Allá ellos… la justicia deportiva va lenta pero va… y ejemplos hemos tenido la misma semana pasada. La gente no aprende. Recordamos en este momento al Sr Samaranch a ver si puede enseñar algo de honradez allí donde se encuentre ( R I P ) .-


Cuando el árbitro dio la señal de comenzar, el coso se convirtió en un campo de batalla con una guerra de guerrillas donde cada centímetro de la triste y cuarteada tierra se ganaba o perdía a base de pundonor torero.


Para mi ha sido el mejor partido de la liga en lucha, fuerza, honor y amor propio.- Aún recuerdo el destello del brillo de los cuchillos en la boca de nuestras jugadoras defendiendo un estilo de juego que les ha hecho ganar 16 partidos seguidos.-

Pero los hoyos del campo no invitaban a jugar futbol de salón , sino estar en las trincheras, a vaciarse en cada carrera, a meter la pierna en cada jugada y a sacar el capote, centrar el bicho y pararle los bríos con arte y chulería .


Cambio de tercio.-

En la primera parte Ruth con tres espectaculares paradas, dejó claro que en nuestra portería no entra ni el aire.- (15 partidos sin que el esférico huela nuestra red ). Claudia, María e Isabel hicieron una raya en el suelo y el toro no pasaba por ella. Andrea, Ari y Guti, manejaban el astifino en el centro del coso y Ari, Andreita. La rubia y Ainoa hacían los paseíllos al abanto de cuatro patas, y dos cuernos.-

Primera parte 0-0.- Y vergüenza local…

Segunda parte, las banderillas las puso La Rubia con el primer gol y el estoque final Saray con el segundo.-

Lo demás fueron pases precisos, y muletazos que el entrenador contrario maljuraba desde la barrera.-

Nuestras chicas hicieron una gran faena, y acabaron bailando a un toro manso, entrado en años, con un juego de manoletinas, martinetes, saltilleras y tapatías como nos enseñaba hace 100 años el maestro Lagartijo.

Aplauso del Tendío…. Pañuelos bajo el sol y el enmorrillado a los corrales.

Y el mundo por montera……….

Hoy no destacamos a ninguna, hoy son elogios para todas.-


Pero ojo que hasta el rabo todo es toro y la semana que viene la corrida será en nuestra plaza.- Otro toro que vendrá bravo y volverá manso como cimarrones a sus campos….

La gran faena será el último partido cuando demos la última estocada…

Hay que decirles a los que se den por aludidos, que si no ganan con niñas de 14 años… llamen a sus hermanas mayores….

¡!! OLE ¡!!

Carlos florentino esteve e hijos/as (cronista oficial del Valencia C F-7 )



Una setmana més, la narrativa dels Florentino, ens deixa bocabadats, enhorabona a tots ells.

U D Canals 1 - U D Tavernes Femeni 2. Jornada 20.La cronica.

Partit intens, el disputat a "Quatre Camins", entre les dos esquadres, que l'actuació arbitral va deslluir, com ja varem avançar en altra entrada. Enric ens conta el més important del partit.

CANALS: 1

TAVERNES :2

Gran victòria de les rogetes a casa del líder en un partit en el que el gran protagonista va ser l’àrbitre.

El partit va començar amb domini de les de casa, però poc a poc el Tavernes es va fer l’amo del joc. La primera ocasió va arribar al minut 10 en un mà a mà entre Andrea i la portera que esta última va parar. Al minut 18, gran jugada de Maria (Xata) que tira a porta i una defensa trau el baló de la ratlla de porteria. Al minut 23, es produiex un embolic a l’àrea del Canals que les davanteres rogetes no poden finalitzar després de xutar tres vegades casi a porta buida. El gol del Canals arribaria al minut 32 en una falta.

En la segona part, el Tavernes va eixir amb força i al minut 6 arribaria l’empat amb una internada d'Andrea que fa la passada de la mort i Maria xuta a plaer. A partir d’ací, el Canals es fa en del domini del joc i la seua millor ocasió vindria al minut 22 en un tir de cap a l’escaire. El Tavernes es defenia amb consistència i al minut 39, en un contratac, Ainhoa arreplega un baló a la vora de l’àrea i afusella a la portera d’un gran xut.

El protagonista del partit va ser l’àrbitre que a més de traure moltes targetes, tres roges al Canals al final del partit, va posar en l’acta com a resultat 1 a 3, després de dir-li els entrenadors que eixe no era el resultat.


Tenim images de la segona part amb els gols vallers. De la primera part no tenim cap image, dons vam aplegar acabant-se la primera part i el Canals ja tenia un gol.



Pareix ser, que els tres primers Classificats al grup IV, ja són equips de primera, per tant, des de Amunt Rogetes els volem felicitar a tots tres, Canals, Moixent i Ontinyent.

lunes, 26 de abril de 2010

Resultats partits cap de setmana 25/04/2010. VCF Femení. UD Tavernes Femení.



1ª Divisió - Superlliga · Grup C - JORNADA 14ª 2ªFASE

VCF FEMENINO “A” LAS PALMAS

4 - 1

GOLS: 0-1 Pisco (9’); 1-1 Marta Mateos (67’); 2-1 Marta Mateos (77’); 3-1 Marta Mateos (86’); 4-1 Claudia Barea (89’)

Diumenge 25/04/2010 12.00 h

Camp Municipal de Beniferri

1ª Regional Grup II - JORNADA 20ª

CIUTAT D’ALZIRA FB - VCF FEMENINO “B”

1-3

GOLS: Mireia 2 i Conxi.

Dissabte 24/04/2010 15.30 h

Ciutat Deportiva Jorge Martinez Aspar

2ª Regional Grup II - JORNADA 20ª

VCF FEMENINO “C” - LOS SILOS CF “B”

9-0

GOLS: Míriam 4, Lorena 4 i Blanca.

Diumenge 25/04/2010 16.00 h

Camp Municipal de Beniferri

2ª Regional Grup IV - JORNADA 20ª

UD CANALS - UD TAVERNES

1-2

GOLS: Mari (Xata) i Ainhoa.

Diumenge 25/04/2010 18.30 h

Camp “Quatre camins”

Lliga Futbol Base F7 - Grup 1º - JORNADA 18ª

AT SAGUNTINO - VCF FEMENINO “A”

0-19

GOLS: Bárbara 4, Sofia 4, Lidia 2, Marisa 2, Peiró 2, Angy 2, Gloria 2 i Lorena 1.

Dissabte 24/04/2010 12.45 h

Camp Nou de Morvedre

VCF FEMENINO “B” - CDFB LA ELIANA

10-1

GOLS: Lucia 3, Lidia 2, María, Míriam, Paula, Cris i Maica.

Diumenge 25/04/2010 10.00 h

Camp Municipal de Beniferri

Lliga Futbol Base F7 - Grup 2º - JORNADA 18ª

UD TAVERNES - LA UNION FEMENINA MANISES FC

Dissabte 24/04/2010 10.45h

Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna

CF AT CARCAIXENT - VCF FEMENINO “C”

2-0

GOLS: Ainoa i Saray.

Dissabte 24/04/2010 17.00h

Pol. Municipal de Carcaixent

VCF FEMENINO “D” - DESCANSA