Lliga Futbol Base F7 · Grup 2º · Descansa

Los Silos B 0 - Valencia C F Femenino C 8

Conforme anem editant material del partit del C, anirem posanlo al blog,

sábado, 28 de noviembre de 2009

U D Tavernes Femeni 0 - Canals 1. Cronica

Partit intens i disputat, el jugat aquesta vesprada al Municipal Vallero, entre les "rogetes" i el Canals, que es presentava com a lider del grup segon.

Un partit que ha seguit el guió que es preveia, amb un Tavernes ben plantat al camp al mateix que el Canals, i s'ha disposat de poques ocasions per part dels dos equips, i ha on les porteres han fet parades de molt de merit.

Avui Javi Tur, ha posat a Mari com a central, per les molesties que arrosegava Blanca, i que sobre estar a la banqueta no ha eixit, i Mari sobre no ser la seva demarcació habitual, ha cumplit perfectament, ajudant a Deborah a les tasques defensives.

Al minut 8 el Canals ha disposat de la primera ocasió, a la treta d'una falta que la davantera ha rematat de cap per dalt del travesser. Al minut 16, ha estat Ainhoa la que rematat de cap un centre d'Andrea. Jasmina al minut 33 ha disposat de la millor ocasio del Tavernes per a marcar, pero la portera del Canals ha estat molt encertada guanyali el ma a ma.

El 0-1 ha vingut al minut 38, quan el Canals ha tret una falta al pic de l'area vallera, i Sara ha rematat de cap. S'ha acabat la primera part sense mes incidenciens al terreny de joc.

A la represa, al minut 49, Júlia furta una pilota al mig-camp, li fa el pase a Denis, aquesta en un pam de terreno es refa de l'entrada de la defensa, combina amb Andrea que no marca gol per que la portera del Canals esta molt encertada, sense dubtes, la millor jugada del partit.Al minut 50, el Canals ha replicat la jugada anterior, amb un baló llarg per a la davantera, que sa clavat davant de la portera a soles, pero María ha eixit molt be i amb una ma miraculosa ha enviat l'esferic a corner.

Al minut 61, Mari ha fet un pase a Andrea, que aquesta no ha pogut culminar rebujant la portera a corner. El mateix corner la llançat Aida, rematanlo Cris, i no ha sigut gol per ben poc.
Al minut 64 en una indecisió entre la defensa i la portera forastera, Denis ha estat a punt de fer l'empat 1. I la última jugada per a resenyar, ha sigut quan la portera del Canals, ha rebujat una pilota, quedanse fora de la portería, el rebuig, l'ha arreplegat Ainhoa desde fora de l'area i ha tirat amb tota l'intencio a gol, pero la portera ha pogut desviar la trajectoria de la pilota que anava a gol.

Com deiem al principi de la cronica, un partit disputat, i sobre tot molt igualat, amb les "rogetes", batallant fins al minut 93 que el arbitre a pitat la fi del partit. Tal volta un empat haguera fet justicia als dos equips, pero el Canals ha encertat fent un gol i s'han porta els tres punts de manera tambe justa, del Municipal. Felicitar als dos equips per l'entrega, joc, deportivitat i pundonor amb que s'han entregast avui al terreny de joc. Segur que amb partits com aqueste el "futbol femeni", te que anar endevant.

Pasem a la alineació del Tavernes avui.

Lidia (María, m. 45), Paula (Neus,m.45), Deborah, Mari, Andrea, Aida, Ainhoa, Júlia, Jasmina (Cristina, m. 50), Denis (Majo, m.74) i Claudia.

A les jugadores rogetes, avui, tans sols queda felicitarles per l'esforç fet al camp i per no baixar els braços en cap moment. Tambe cal dir, que Neus debutaba avui al primer equip, al lateral de la defensa, lluint una bona tasca i un saber estar al lloc molt encertat, molt bon debut.

Ja no queda res mes, tan sols que la setmana que ve no hi ha lliga, i per lo tant temps per prepararse antes de l'ultima jornada de lliga d'aquest any 2009.

AMUNT ROGETES!!!!!!!!!!! CLARO QUE SI¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ FINS SEMPRE¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

viernes, 27 de noviembre de 2009

Los Silos - Valencia C. Convocatoria.

Com sempre els divendres, al Planter deprés de l'entrene, Edu i Jesús ens faciliten la llista de convocades, de cara al partit de la propera jornada, la nº 9, davant el Silos de Burjassot. Avuí es respiraven bones sensacions a la plantilla blanc i negra, amb ganes de millorar la imatge de l'últim partit i anar a per totes des de principi del partit.

La llista és la següent:

El partit será a les 4 de la vesprada, el diuemenge 29 de novembre, i hem d'estar un hora a bans. Cal portar les dues equipacions.

AMUNT BLANC I NEGRES ¡¡¡¡¡¡¡ CLARO QUE SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!