ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 30 de agosto de 2009

COMENÇA LA PRETEMPORADA


El dilluns 17 d'agost, el Tavernes femení de segona regional va començar els seus entrenaments, fent ja alguns partits amistosos, contra el Real de Gandia i Gandia, per anar agarrant la forma física per a la temporada.

Mentre tant, Mireia (exjugadora del Tavernes), actual jugadora del Valencia CF, va començar la pretemporada el 19 d'agost en primera regional, fent el primer partit de pretemporada el diumenge 30 d'agost contra el Torrent A guanyant 9 a 1.


viernes, 7 de agosto de 2009

DOS ROGETES A OLIVA NOVA GOLF




La segona quinzena de juliol Mireia i Ainhoa van realitzar un curs de tecnificació de futbol a Oliva Nova Golf.
Un curs on les van fer treballar de valent per a preparar-se física i tecnicament per a la propera temporada. Després de cada entrenament intensiu de dos hores i mitja, es refrescaven a la piscina de l'Hotel Oliva Nova Golf, lloc on van coneixer a Juande Ramos (es van fer una foto amb ell per supost).

L'últim dia del curs de tecnificació vam gaudir d'un partit amistós de la sel.lecció de Qatar contra l'UD Tavernes on es van fer una foto tots junts. (Per cert, van quedar 2 a 1).