XVII TORNEIG "COMPAC". Video de la final de Cadetes Zaragoza- Hercules 1-0

Resum en video de la final

lunes, 8 de junio de 2009

TAVERNES FEMENI 1 ALBERIC PROMESES 1. En video

Resum de l'últim partit de lliga de la temporada 2008-09, entre el Tavernes Femení i l'Alberic Promeses.

miércoles, 3 de junio de 2009

MURO 1 - TAVERNES FEMENI 5. En video

El divendres dia 5 de juny s'acaba la lliga, amb el partit davant l'Alberic Promeses, a les 8:30h. de la vesprada al Municipal.

Ja anirem informant sobre el torneig al Real de Gandía, que es celebrarà la setmana que vé. Jugem contra el Real a les 7:3oh., el dijous dia 11 de juny.

lunes, 1 de junio de 2009

MURO 1 - TAVERNES FEMENI 5

Partit jugat ahir de vesprada al camp de La Llometa de Muro, on les rogetes es van imposar per un contundent 1-5 a les locals. La Xata, Denis (2) i Ainhoa(2), van ser les golejadores. Paula (jugadora local) va marcar el gol del Muro.

Fins cinc ocasions de gol seguides van fer les rogetes, en els primers 10 minuts, però al minut 15 es va adelantar al marcador l'equip local, amb gol de Paula. Al minut 26 Denis va establir l'empat i Ainoha, al minut 32 ens va posar per davant. Ja al final de la 1ª part, al minut 44, Andrea va malbaratar un penalty que va llançar fora.

A la segona part es reproduïa el mateix de la primera, ocasions rogetes, però en esta ocasió en van acertar tres, en sis minuts, van deixar el partit finiquitat. Al minut 51, la Xata feia el 1-3, Ainhoa, al minut 55 el 1-4 i Denis, al 1-5 al minut 57. Després es van tindre més ocasions, però el marcador ja no es va menejar.

Com anecdota, cal contar, que en la segona part es va formar una gran tronada, amb Llamps i trons, i una forta tromba d'aigua.

Bon ambient a Muro, amb les aficions animant als dos equips. El Muro sobre ser l'ultim de la classificació, hi han moments, pel joc desplegat, que mereixia estar més amunt.

ALINEACIONS

MURO: Pilar, María, Irene, Angela, Isabel, Lucia, Anna, Isladis, Ester, Paula i Anna Perez.
A la banqueta: Paula Campos, Alba, Marta i Rita.

TAVERNES: Lidia, Júlia (Ester, minut 57), Deborah, Paula, Claudia, Andrea, Ainhoa, Xata, Aida (Blanca minut 64), Mireia i Denis.