viernes, 29 de mayo de 2009

CONVOCATÒRIA contra Muro

El pròxim diumenge 31 de maig, el Tavernes Femení viatjarà a Muro d'Alcoi per a jugar el penúltim partit de lliga. El partit començarà a les 6:00 h de la vesprada.

Les convocades són les següents: LIDIA, BLANCA, DEBORAH, XATA, CLAUDIA, JÚLIA, ESTER, ANDREA, AINHOA, MIREIA, PAULA, DENIS i AIDA.

La citació es per a les 4:00 h. al municipal.

AMUNT ROGETES!!!

lunes, 25 de mayo de 2009

El Tavernes manté la categoria. El Benjamí B campió del grup 32

El Tavernes, ahir diumenge al guanyar 4-0 al Javea, es va asegurar, estar una temporada més en Preferent. Fa tres jornades, estaba en posició de descens i ha acabat la temporada al lloc 10º.

L'U D Tavernes va presentar aquesta alineació.- Ivan, Cabe, Aaron, Barber, Edu, Alex Gascón, Juli, Victor, Raúl, Beltrán i Canet. A la segona part també van jugar, Pascual, Mario, Juanjo i Toni Serrano, Santi el porter suplent es va quedar a la banqueta.

Gols.-
1-0 minut 43 Canet
2-0 minut 48 Canet
3-0 minut 82 Beltran
4-0 minut 85 Canet

L'equip "Roget", no va eixir amb tanta tensió com davant el Carcaixent, i axió es va notar, amb un joc més fluïd. Els primers minuts pareixia que el Javea venia molt motivat, però l'esforç, la garra i les ganes del Tavernes van poder més.

Bon nivell per part de tot l'equip, destacant a dos jugadors claus, el porter Ivan, inconmensurable al llarg de tot el partit i Canet que va fer tres gols a quin de tots més bonic.
S'ha acabat la temporada i ara cal fer les coses millor per a que l'any que ve les coses siguen diferents.

Abans de començar el partit, l'afició va homenatgear, als xiquets del Tavernes Benjamí B, campions de lliga del grup 32.

Jugadors: Javi, Julio, Ferràn, Andrés, Salva, Mateo, Elvis, Jordi, Toni, Alex i Adri.
Entrenador: Juanba.

domingo, 24 de mayo de 2009

Tavernes femeni 3 - CFB Gandía 6

Partit amistós, disputat ahir al Municipal entre l'U D Tavernes Femení (2ª regional) i el CFB Gandía (1ª regional).

Alineacions:
UD TAVERNES.- Lidia, Paula, Claudia, Júlia, Deborah, Andrea, Ester, Xata, Ainhoa, Mireia i Aida, en la banqueta: Marieta, Denís, Inés, Laura i Alexandra .

CFB GANDIA.- Vanessa, Marta, Adriana, Aroa, Tania, Raquel, María, Sheila, Natalia, Gracia, iVanessa, en la banqueta Rosario.

3-6 minut 90 Sheila.

En la primera part Javi Tur ha fet algunes probatures, cambiant alguna jugadora de lloc, per a reforçar l'equip davant les dos jornades que queden, per la sensible baixa de Gemma en lo que queda de temporada.

En la porteria va estar Lidia, que va cuallar una excel.lent actuació baix els pals. En la defensa van estar Paula, Claudia, Júlia i Deborah, esforçan-se i lluitant al màxim. Per les bandes teníem a Andrea, habitual i a Ester suplint la baixa de Gemma, i fent el primer gol. Mireia de mitja punta, li van fer un penal que ella mateixa es va encarregar de transformar-lo en gol, i Aida en la punta de l'atac, lluitant i entregan-se, com en ella és habitual, al màxim.

Laura y Alexandra van fer el seu debut amb l'equip de futbol 11, al llarg del partit, igual que Denís (va marcar el tercer gol i va disposar d'alguna opotunitat més), Ester i Marieta.

Esta setmana cal preparar be el desplaçament a Muro, per amarrar el quint lloc de la classificació, dons tan sols ens falta un punt.

viernes, 22 de mayo de 2009

CONVOCATORIA contra el Gandia C.F.

Relació de jugadores convocades, de cara al partit amistós de demà dissabte, dia 23 de maig, contra el Gandia C F, programat per a les 5:30 h de la vesprada.

LIDIA, IRENE, BLANCA, DEBORAH, XATA, CLAUDIA, JÚLIA, ESTER, ANDREA, AINHOA, MIREIA, DENIS, AIDA, MARIETA, INÉS, LAURA i ALEXANDRA.

Saludar a GEMMA, MARI i PAULA, desitjant que es milloren prompte.

La citació, es per a les
4:30 h.

Avore si fem un bon partit.

AMUNT ROGETES ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

domingo, 17 de mayo de 2009

UD TAVERNES FEMENI-GANDIA CF. NOTICIES

El proper dissabte, 23 de maig, el Municipal acullirà un partit amistós entre les"Rogetes" i el Gandía C F, de 1ª regional. El passat 20 de febrer, en el Guillermo Olagüe, les dos esquadres ja van disputar un partit amistós amb el resultat d'un a zero a favor de les gandienses.

En aquest partit, les "Rogetes", amb un bon plantejament de Javi, es van emplear a fons, donant molt bona image, esforçan-se en tot moment, marcant el Gandia el gol ja ben endinsada la 2ª part.

El partit està programat per a les 8 de la vesprada, serà una bona prova de cara al partit de la setmana següent a casa del Muro.

Anirem informant al llarg de la setmana.

FOTOS DEL SUB-16 TAVERNES FEMENI - LA ELIANA

les xiques de l'ELIANA

el TAVERNES FEMENI SUB-16

JOSE JUAN, preparant a les jugadores abans del partit.

Ahir dissabte, dIa 16 de maig, el sub-16 va disputar el seu partit de Copa Federació, contra les xiques de l'Eliana, amb un resultat de derrota per 2-3. Amb molta il.lusió i ganes, es van emplear les "rogetes", que anaven entonant-se conforme trancurria el partit, per intentar remontar-lo. El pròxim partit serà el desplaçament a Silla per a jugar contra l'Esperanza.

jueves, 14 de mayo de 2009

U D TAVERNES FEMENI 1 - VALL D'ALFANDECH 3 .Video i analisi

Ja està el video del resumn del partit, del passat dijous al Municipal entre les "Rogetes" i les xiques del la Vall d'Alfandech. El partit es va acabar en victòria grogueta per 1-3, per tant felicitar a les jugadores de la Vall d'Alfandech per la victòria.

No vaig poder estar al partit, per això que no hi ha crònica, tans sols vull fer uns comentaris. He parlat amb gent del Tavernes, gent de la Vall i gent del poble (que van a vore futbol, pero no són de cap equip) i he tret algunes conclusions.
  • Primer, hi habia bon ambient al Municipal.
  • Segon, la primera part va ser superior el Tavernes i haguera pogut sentenciar.
  • Tercer, la segona part va ser de la Vall d'Alfandech.
Total 1-3. L'espectacle de després, fora del del terreny de joc per part d'alguns, millor es queda en l'oblit.

Bo xiquetes, li vau donar la cara al partit, amb adversitats (que no es excusa, són coses que passen en un partit de futbol), un ambient hostil (sobre jugar a casa), però ja ha passat, tan sols era un partit més i ara cal passar fulla.

El pròxim partit serà el desplaçament a Muro i s'ha d'intentar traure un bon resultat, per a que la 5ª posició continue seguent nostra.

AMUNT ROGETES!!!!!!!!! CLARO QUE SIIIII ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Ahi va el video xiquetes, vos vull dedicar les tres cançons que sonen. La primera és d'Elvis Presley es diu King Creole, la segona de Sleepy La Beff que es diu Rock&Roll Ruby i la última és de Henry Mancini, i és la banda sonora de l'Inspector. Desitjant que lo de Gemma no siga res. Salu2 a totes i a la afició.

UD TAVERNES FEMENI- VALL'ALFANDECH. Convocatòria

Hui dijous, a les 7:30 de la vesprada, el Municipal rebrà l'encontre entre les dos esquadres del poble: les ROGETES y les GROGUETES. Un partit emocionant i segurament molt disputat per part dels dos equips.

Javi Tur ha convocat a les següents jugadores; LIDIA, IRENE, BLANCA, DEBORAH, JÚLIA, ESTER, PAULA, CLAUDIA, MIREIA, AINHOA, ANDREA, MARIA, GEMMA, AIDA i DENIS.

El Tavernes tindrà enfront, a un dels
millors equips , sinó el millor de la segona volta. Però fa un parell de jornades vam ser capaços de doblegar a la Costera, també podem fer hui un bon partit i guanyar. Per ganes de guanyar-los tots no serà.

AMUNT ROGETES !!!!!!!!! CLARO QUE SI ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

jueves, 7 de mayo de 2009

Tavernes Femení - Vall 'Alfandech. Cambi de dia

Es comunica que el partit entre els dos equips de futbol femení de segona regional, que era per aquest dissabte 9 de maig, es disputarà el pròxim dijous dia 14 de maig, a les 7:30 de la vesprada.

Esta setmana, per tant no n'hi haurà convocatòria.

lunes, 4 de mayo de 2009

Ciutat d'Alzira 4 - U D Tavernes 1. video-fotos

Partit disputat a la Ciutat deportiva Jorge Martínez Aspar, entre el Ciutat d'Alzira i la U D Tavernes femení, amb el resultat de 4 a 1 a favor de les xiques d'Alzira.

El Tavernes va alinear a Lidia, Júlia, Blanca, Deborah, Claudia, Ainhoa, Mireia, Andrea, Gemma, Ester i Aida. També va participar, Maria la Xata i Paula.

A la primera part es va vore un partit de força per part del dos equips, les locals amb una defensa prou endarrerida, no fianse del contracolp de les valleres.
Dos ocasions prou clares van tindre les d'Alzira per mitjà de Jéssica, que davant l'eixida de Lidia van eixir fregant els pals. A l'últim minut Mireia per part vallera, va enganxar un xut del mig-camp que va fregar el travesser.
Al minut 40 de la 1ª , Ester es va retirar lessionada.

A l'inici de la segona part als primers 45 segons, en una jugada de xoc Bàrbara (jugadora de l'Alzira) va fer l'u a zero. I al minut 2 Lidia ix a per un baló, no l'agafa i Jéssica (de l'Alzira) que estava a l'espera va fer el 2-0. En esta jugada es va lessionar Lidia, passant Ainhoa a la porteria on va tindre unes grans intervencions.
A partir del 2-0 i la lessió de la portera, Javi Tur va reestructurar les línies de l'equip, i pareixia que les rogetes (este partit de blau) anaven a remontar , acosant la porteria rival, amb ocasions de La Xata, Aida, Andrea, Mireia, i fins i tot una caiguda dintre de l'àrea que l'àrbitre no va considerar penalty. Al minut 40 a la treta d'un còrner Andrea (de l'Alzira) va fer el 3-0, al minut 46 amb una jugada de ràbia Aida va fer el 3-1 i ja al minut 49 Jéssica (de l'Alzira) va establir el definitiu 4-1.

El pròxim partit de les rogetes serà al Municipal davant les xiques de la Vall d'Alfandech, en el derby local.

viernes, 1 de mayo de 2009

UD tavernes Femení, convocatòria contra Ciutat d'Alzira.

Convocatòria per al dissabte 2 de maig, per el partit que ens enfrontarà al Ciutat d'Alzira, al camp de Tulell, a les quatre de la vesprada. La eixida des del Municipal serà a les 2:30.

Les següents jugadores formen part de la convocatòria;
LIDIA, BLANCA, JÚLIA, DEBORAH, ESTER, CLAUDIA, MIREIA, AINHOA, GEMMA, ANDREA, XATA, DENIS, PAULA I AIDA.

El Ciutat d'Alzira abasta el quart lloc, amb un partit menys que el tercer. Un dels equips, que entraba en les quinieles per guanyar el campionat.