CONVOCATORIA CONTRA EL CF AT. CARCAIXENT

0-2 GOL D'ANDREA AL BOCAIRENT
FESTEJAN EL GOL D'ANDREA
AIDA FENT EL 0-1 DE FORA DE L'AREA
De nou una setmana mes es divendres, per tant dia de saber la convocatoria. El partit será al municipal a les 16:30, i en de estar una hora abans. Relació de convocades
LIDIA, JÚLIA BOSCH, ESTER, CLAUDIA, PAULA, BLANCA, DEBORAH, GEMMA, ANDREA, AINHOA, MIREIA, DENIS, AIDA I
JÚLIA MUÑOZ.

Hale rogetes a intentar fer un gran partit i que no s'escapen els tres puntets del Municipal, que es important no entropeçar i tirar sempre endavant.

AMUNT ROGETESSSSS!!!!!!!!!!!!!!! AUNBAMBOLUBABALAMBAMBUM!¡!¡!¡

lunes, 26 de enero de 2009

Estadistiques de la 1ª volta temporada 2008-2009

• Estadistiques generals

Gols a Favor 38 Gols en contra 22 Diferencia +16 13 partits
Corners a Favor 111 Corners en contra 53 " +58 "
Faltes comeses 137 Faltes rebudes 117 "
Partits jugats 12 Guanyats 7 empatats 2 Perduts 3

Relació de jugadores amb faltes rebudes
Aida 23 Mari 21 Andrea 18 Gemma 14 Denis i Ainhoa 13
Mireia 9 Blanca i Júlia Bosch 5 Deborah 4 Ester i Claudia 1

Relació de jugadores amb faltes comeses
Gemma 21 Ainhoa 19 Aida 16 Mari 14 Ester 13 Mireia i Andrea 9 Deborah 7 Julia Bosch i Denis 6 Blanca 4 Claudia 3

Relació de golejadores

Gemma 10 Aida 8 Andrea 6 Mari i Denis 4 Ainhoa 2 Esme i Ester 1 Propia porta 2 De penal 5 (Gemma, Aida, Andrea, Mari i Ester) HAT-TRICKS 2 (Gemma i Aida).

UD Tavernes Femeni- C F At Carcaixent

Partit de lliga de la 15ª jornada, programat per al Diumenge 1 de febrer de 2009, a les 4:30 de la vesprada.

Bocairent 1 Tavernes femeni 3

EL QUE EL VENT ES VA ENDUR

Bocairent 1 – Tavernes Femení 3

TAVERNES: Lidia, Blanca, Júlia, Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Claudia, Aida i Denis.
Banqueta: Irene, Ester, Paula i Minimoy.

BOCAIRENT: Eva, Maria S., Maria F., Andrea, Adela, Sara, Raquel, Sandra, Ruth i Gracia.
Banqueta: Eva, Blanca i Laura.

Igual que onze Escarlates O’Hara, aixó pareixien en el camp del Bocairent, lluitant contra totes les adversitats atmosfèriques (l’aire i el fred) i llogístiques (el camp de terra i grava).

La primera part les rogetes han jugat a favor del vent, i el Bocairent se les dessitjava per traspassar la ratlla del mig-camp, però degut al vent la pilota es passava més temps fora del camp que dins.
Al minut 23 un baló que li aplega a Mireia al mig-camp (que ha resolt amb una sabatà cap amunt) l’arreplegat Aida, que a la frontal de l’àrea i davant l’eixida de la portera del Bocairent, li la llançat per dalt fent el 0-1.

A la represa les xiques del Bocairent han eixit al camp a fer valdre el vent a favor, i vora el minut 70 les rogetes s’han tingut que emplear a fons en defensa, perque era quasi impossible passar del mig-camp. A partir d’ací s’han espolsat del domini local i el decorat ha cambiat per complet.
Al minut 84 a centre de Gemma, Aida no ha pogut arribar , però Andrea que seguia la jugada, d’un toc suau ha fet el 0-2. Tres minuts després Aida que ha arreplegat un baló a pocs metres de la frontal, ha fet un retall i s’ha tret un remat on ha sorprés a la portera fent el 0-3.
El gol del Bocairent ha vingut d’una jugada d’un baló centrat des del mig del camp que degut al vent ha fet un extrany bot davant la portera rogeta i el baló s’ha colat dintre de la porteria.

Els tres punts cap a casa i ja en són 26, els mateixos de l’any passat al llarg de tota la temporada, quant enguany aleshores queden onze partits.
La propera setmana el C F At Carcaixent , serà el contrincant de les rogetes, al camp Municipal de Tavernes
.

domingo, 25 de enero de 2009

avanç informatiu. Bocairent 1 - Tavernes 3

Avuí 24 de gener de 2009, les Rogetes escomençaven la segona volta de la lliga, a Bocairent, i a pesar de l'aire i el camp, (de terra i grava), en un partit pràctic i de força, es porten els tres punts cap a casa. Dos gols d'Aida i un d'Andrea ha sigut el boti d'esta vesprada. De moment es tot per ara.

viernes, 23 de enero de 2009

Convocatoria contra el bocairent

Relació de jugadores convocades de cara al partit de dema dissabte 24 de gener de 2009, contra el Bocairent.
Lidia, Irene, Julia Bosch, Ester, Claudia, Paula, Blanca, Deborah, Gemma, Andrea, Ainhoa, Mireia, Denis, Aida, y Julia Muñoz.

L´hora d' eixida sera a les 13:30, per a jugar el partit a les 15:30. Avore si esta setmana tenim mes sort , no perdonem i ens portem els tres punts cap a casa. Primer partit de la segona volta, i cal aguantar imbatudes tot lo que pugam l' inici d´any. AMUNT ROGETES!!!!!!!

lunes, 19 de enero de 2009

alberic tavernes 2- 2

Alberic 2 - U D Tavernes Femeni 2

Partit corresponent a la jornada nº 13 de segona regional del grup III.

En horari matinal ahir diumenge s´enfrontaven l’Alberic i les Rogetes amb resultat final d´empat a dos gols, que feia justicia al joc desplegat per als dos equips, pero sabent a poc, per a les rogetes.

Es va adelantar l´Alberic al minut 11 amb gol de Nuria que va colocar la pilota per tot l´escaire. Al minut 25 Denis en una escapada va posar la igualada al marcador, i fins el final del partit les rogetes hagueren pogut sentenciar el partit, pero el marcador no es va menejar.

En la segona part, al minut 14 es va tornar a posar per devant l’Alberic, amb un xut des de la frontal de l’ area que va sorprende a Lidia. I a falta de 7 minuts , Andrea de penal va establir el definitiu 2 a 2.

Alineació del Tavernes:Lidia, Blanca, Ester, Deborah, Claudia, Ainhoa ,Mireia, Andrea, Gemma, Aida i Denis.

També jugaren Irene, Paula i Julia Muñoz.

El proper cap de setmana desplaçament a Bocairent , per inaugurar la segona volta. Una setmana mes continúen cuartes amb 23 punts.

viernes, 16 de enero de 2009

Convocatoria contra l´Alberic

Llista de convocades per al partit del proxim diumenge 18 de gener amb la eixida a les 9:15 del mati.
Lidia, Irene, Julia Bosch, Ester, Claudia, Paula, Blanca, Deborah, Gemma, Andrea, Ainhoa, Mireia, Denis, Aida i Julia Muñoz.
XIQUETES A PER ALS TRES PUNTS. AMUNT ROGETES!!!

jueves, 15 de enero de 2009

Tavernes-Alberic. Doble partit

L´afició en el desplaçament de esta pretemporada a Alberic, a jugar un partit
amistós, amb el resultat de derrota per 4-2

Pretemporada, amistós Alberic- Tavernes 4-2
Pretemporada, amistos Alberic-Tavernes 4-2. Aci un dels dos penals discutits que ens van pitar en menys de 5 minuts.

Aquest cap de setmana hi haurà doble confrontament entre l´ Ud. Tavernes i el Alberic. Per una part l´UD Tavernes de preferent i per l´altra les rogetes. Avore si ens portem cap a la Vall els sis punts. Dema avore si podem tindre la relació de convocades de cara el partit del pròxim diumenge, dia 18 de gener, i que es jugarà a les 11 del mati.

miércoles, 14 de enero de 2009

Entrevista a Javi tur. entrenador del tavernes femeni

Javi Tur ens contesta algunes preguntes, sobre la categoria (el grup III), el futur, sobre les rogetes i sobre el Tavernes de preferent.

domingo, 11 de enero de 2009

Primer partit de l´any, 1ª victoria.

1. U D Tavernes Amateur Femeni- Muro C F 8-0

Partit corresponent a la jornada 12 de la segona regional del grup III.
Les rogetes enceten l´any 2009 igual que van acabar el 2008 , amb golejada.
La primera part les rogetes han tingut un escomençament arrollador i al minut 3 Gemma ha fet l'1-0. Després en jugades seguides, han tingut ocasions
Andrea, Gemma, Aida, Ainhoa, i fins i tot Mireia en una de les millors jugades del partit no ha sabut culminar la jugada d'Andrea per la banda, que ella mateixa havia començat en un robo de baló al mig-camp. Ja en el minut 45 Ainhoa de fort xut ha fet el 2-0, el gol de la tranquilitat.

La segona part ha començat igual que la segona , o siga gol de les rogetes, al minut 47 Andrea el 3-0. Encara que les xiquetes del Muro no s´han rendit mai, el Tavernes amb bons contracolps les ha golejat. Minut 65 Aida 4-0, minut 74 Andrea el 5-0, minut 76 Ainhoa 6-0, i Aida als minut 87 i 89 ha fet el 7-0 i 8-0. Primer hat-trick d´Aida i segon d´una jugadora del Tavernes en lo que va de temporada.
Alineació del Tavernes: Lidia, Blanca, Julia Bosch, Ester, Deborah, Mireia, Ainhoa, Gemma, Andrea, Claudia i Aida. A la segon part també jugaren Irene ,
Julia Muñoz i Paula.

A la setmana que ve les Rogetes tancaran la 1ª volta contra l´Alberic a domicili.

Una jornada mes continúem en cuart lloc, tenim 22 punts.

nota aclaratoria: Aquesta setmana, no hi haura resumen del partit per questions técniques, sols anian fotos , si els problemes es solucionen prompte, penjaré aci el resumens.